QUOTE(gaikaSJ @ 2018 11 30, 09:42)
gal Loccitane, bet brangus
Papildyta:
mano vyras iš palangiškės tetos perėmė receptą: išvalo stintas, apkepa pavoliotas miltuose, tuomet perkam 3 proc gatavą marinata, parduotuvese po 0,5 litro, marinata truputį skiedžiam vandenių ir dar įdedam cukraus...dar kokių lauro lapų ar pannn ir užpilam žuvį. Teta atveždavo trilitrainiais taip paruoštą. Kūčiom ir vėlykom vyras visada daro, bet kad tų stintų sunku rast padorių šiais laikais Kaune. Bandem ir su strimėlėm berods...tai skanu, bet jau man tas kvapas jų kiek atžagarus...
atrodo nieko sudėtingo, bet kol stintas išvalo...tai užsidaro virtuvėje kai mes jau miegam, prasiveria langus, ir iki dviejų nakties kepa sau:)
Papildyta:
mano vyras iš palangiškės tetos perėmė receptą: išvalo stintas, apkepa pavoliotas miltuose, tuomet perkam 3 proc gatavą marinata, parduotuvese po 0,5 litro, marinata truputį skiedžiam vandenių ir dar įdedam cukraus...dar kokių lauro lapų ar pannn ir užpilam žuvį. Teta atveždavo trilitrainiais taip paruoštą. Kūčiom ir vėlykom vyras visada daro, bet kad tų stintų sunku rast padorių šiais laikais Kaune. Bandem ir su strimėlėm berods...tai skanu, bet jau man tas kvapas jų kiek atžagarus...
atrodo nieko sudėtingo, bet kol stintas išvalo...tai užsidaro virtuvėje kai mes jau miegam, prasiveria langus, ir iki dviejų nakties kepa sau:)
kaip užsimaniau stintų....