Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 11 29, 21:22)
Aš ir skumbres pati sūdau.

O valgai sūdytas žalias?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 29, 21:26)
Teisingai daro  tongue.gif

Kiekvieno asmeninis reikalas ką daryt tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 29, 21:28)
O valgai sūdytas žalias?

Nu tep unsure.gif
Atsakyti
Beieskodama kepimo formos uztikau kazkoki amerikoniska pyraga - angel food cake , jauciu reiks pirkt baltymu 😄 gal kuri esat kepus, gal Rudapauke? Ar yra didele tikimybe , kad nepavyks kazin 🤨
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triule: 29 lapkričio 2018 - 21:42
QUOTE(rapoja @ 2018 11 29, 22:03)
Ką padovanot 11 m berniukui keičiantis dovanomis-suma 5 €  huh.gif Nu šakės  biggrin.gif Gal turit ką pasiūlyt  biggrin.gif ?

YOYO
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 29, 22:19)
Sąmonė. Reiškia nerealiai šviežia, liuks gi.

Nu gal. Bet aš jos norėjau dabar, o ne kažkada kai jau bud išsisūdžius unsure.gif

QUOTE(rapoja @ 2018 11 29, 22:21)
hihihi.gif man irgi neteko.Neužsiimu aš sūdymais ar pan.Nors šiaip rimtai gi daug kas tik tokias ir perka  biggrin.gif

Aš tai tiesa pasakius pirmą kart susidūriau su tokia silke biggrin.gif prekybcentriuose nėra, o spec parduotuvėse retai lankausi, va nebent kokių midijų reik.

QUOTE(JMD @ 2018 11 29, 22:22)
Sūdyk. Dar 5 rūšių pipirų užbarstyk. Labai skanu. Bent jau žinai kad neprivaryta šlamšto kur tirpina kaulus. Pas mus nėra švarios silkės. Pamatysi, jos skonis visai kitas. Aš ir skumbres pati sūdau.

Tai vat vat, vien tai ramina. Pirkau skumbrę dar šalto rūkymo ten. Nevalgoma buvo, tiek druskos privaryta, kad baisu. Aš lašišą sūdau pati, bet silkes dar neteko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 29, 21:47)
Nu gal. Bet aš jos norėjau dabar, o ne kažkada kai jau bud išsisūdžius  unsure.gif
Aš tai tiesa pasakius pirmą kart susidūriau su tokia silke  biggrin.gif  prekybcentriuose nėra, o spec parduotuvėse retai lankausi, va nebent kokių midijų reik.
Tai vat vat, vien tai ramina. Pirkau skumbrę dar šalto rūkymo ten. Nevalgoma buvo, tiek druskos privaryta, kad baisu. Aš lašišą sūdau pati, bet silkes dar neteko  biggrin.gif

Aš viską pati darau. Nes irgi vien druskos ir tų chemijųprivaryta tiek kad naktim šviečia turbūt.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 29, 21:46)
Kadangi čia tema apie viską, tai paklausiu čia  unsure.gif
Nuvažiavau į Šiaurės jūrą midijų ir pamačiau silkės filė. Galvoju seniai valgiau, pasiimsiu. Jau gaminu pagardus ir galvojus pažiūrėsiu sudėtį, o ten - silkė  unsure.gif  ta prasme druskos nėr, tik silkė. Ragauju, nu rimtai, žalia silkė. Tai ką man dabar su ja daryt?  unsure.gif  kept? Sūdyt?

galima dar iškepti, o po to užmarinuoti, mmm. mano anyta taip daro Gdanske, kur daug šviežios silkės turguje.

Sakykit, jums Jcrew merinai nekanda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 29, 23:21)
galima dar iškepti, o po to užmarinuoti, mmm. mano anyta taip daro Gdanske, kur daug šviežios silkės turguje.

Sakykit, jums Jcrew merinai nekanda? unsure.gif

Manouche moka kažkaip žuvį marinuot, lyg stintas, nepamenu jau, bet žiauriai skanu.
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2018 11 29, 14:39)
Beieskodama kepimo formos uztikau kazkoki amerikoniska pyraga - angel food cake , jauciu reiks pirkt baltymu 😄 gal kuri esat kepus, gal Rudapauke? Ar yra didele tikimybe , kad nepavyks kazin 🤨

nea, nesu kepusi sito pyrago ax.gif

Turim laisva CARDOON SWAROVSKI ACTIVITY SET, $10
Papildyta:
QUOTE(rudaplauke @ 2018 11 29, 16:03)

nebeturime ax.gif
Papildyta:

Turim laisvus KISS POP, 602 ir 614 spalvas, $12

Atsakyti

Mergaitės, o gal VS renkat?  :rolleyes: vaikas užsimanė apatinių  :hmm: 

Atsakyti

Parduodu per merginas pirktus, bet netikusius Bearpaw Nova juodus batus.
Šilti, puikūs žiemai. 5 dydis atitinka mūsų 38d.

Kaina : 45eur.

https://www.amazon.c...ster_B01FWWOPEC

Panevėžys, bet galiu siųsti.
Laukiu AŽ

Pridėta nuotrauka(-os)

• m_593642e3291a355c59023aa5.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NickaD: 29 lapkričio 2018 - 23:42