Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2018 11 30, 00:14)

Turim laisvus KISS POP, 602 ir 614 spalvas, $12

602 noriu
Atsakyti
QUOTE(tatti @ 2018 11 29, 23:18)
<p>Mergaitės, o gal VS renkat?  rolleyes.gif vaikas užsimanė apatinių  hmm.gif </p><p></p>

renkame,tik apatiniu kelnaiciu neperkame ;(
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com - 30%
www.uniqlo.com
www.swarovski.com
www.americaneagle.com
www.finishline.com
www.kohls.com
www.reebok.com - 50%
www.sierratradingpost.com - 25%
www.32degrees.com
www.loft.com - 40%
www.wilsonsleather.com
www.hautelook.com
www.gap.com - Gap Cash
www.oldnavy.com-Super Cash
www.gapfactory.com - Gap Cash
www.victoriassecret.com
www.harney.com - 30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 20%
www.gymboree.com - $25 nuo $100

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.amway.com
www.bathandbodyworks.com
www.sephora.net
www.stockngo.com
www.clarins.com
www.tanforless.com
www.vitacost.com - 16%
www.burtsbees.com
www.yankeecandle.com
www.maxaroma.com - 20%
www.iherb.com - 11%
www.ahava.com - 50%
www.bergdofgoodman.com - $200 nuo $1000
www.naturessheabutter.com
www.skinstore.com - 20%
www.colourpop.com
www.fragrancenet.com - 37%

Renkame

Agadir Argan Oil Hair Treatment - po $13.30
vartotojo įkelta nuotrauka
CHI silkas - po $9.79

Atsakyti
Šimts metų nebuvau normaliuos pardese ☺ gal kur užmatėt ir nukreiptumėt mane kur ieškot idomaus advento kalendoriaus, bet ne mazgiukams, o jau paaugliukėms 🧐 toks noras yra 😅 ką rast per vieną dieną 🤪🤭🤨
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 30, 00:33)
Šimts metų nebuvau normaliuos pardese ☺ gal kur užmatėt ir nukreiptumėt mane kur ieškot idomaus advento kalendoriaus, bet ne mazgiukams, o jau paaugliukėms 🧐 toks noras yra 😅 ką rast per vieną dieną 🤪🤭🤨

https://lt.loccitane...941,1291634.htm
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 30, 01:33)

ir the body shop turi, man rodos ir douglas..
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 30, 02:33)

https://www.douglas.lt/?sn.q=advento
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 30, 01:33)

QUOTE(bumbulas @ 2018 11 30, 07:50)

šitas išparduotas

QUOTE(rasamal @ 2018 11 30, 08:42)

Aš dukrai Douglas pirkau raudoną, dabar matai nuolaidą. Čiupkit, kol yra. Manau paauglės bus labai laimingos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2018 11 30, 08:50)

QUOTE(spygliz @ 2018 11 30, 09:18)
ir the body shop turi, man rodos ir douglas..

QUOTE(rasamal @ 2018 11 30, 09:42)

ačiū, šituos mačiau 😘 man tas L’occitane fainas, bet nete sold. Dažų dar nereik rolleyes.gif kolkas tik šokių pasirodymams dažosi mano laimei bigsmile.gif Sakau gal realybėj kokioj pardėj ką užtikot netikėtai 😊
TBS gražūs, nu bet kaina ~100 auriukų 🤭
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 29, 23:21)
Sakykit, jums Jcrew merinai nekanda? unsure.gif

man nekanda. Nors kažkada absoliučiai nieko negalėjau su vilna nešioti. Pradėjau pratintis nuo kašmyrų, paskui merinų ir žiūriu, kad dabar net megztinius su mohera galiu laisvai nešioti unsure.gif
kartais net, kai būnu sušalus, tikros vilnos kojines apsiaunu ant plikų kojų bigsmile.gif prieš kokius 10 metų net nuo tokios minties šiurpai eidavo biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 11 29, 22:54)
Aš viską pati darau. Nes irgi vien druskos ir tų chemijųprivaryta tiek kad naktim šviečia turbūt.

pabandysiu kas man gausis su ta silke. Jei viskas pavyks, gal iš tiesų čia bus gyvenimo atradimas biggrin.gif nes mėgstu silkę, bet kai pasižiūriu į etiketes, bijau pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 30, 00:33)

gal Loccitane, bet brangus
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 29, 22:23)
Manouche moka kažkaip žuvį marinuot, lyg stintas, nepamenu jau, bet žiauriai skanu.

mano vyras iš palangiškės tetos perėmė receptą: išvalo stintas, apkepa pavoliotas miltuose, tuomet perkam 3 proc gatavą marinata, parduotuvese po 0,5 litro, marinata truputį skiedžiam vandenių ir dar įdedam cukraus...dar kokių lauro lapų ar pannn ir užpilam žuvį. Teta atveždavo trilitrainiais taip paruoštą. Kūčiom ir vėlykom vyras visada daro, bet kad tų stintų sunku rast padorių šiais laikais Kaune. Bandem ir su strimėlėm berods...tai skanu, bet jau man tas kvapas jų kiek atžagarus...
atrodo nieko sudėtingo, bet kol stintas išvalo...tai užsidaro virtuvėje kai mes jau miegam, prasiveria langus, ir iki dviejų nakties kepa sau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 30 lapkričio 2018 - 08:45
Atsakyti