Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Pinot noir @ 2018 12 04, 10:55)
<p>Sveikos.</p><p>Ar sierratrading jau nebėra -25 proc.?</p>

kol kas ne,gal dar bus 15 val smile.gif
Atsakyti
[quote=sollo,2018 12 04, 12:01]
[quote=sollo,2018 12 04, 12:58]

kai pagalvoji, kad prieš kelis metus naują Trillium pardavinejau vos už ~550€ unsure.gif
[/quote]
Joo , aš po šiai dienai gailiuosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 12 04, 11:11)
https://www.nowellsc...burne-parka-red pirkau raudona Shelburne parka. Laukiu medium dydzio (aciu die, kad paklausiau patarusiu imt didesne). Mystique dabar nesioju XS, noretusi small, bet dar telpu  rolleyes.gif  Shelburne dydziu mazesne nei mystique. Prie striukiu raso fit.. Shelburne yra slim fit, mystique regular. Su small jauciausi negerai shelburno smile.gif
Busiu ryski raudona  ax.gif
Vyrui vis neprisiruosiu pirkt, pirstai i save lenkti  biggrin.gif
patariu pries perkant Grey and White parduotuvej Oze arba Europoj pasimatuot  4u.gif

Su kodu cyber vis dar taiko 20 proc nuolaida smile.gif naudokites reta proga  4u.gif

Įdomu kokios Goose kainos LT ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 12 04, 12:22)
Įdomu  kokios Goose kainos LT ? 4u.gif

pernai matavausi Europoje, tai kažkas iki 1000 buvo. Virš 900 jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 04, 11:36)
Expedition parka turi jottaute  biggrin.gif
beje, man labai aktualu, kad virsutine medziaga butu kaip mano mystique, tokia kietesne, nes yra ir modeliai su plonu pavirsium, kai nesioji striuke po 5 ir daugiau metu, tas plonas pavirsius susidevetu manau greiciau  unsure.gif

Nu ne, mano Kensingtonas black label, striukines medziagos, ji labai atspari devejimui. O vat tas brezentas kazkaip rankovese palei siules greiciau pasitrina.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 04, 12:28)
pernai matavausi Europoje, tai kažkas iki 1000 buvo. Virš 900 jei gerai pamenu.

tai panašiai gaunasi , kaip ir siųstis hmm.gif

ne dvigubai , kaip daug kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 12 04, 12:00)
As del priestaringu atsiliepimu jos ir nepirkau, bet dabar labai daug kas giria, tai gailiuosi, nors gal ir nusivilciau gavus  biggrin.gif  4u.gif

Man tik apykaklė neįtiko ax.gif Bet google gerą mintį radau - neužsagstyti iki pat viršaus ir gerai atrodo bigsmile.gif Reikės pabandyti dar kartą pasimatuoti, nes dryžuota jau kabo be etiketės išlyginta, o šilkinė dar krepšiuke laukia savo eilės, nėr kada biggrin.gif

QUOTE(jolipa @ 2018 12 04, 12:12)
Aha, maciau kad pardavinejote, net nepagalvojau kad gali toks grozis neitikti, galvojau gal dydis netiko. o kaip dydis atitiko? man su 160cm nesiojancia XS dydi, kazin koki imti? nes vis matau kad dar imeta.. o kaip ilgis?, nes jos buna ir Petite variantas.
4u.gif

Manau XS ir imti. Aš xs ėmiau, nes xs ir perku pagrinde, nebent rašo labai didinta, tada imu xxs
Man su 164cm lyg iki kelių g.gif Pamenu, kad ilgis tiko, nes man arba iki kelių arba iki žemės, tarpiniai ilgiai nepatinka, išskyrus vienetines sukneles kur kitur kompensuoja ir vaizdas geras būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 gruodžio 2018 - 11:32
Sveiki,

O Jcrew 48% viskam ar dar papildoma koki turit? Vis pigiau norisi biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jei gerai pamenu, čia diskutavote apie šampūnus plaukams, nebegaliu, nebežinau ką daryti, taip niežti galvą, kad baisu, (vabaliukų neturiu biggrin.gif ) keičiu šampūnus, nieks nepadeda, net nuo pleiskanų nusipirkau, ir vis viena galėčiau kasytis ir kasytis unsure.gif
Atsakyti
nu gal dar kas norit prisijungti prie Nordstrom Rack su $1 ir daugiau nebeprasysiu smile.gif
tokius turiu 12 dydi kag kas norit?
https://www.nordstro.....lor=ICE/WHITE
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 04, 11:39)
Sita ir nuziurejau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif galetu spalvu but...

Reik iki kitu metu issaiskint, kokius dydzius imsim biggrin.gif ir finigu atsidet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2018 12 04, 12:32)
Merginos, jei gerai pamenu, čia diskutavote apie šampūnus plaukams, nebegaliu, nebežinau ką daryti, taip niežti galvą, kad baisu, (vabaliukų neturiu biggrin.gif )  keičiu šampūnus, nieks nepadeda, net nuo pleiskanų nusipirkau, ir vis viena galėčiau kasytis ir kasytis unsure.gif

Man Vichy sauai odai labai pededa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 12 04, 12:33)
nu gal dar kas norit prisijungti prie Nordstrom Rack su $1 ir daugiau nebeprasysiu  smile.gif
tokius turiu 12 dydi kag kas norit?
https://www.nordstro.....lor=ICE/WHITE

kokie gražūs bigsmile.gif gaila dydžių nėra.
Papildyta:
QUOTE(braskee84 @ 2018 12 04, 12:35)
Man Vichy sauai odai labai pededa  4u.gif

Vichy bandžiau nuo pleiskanų ir energizuojantį, nelabai kas... unsure.gif
Atsakyti