Su gimtadieniu , Sandrixxx
QUOTE(Madam V @ 2018 11 29, 08:27)
Geros procedūros, bet jau gyvenimo sąlygos brrr.... </p>
Hmm, gal nuo kambarių priklauso, aš savuoju džiaugiuos, svetainytė su miegamuoju atskirai, lova super patogi, patalynė gera, vonia didelė, švaru , rankšluosčių krūva dviejų dydžių, keičia kasdien, du balkonai. Man komfortui per akis. Maistas taip, ne aukšto lygio restoraninis, bet kol kas viskas gerai. Nenorėkim su 9 procedūrom, gyvenimu ir triskart maitinimu už 70 eurų parai kažko vau
Papildyta:
Pora foto iš kambario
QUOTE(linamog @ 2018 11 29, 12:26)
Noriu
QUOTE(Madam V @ 2018 11 29, 09:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="RIJADA" data-cid="72279637" data-time="1543431537"><div><p>Vakar atvykau, gavau 4 procedūras, šnd, ryt ir poryt po 9 Šeštad. bus 6. Pirmad. iki 12 val. irgi lyg 4 bus. Triskart maitina, gyvenu liukso kambary. Sumokėjau 420.</p></div></blockquote><p></p><p>Šį kartą nesusilaikiau ir išsakysiu savo nuomonę apie PRL. Visur nevalyta, liftai purvini, net komerciniam kambaryje klozetas buvo nevalytas. Kambariai nudrožti iki begalybės... Tapetai purvini, vonios klaikiai rudos, patalynė - pigesnės turbūt nebūna. Maistas komercinis klaikus. Trečią dieną sustreikavo skrandis, rėmuo, rūgštingumas ir t.t. O Ketvirtą dieną vėmiau fontanais Taigi, valgiau pietums vaisius, o vakare - miesto kavinėse. Vienintelis geras dalykas - tai personalas, kuris dirba nepriekaištingai. Taigi, "nusigyveno" reabilitacinė. Buvau prieš 3 metus, tai dabar nėra ką lyginti Taigi, ne tik rūbai ir batai skonio reikalas </p>
Jus kaip aš - maksimalistė iki negalėjimo
QUOTE(linamog @ 2018 11 29, 12:26)
labai noreciau bent viena raktine. Jums i pasta rasyti?
QUOTE(linamog @ 2018 11 29, 10:43)
ar originalai?
QUOTE(JonVytė @ 2018 11 29, 10:52)
labai noreciau bent viena raktine. Jums i pasta rasyti?
Taip, visada i pasta
QUOTE(bumbulas @ 2018 11 29, 10:52)
ar originalai?
Mes neperkame is parduotuviu, kurios prekiauja padirbiniais
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 29, 10:11)
Hmm, gal nuo kambarių priklauso, aš savuoju džiaugiuos, svetainytė su miegamuoju atskirai, lova super patogi, patalynė gera, vonia didelė, švaru , rankšluosčių krūva dviejų dydžių, keičia kasdien, du balkonai. Man komfortui per akis. Maistas taip, ne aukšto lygio restoraninis, bet kol kas viskas gerai. Nenorėkim su 9 procedūrom, gyvenimu ir triskart maitinimu už 70 eurų parai kažko vau
Papildyta:
Pora foto iš kambario
Papildyta:
Pora foto iš kambario
Man ir viskas super. Liukse šeštame aukšte pastoviai apsistojame. Ne sezono metu apie 80 dviems būdavo. Dabar dviems lyg apie 100. Todėl dviese verta važiuoti. Švara tikrai super buvo. Taip, baldai ne naujoviški. Bet tvarkinga buvo.