Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2018 11 30, 11:40)
laisvos po $19.99 APPLE RED spalvos
https://www.nordstro.../...&bfact=true

Jei dar turetumet as noreciau vienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 11 30, 11:43)
Pasirodykit  smile.gif
-
Aš tai nedrįstu pirkt akinių nesimatavus.  unsure.gif

Sie, realiai labai grazus ir patogus bigsmile.gif as perku, zinau kokia forma geriausiai tinka, o ir kaina labai suviliojo ax.gif
https://www.google.l...YYmTsfC1rWWu6M:
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 30, 13:22)
Ai nu jo , tada reik patogiai sushliurpt  biggrin.gif  Man blenderio irgi reik, nezinau kokios firmos imt. Va, su kavos aparatu liuks patarimu gavau, gal ir apie tuos kas patartu ax.gif

Tefal turėjau tai ganėtinai gerai laikė 10metų. Be to reikia į galingumą žiūrėt ne mažiau 800W.
ala tokį turėjau ir su tokia pačia galva, nes kito modelio galvos nėra patogios bent man.
https://www.topocent...l-hb656838.html
Dabar turiu tą Lidlo jau jam 5 metai tai palyginus su tefal jis prastas, nėr galingumo, nu bet dar nesugedo biggrin.gif
Atsakyti
Swarovski dar daug trūksta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 11 30, 12:25)
kokį išsirinkot ? kavos aparatą.

Gaggia brera
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2018 11 30, 12:37)
Swarovski dar daug trūksta?  4u.gif

Man rodos tik Linutė perka SW unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 11 30, 11:42)
Man rodos tik Linutė perka SW unsure.gif

taip,perka Lina
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 30, 11:22)
Ai nu jo , tada reik patogiai sushliurpt  biggrin.gif  Man blenderio irgi reik, nezinau kokios firmos imt. Va, su kavos aparatu liuks patarimu gavau, gal ir apie tuos kas patartu ax.gif

naudoju va tokį Zepter jau turbūt 150 metų. Ir net keista, kad galingumo jame daug nėra, bet labai puikiai su viskuom susidoroja. Nesiryžtu dabar keisti į kokį nors kitą biggrin.gif.
Atsakyti
Ačiū už siuntinuka nugi uniqlo ir merinas raudonas labai liuks nu ir sukne baisiai patiko, nu ji laisva m dydis , kur haki buvo platejanti, cia JMD sake eisiu i bažnyčia varpu skambint😂 peciai liuks jis tik rankoves verzia kur uzsisekt bet bebeda čia.

Baisiai patenkinta, nes tokios norėjau, o sudinys visas toks nu su spindesiu net nemoku išsireikšti, nes rašo medvilne, vet kai satinas tokia.

CP pirstines super visos, ca tik geltona polo nuvyle, nes spalva blanki, o norejau ryskios kaip foto 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 30 lapkričio 2018 - 12:02
QUOTE(kriisti @ 2018 11 30, 12:00)
Ačiū už siuntinuka nugi uniqlo ir merinas raudonas labai liuks nu ir sukne baisiai patiko, nu ji laisva m dydis , kur haki buvo platejanti, cia JMD sake eisiu i bažnyčia varpu skambint😂 peciai liuks jis tik rankoves verzia kur uzsisekt bet bebeda čia.

Baisiai patenkinta, nes tokios norėjau, o sudinys visas toks nu su spindesiu net nemoku išsireikšti, nes rašo medvilne, vet kai satinas tokia.

CP pirstines super visos, ca tik geltona polo nuvyle, nes spalva blanki, o norejau ryskios kaip foto 😆

Aciu Jums 4u.gif

LOFT-60% iki free shipo truksta tik $22,labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 30, 11:22)
Va, su kavos aparatu liuks patarimu gavau, gal ir apie tuos kas patartu ax.gif

Aš Saeco Lirica pirkau, iš varle.lt už 409 eurus, kai kitur 550. Džiaugiuos, nei išsitaškiau labai, kavą išverda gerą, pieno plakimui sistema patogi, liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 11 30, 12:00)

Labukas, smile.gif
Nekanda Uniqlo merinas, /-ai?
Kokią suknelę pirkot? Irgi Uniqlo? Jei "merininė" smile.gif, ar švelni, nekanda?
Atsakyti