Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 11 28, 21:32)
Aš moku už blauzdas 60, bikinis ir pažastys po 30.
Eroje aleksandrito lazeris, jei gerai pamenu, dvigubai. Bet su juo ir sako, kad mažiau procedūrų reik.
Ne, lazerio galvutė kokie 1 cm ant 4 cm, tai plotais šaudo. Bikinis 5 min trunka, pažastys iki 10 min. Blauzdos kiek ilgiau, nes plotas didesnis. Bet tikrai procedūra nėra ilga ir iškenčiamaz
Kojas esu pasidarius gal 5-6 kartus (nebepamenu), dabar pusę metų galiu nieko nedaryt, vėliau gerai įsižiūrėjus matosi pavieniai šviesūs plaukai (nors mano plaukas juodas juodas). Tai dabar kas pusmetį palaikomuosius pasidarau. Bikiniui tik 3 kartus buvau, po pirml karto plėmais iškrito iškart plaukas ir neataugo. Bikinis sako sunkiausiai pasiduoda, nuo lūpų išvis mažai šansų, kad pranyks, bet man svarbiausia šonai tvarkingi, kad galėčiau kada noriu į baseiną važiuot ir nesinervinti, kad depiliacija tik už savaitės biggrin.gif

Papildyta:
Tai man taip ir buvo  unsure.gif  vasaros pabaigoje pradėjau ataugint ir skust. Dvirka kažkada neblogai pamyniau, tai kai išvarė viską pūliais, brrr. Nebenoriu į peiliukus žiūrėt 🙊

o kur darėtės ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 28, 23:36)
Turėjau tokią mintį  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Čia melas ir provokacija

https://www.amazon.c...id=ZY10TTHZY8AO

Gal but
https://www.amazon.c...man men watches
Bet kokiu atveju cia sio metu jiems nuolaida didziausia,pigiau neradau. Ypac keturkampu gerbejams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 21:09)
Kelias dienas nebuvau čia užsukusi, tai dabar išsikalbėsiu  biggrin.gif

Pirmiausia didelis ačiū komandai už sumedžiotus Alberto Fermani aulinius iš yoox už 50 dol. NEREALŪS! Jau ir komplimentų spėjau gauti, pirmą dieną apsiavusi  smile.gif

Antra, ši tema tikrai lobynas info prasme. Kažkada daug anksčiau diskutavom apie sanatorinius gydymus, ir ne viena rekomendavo Palangos reabilitacijos ligoninę, ir kad galima komerciškai gydytis.  Laikiau vis galvoje, užsisakiau. Antra diena čia, esu labai patenkinta. Rekomenduoju.

Trečia, kas dar abejojat dėl plaukų šalinimo lazeriu,  Era tikrai rekomenduotina. Dukrai pirmą kartą procedūra atlikta bikinio ir šlaunų srityje prieš 8 sav. Tai dar neskuto, o šeštad. jau eis antrai proced.  blink.gif  Plaukas juodas, storas. Jau ir aš kurpiu planus sau.
Papildyta:
Ar užsakote iš čia? https://www.theperfu...utens-p/lutens2
Papildyta:
Ar šie kašmyrai kokybiški? Gal kas turite.. https://m.saksoff5th...e=0400098714806

Reabilitacija ten superine. Nors ši sezoną ir truputį pabrango, bet verta. Jei jūs pirma karta, tai žinokit procedūrų prasykit kokiu tik norit ir galite keisti jei kas netinka. Plius rekomenduoju akupunktūra. Nuostabi gydytoja atlieka.
Atsakyti
Parduodu pernai po Nauju sugaudyta Jcrew berniuku pukine striuke,dydis 14,spalva ne tokia kaip fotkej,zalia ryskiai,kazkaip lyg Emeralda vadinosi smile.gif Siaip dydis tai man geras,nesiojanciai M,kai kas is JAV S tinka,rankoves netgi per ilgos,mano ugis 162cm.
Kaina kaip man ir gavosi 56 eurai. Su klausimais i az.

