Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(irmante @ 2018 12 04, 15:30)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ingusia31" data-cid="72285063" data-time="1543917957">
<div>
<p>Labas rytas
galvoju palikti komentara apie Harney arbatas... Tuos stebuklingus skonius dazniausiai giria tos kurios geriat aromatizuotas arba su spec prieskoniais? As daug metu geriu juoda arbata. Megstu stipria. Uzsisakiau 4 rusis ir ne viena nepa;iko visiskai jokio ispudzio. Ne viena neturi tirsto kvapo, spalvos ir t.t. Jau net su bergamote ir tai nieko gero... Paziurejau jie turi kokybes zenkliuka kaip kokybiska arbata bet as kasdien dabar geriu ir negaliu patikek kad ji ir pakankamai nepigi ir tokia nu visiskai nieko gero vartotojo įkelta nuotraukaGaliu lazintis kad uzristom akim ji niekaip nepraeitu skanios arbatos testo vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Juoda arbata perku dideli poka uzsiplikai kokio nori stiprumo. Puiki kokybiska arbata. </p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.harney.com/products/earl-grey-supreme?variant=1339338457094'>https://www.harney.com/products/earl-grey-supreme?variant=1339338457094</a></p>

as tik pokeliais geriu smile.gif nemegstu plaukiojanciu objektu... aisku palaida pati geriausia, todel ir ziuriu kad pokeliuose ne dulkes butu ir kokybes zenkliuko ieskau pirkdama. dabar gavau darjeeling, orange pekoje (vanduo rusvas), irish breakfast ir earl grey
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 04, 14:31)
tikrai taip. Nebent gauni gerą nuolaidą, kas yra retenybė.
prašom  4u.gif  vat maniškei gymboree ir nepatiko, kad liemuo laisvesnis, guli spintoje. O su žvaigždutėmis labai mėgsta. Dar jaučiu todėl, kad jie su guma, nereiki segtis sagų  biggrin.gif
tokių pat originalių ir humanoj nemažai biggrin.gif

Carlin as gymboree emiau tuos blossom su gelem girlfriend jie laisvi saikingai, liemuo nera kad baisiai tragiškai, tik man biški sokas, kad 7.5 m ir140 dukra nu neiskrenta is 12 dydzio😲
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 04, 15:13)
Carlin as gymboree emiau tuos blossom su gelem girlfriend jie laisvi saikingai, liemuo nera kad baisiai tragiškai, tik man biški sokas, kad 7.5 m ir140 dukra nu neiskrenta is 12 dydzio😲

Nu va, o mano 8 metų 130 cm iškrito iš skinny modelio 8 dydžio biggrin.gif ką jau kalbėt, apie girlfriend.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 04, 13:50)
Vilniuje Europos pc jų turi White & Grey parduotuvė. Dėl nuolaidų abejoju, nes pernai sezono pradžioje jie net dydžių nebeturėjo, ką jau kalbėt apie nuolaidas  biggrin.gif

Nėr jau seniai tos pardos
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 04, 13:50)
Vilniuje Europos pc jų turi White & Grey parduotuvė. Dėl nuolaidų abejoju, nes pernai sezono pradžioje jie net dydžių nebeturėjo, ką jau kalbėt apie nuolaidas  biggrin.gif

Aciu visoms atsakiusioms:)

Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.kohls.com
www.ninewest.com - 50%
www.wilsonsleather.com
www.oldnavy.com - Super Cash
www.gapfactory.com - Gap Cash
www.landsend.com - 50%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.walgreens.com - 25% Beauty
www.stockngo.com
www.clarins.com
www.tanforless.com
www.vitacost.com - 16%
www.burtsbees.com
www.yankeecandle.com
www.ahava.com - 50%
www.skinstore.com - 25%
www.colourpop.com -$5 nuo $35
www.fragranceshop.com - 30%

Renkame

Agadir Argan Oil Hair Treatment - po $13.30
vartotojo įkelta nuotrauka

CHI silkas - po $9.79
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 04 gruodžio 2018 - 15:22
QUOTE(juratela @ 2018 12 04, 13:55)
Kiti parametrai pagal XS, todėl ir galvoju ar nebus perplati, nors nėra ilga, bet 99cm lyg lentelėje 89klubams daug ax.gif
Rūbai landsende girdėjau didinti, todėl ir baisoka nusididinti, kai S rašo 6-8dydžiai, o XS 2-4, o perku 0-2 viršutinius, kazka turiu ir 00.

kai parašėt perkamus dydžius, klubų apimtį, tai aiškiau, kad per didelė Jum S bus. O kodėl nusitaikėt į S, jei matot, kad išeinat net už lentelės ribų?
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2018 12 04, 16:01)
kai parašėt perkamus dydžius, klubų apimtį, tai aiškiau, kad per didelė Jum S bus. O kodėl nusitaikėt į S, jei matot, kad išeinat net už lentelės ribų?

