Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Su gimtadieniu , Sandrixxx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 11 29, 10:48)
Su gimtadieniu , Sandrixxx  4u.gif

Alexia, ačiū wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 11 29, 08:27)
Geros procedūros, bet jau gyvenimo sąlygos brrr.... 4u.gif​ </p>

Hmm, gal nuo kambarių priklauso, aš savuoju džiaugiuos, svetainytė su miegamuoju atskirai, lova super patogi, patalynė gera, vonia didelė, švaru , rankšluosčių krūva dviejų dydžių, keičia kasdien, du balkonai. Man komfortui per akis. Maistas taip, ne aukšto lygio restoraninis, bet kol kas viskas gerai. Nenorėkim su 9 procedūrom, gyvenimu ir triskart maitinimu už 70 eurų parai kažko vau smile.gif
Papildyta:

Pora foto iš kambario
Atsakyti
Turiu krepsy Light Grey

Turiu krepsy Diesel dzinsu 28 dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 lapkričio 2018 - 10:41
QUOTE(linamog @ 2018 11 29, 12:26)

Noriu
Atsakyti
Prada akiniai gera kaina

Vyriskas odinis dirzas 9,99$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 lapkričio 2018 - 10:45
QUOTE(Madam V @ 2018 11 29, 09:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="RIJADA" data-cid="72279637" data-time="1543431537"><div><p>Vakar atvykau, gavau 4 procedūras, šnd, ryt ir poryt po 9 vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaŠeštad. bus 6. Pirmad. iki 12 val. irgi lyg 4 bus. Triskart maitina, gyvenu liukso kambary. Sumokėjau 420.</p></div></blockquote><p></p><p>Šį kartą nesusilaikiau ir išsakysiu savo nuomonę apie PRL. Visur nevalyta, liftai purvini, net komerciniam kambaryje klozetas buvo nevalytas. Kambariai nudrožti iki begalybės... Tapetai purvini, vonios klaikiai rudos, patalynė - pigesnės turbūt nebūna. Maistas komercinis klaikus. Trečią dieną sustreikavo skrandis, rėmuo, rūgštingumas ir t.t. O Ketvirtą dieną vėmiau fontanais  cray.gif Taigi, valgiau pietums vaisius, o vakare - miesto kavinėse. Vienintelis geras dalykas - tai personalas, kuris dirba nepriekaištingai. Taigi, "nusigyveno" reabilitacinė. Buvau prieš 3 metus, tai dabar nėra ką lyginti  4u.gif Taigi, ne tik rūbai ir batai skonio reikalas  4u.gif​ </p>

Jus kaip aš - maksimalistė iki negalėjimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 29 lapkričio 2018 - 10:45
QUOTE(linamog @ 2018 11 29, 12:26)

labai noreciau bent viena raktine. Jums i pasta rasyti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 11 29, 10:43)

ar originalai?
Atsakyti
QUOTE(JonVytė @ 2018 11 29, 10:52)
labai noreciau bent viena raktine. Jums i pasta rasyti?

Taip, visada i pasta 4u.gif

QUOTE(bumbulas @ 2018 11 29, 10:52)
ar originalai?

Mes neperkame is parduotuviu, kurios prekiauja padirbiniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 29, 10:11)
Hmm, gal nuo kambarių priklauso, aš savuoju džiaugiuos, svetainytė su miegamuoju atskirai, lova super patogi, patalynė gera, vonia didelė, švaru , rankšluosčių krūva dviejų dydžių, keičia kasdien, du balkonai. Man komfortui per akis. Maistas taip, ne aukšto lygio restoraninis, bet kol kas viskas gerai. Nenorėkim su 9 procedūrom, gyvenimu ir triskart maitinimu už 70 eurų parai kažko vau  smile.gif
Papildyta:

Pora foto iš kambario

Man ir viskas super. Liukse šeštame aukšte pastoviai apsistojame. Ne sezono metu apie 80€ dviems būdavo. Dabar dviems lyg apie 100€. Todėl dviese verta važiuoti. Švara tikrai super buvo. Taip, baldai ne naujoviški. Bet tvarkinga buvo.
Atsakyti