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.jcrew.co...er-jacket/G7770
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 28 lapkričio 2018 - 23:38
QUOTE(linakaranda @ 2018 11 28, 23:15)
Plius rekomenduoju akupunktūra. Nuostabi gydytoja atlieka.

Taip, turiu šią proced. Fantastika! Jau po pirmos išėjau be skausmo blink.gif O gyd. sutinku, labai faina.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 29, 01:13)
Taip, turiu šią proced. Fantastika! Jau po pirmos išėjau be skausmo  blink.gif O gyd. sutinku, labai faina.

Aš matyt praleidau tą pirminį pokalbį apie sanatorijas, gal galit priminti kur čia taip gerai 4u.gif ?
Atsakyti
Kur geriausia kaina Pandora karoliukų būna? Ruelela? Man nededa į krepšį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 11 28, 22:40)
Kiek mėnesių jums jau neatauga ir kur darėtės?

Aš pilno kursi nesu padarius. Tik blauzdas ir pažastis daugiau kartų. Tai ten po pusę metų nieks neauga.
Darausi privačiai pas tokią medikę.

QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 22:55)
Aš maniau, kad tu su Aleksandritu dareis, nes tą rekomendavai  biggrin.gif  Dukrai su juo daro

Ne ne, aš tik labai domėjausi juo ir žinau kas darėsi beigi liko baisiai patenkinti. Net pati kelis sykius ėjau, bet vis nesėkmingai. Kažkada prieš atostogas nuėjau, atsisakė daryt, nes gausiu saulės, paskui vėl dėl kažko nedarė unsure.gif tai supratau, kad matyt likimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 11 28, 20:09)
9$
Sita 65$  ax.gif

Renkasi vel walmart krepsys, gera proga Bearpaw uzsipirkti, geriausia kaina po ilgo laiko tarpo

https://www.wilsonsl...edOption=454210
Kaip šių striukių didžiai mažinti didinti ? Kiek maždaug jos sveria ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geiste: 29 lapkričio 2018 - 08:16
QUOTE(Carlin @ 2018 11 29, 09:07)
Darausi privačiai pas tokią medikę.

pasidalinkite kontaktais ;)
Atsakyti

Vakar atvykau, gavau 4 procedūras, šnd, ryt ir poryt po 9 blink.gifbiggrin.gifŠeštad. bus 6. Pirmad. iki 12 val. irgi lyg 4 bus. Triskart maitina, gyvenu liukso kambary. Sumokėjau 420.

Šį kartą nesusilaikiau ir išsakysiu savo nuomonę apie PRL. Visur nevalyta, liftai purvini, net komerciniam kambaryje klozetas buvo nevalytas. Kambariai nudrožti iki begalybės... Tapetai purvini, vonios klaikiai rudos, patalynė - pigesnės turbūt nebūna. Maistas komercinis klaikus. Trečią dieną sustreikavo skrandis, rėmuo, rūgštingumas ir t.t. O Ketvirtą dieną vėmiau fontanais  :cray: Taigi, valgiau pietums vaisius, o vakare - miesto kavinėse. Vienintelis geras dalykas - tai personalas, kuris dirba nepriekaištingai. Taigi, "nusigyveno" reabilitacinė. Buvau prieš 3 metus, tai dabar nėra ką lyginti  :4u: Taigi, ne tik rūbai ir batai skonio reikalas  :4u:​ 

Atsakyti

Reabilitacija ten superine. Nors ši sezoną ir truputį pabrango, bet verta. Jei jūs pirma karta, tai žinokit procedūrų prasykit kokiu tik norit ir galite keisti jei kas netinka. Plius rekomenduoju akupunktūra. Nuostabi gydytoja atlieka.

Akupunktūra tikrai superinė. Ir gydytoja nereali. Gal kas buvot Birštone? Pasidalinkit įspūdžiais, nes į PRL aš tikrai nebevažiuosiu. Geros procedūros, bet jau gyvenimo sąlygos brrr.... :4u:​ 

Atsakyti