Tai pagal lentelę XS permaža g.gif per krūtinę lyginant

Striukės visos kitos S, 36, 38, bet skirtingi gamintojai. Net švarkelius 36 dydį perku, nes 34 pvz. Monton ar pretty one tokie tik tik. Nors irgi nuo modelio priklauso. Monton turiu 34, tai puikiai tinka.
Kaip tik planavau vistik S siųsti, nes pagalvojau, kad viskas S, čia ne švarkelis, gali būti ir laisvesnė, nors maišų tai irgi nemėgstu, gražiau prigludę rūbai pagal siluetą.
Jcrew xs 0-2 perku, bet čia jau kita opera.

Tai sakot S paskęsiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 gruodžio 2018 - 15:12
QUOTE(juratela @ 2018 12 04, 15:10)
Tai pagal lentelę XS permaža g.gif per krūtinę lyginant

Striukės visos kitos S, 36, 38, bet skirtingi gamintojai. Net švarkelius 36 dydį perku, nes 34 pvz. Monton ar pretty one tokie tik tik. Nors irgi nuo modelio priklauso. Monton turiu 34, tai puikiai tinka.
Kaip tik planavau vistik S siųsti, nes pagalvojau, kad viskas S, čia ne švarkelis, gali būti ir laisvesnė, nors maišų tai irgi nemėgstu, gražiau prigludę rūbai pagal siluetą.
Jcrew xs 0-2 perku, bet čia jau kita opera.

Tai sakot S paskęsiu?

nieko nesakau biggrin.gif. Sunku vertinti. Na, per krūtinę gal bus gera, per klubus laisva. Aš kai taip nesugalvoju, kurį dydį, tada išvis neperku, renkuosi kokio kito brand'o tongue.gif.
Pati turiu Landsend S panašią striukę, tik mano išmatavimai kitokie, 88 krūtinei S laisvoka, bet stambesni klubai išpildo, pečiai vietoj.. į 34 dydį europinį nei vieno gamintojo neįsibraškinčiau biggrin.gif.
Atsakyti
[quote=Carlin,2018 12 04, 11:54]
Viskas gerai, ten su ta nugara biggrin.gif neatsilaisvina, bet man kažkaip netrukdo. Aišku jei nebūtų raukta, irgi gerai būtų biggrin.gif
Maniškei jau 5 metai unsure.gif pradėjo pūkai lyst.
[/quote]
Aukstesniam ugiui ta raukta nugara berysio, ta pati ir pardavejos sake...
del puku, sake gusiu negalima i valykla nest, skalbt, pardej rekomendavo, nes po valyklos pukai lenda

[quote=sollo,2018 12 04, 11:58]
toks jausmas, kad sąsk. labai maža 😂😉
[/quote]
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif saskaita vyras apmokejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

[quote=sollo,2018 12 04, 12:01]
[quote=sollo,2018 12 04, 12:58]

kai pagalvoji, kad prieš kelis metus naują Trillium pardavinejau vos už ~550€ unsure.gif
[/quote]
dar dabar gailiuos, kad mamai neemiau is taves biggrin.gif

[quote=zibuteg,2018 12 04, 12:22]
Joo , aš po šiai dienai gailiuosi doh.gif
Papildyta:

Įdomu kokios Goose kainos LT ? 4u.gif
[/quote]
shelburne 960, mystique 1160

[quote=Gafsa,2018 12 04, 12:33]
Reik iki kitu metu issaiskint, kokius dydzius imsim biggrin.gif ir finigu atsidet biggrin.gif
[/quote]
biggrin.gif
devil.gif devil.gif
[quote=Kuti,2018 12 04, 13:43]
Būtent..
Pas mus nuo 860 ( nepamenu,ar shelburnas )ir ilgoji ta 1150 € kainuoja
[/quote]
960 ir 1150

[quote=Gafsa,2018 12 04, 14:59]
Oze buvo nuolaidele BF savaitgali.
[/quote]
Tik ant stiklo buvo uzsiklijave, kad 20 off, o kai paklausiau tai netaike, skrudzai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 04 gruodžio 2018 - 15:55
Gal kas is kauniečių Šilainiškių važiuosite siuntos paimti iš Vaidos? Nu baisiai pagelbetumet, jei ir mano prigriebtumet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2018 12 04, 16:25)
nieko nesakau biggrin.gif. Sunku vertinti. Na, per krūtinę gal bus gera, per klubus laisva. Aš kai taip nesugalvoju, kurį dydį, tada išvis neperku, renkuosi kokio kito brand'o tongue.gif.
Pati turiu Landsend S panašią striukę, tik mano išmatavimai kitokie, 88 krūtinei S laisvoka, bet stambesni klubai išpildo, pečiai vietoj.. į 34 dydį europinį nei vieno gamintojo neįsibraškinčiau biggrin.gif.

Gal turite galimybę pamatuoti per pažastis kiek realiai Landsend striukės plotis? 4u.gif
Atsakyti