Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

NORDSTROMRACK truksta 12$ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 28, 21:04)
Tai, kad nelabai yra ką pasakoti. Tiesiog reikia ryžtis. Procedūros ne iš malonių, bet 5 min. galima pakentėti  biggrin.gif
Aš pirmiausia blauzdas pasidariau, nes mano plaukas juoda ir storas, tai net nuskutus likdavo juodi taškiukai. Bandžiau depiliacijas, bet vargas būdavo ataugint plauką, kaip pirmykštis žmogus vasarą jausdavausi. Tada pasiryžau pažastims, jas kas rytą skusdavau, bet vistiek juodas plaukas šviesdavo. Po kelių lazerio procedūrų supratau, koks tai stebūklas biggrin.gif kai nereik kas ryt brūžinti ir oda balta graži. O tada ilgiausiai kaupiausi bikiniui, nes jis skausmingiausias. Bikinį jau daug metų cukrumi depiliuodavau, bet irgi dvi savaitės kol pilnai plaukas ataukdavo būdavo kančia. Nei į baseiną nueisi, nieko  unsure.gif  prieš darant lazerį reikia skusti kurį laiką ir nedepiliuot, kol pilnai atauga visi plaukai. Tai tuo periodu išvis kaip akmens amžiuje su peiliukais jaučiausi  biggrin.gif žodžiu stebūklas tas lazeris. Kad ir neišnyks visiškai plaukas, kartą į metus gali pasidaryt procedūras vardan komforto jausmo.
Procedūrų kiekis priklauso nuo plauko ir lazerio, bet tikrai reikia 5 (aleksandrito lazeriu) ar 10 kitu. Pradžioje kas mėnesį ar du (priklausomai kaip plaukas auga). Man jau po trijų rezultatas akivaizdus būdavo, tai tada kas pusmetinį pakartotinai pasidarai ir viskas.

Jezau man užpūliuos nuo britvos viskas 🙈
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 28, 22:08)
Carlin, o kainos? 4u.gif

Aš moku už blauzdas 60, bikinis ir pažastys po 30.
Eroje aleksandrito lazeris, jei gerai pamenu, dvigubai. Bet su juo ir sako, kad mažiau procedūrų reik.

QUOTE(Lux @ 2018 11 28, 22:13)
Carlin, apdirbinėja po vieną plaukelį? Turėtų būti ilgas kelias, kol kojas sutvarkys. Kiek jums kainavo bikinis, kol viską nuėmė? Kiek kartų ėjot?

Ne, lazerio galvutė kokie 1 cm ant 4 cm, tai plotais šaudo. Bikinis 5 min trunka, pažastys iki 10 min. Blauzdos kiek ilgiau, nes plotas didesnis. Bet tikrai procedūra nėra ilga ir iškenčiamaz
Kojas esu pasidarius gal 5-6 kartus (nebepamenu), dabar pusę metų galiu nieko nedaryt, vėliau gerai įsižiūrėjus matosi pavieniai šviesūs plaukai (nors mano plaukas juodas juodas). Tai dabar kas pusmetį palaikomuosius pasidarau. Bikiniui tik 3 kartus buvau, po pirml karto plėmais iškrito iškart plaukas ir neataugo. Bikinis sako sunkiausiai pasiduoda, nuo lūpų išvis mažai šansų, kad pranyks, bet man svarbiausia šonai tvarkingi, kad galėčiau kada noriu į baseiną važiuot ir nesinervinti, kad depiliacija tik už savaitės biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 11 28, 22:28)
Jezau man užpūliuos nuo britvos viskas 🙈

Tai man taip ir buvo unsure.gif vasaros pabaigoje pradėjau ataugint ir skust. Dvirka kažkada neblogai pamyniau, tai kai išvarė viską pūliais, brrr. Nebenoriu į peiliukus žiūrėt 🙊
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 28, 22:32)
Eroje aleksandrito lazeris, jei gerai pamenu, dvigubai. Bet su juo ir sako, kad mažiau procedūrų reik.

Kiek mėnesių jums jau neatauga ir kur darėtės?
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusioms dėl etiketės nuvalymo, padėjo nuimti nagų valiklis. Vaizdas ne idealus, matosi pamozojimai, bet galėsiu dovanoti smile.gif

Gal kas pirmote šį Jcrew švarką ir norite keistis. Mano S dydžio, burgundy spalvos. Norėčiau XS burgundy arba juodos spalvos
Nuoroda

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 28, 21:32)
Ne, lazerio galvutė kokie 1 cm ant 4 cm, tai plotais šaudo. Bikinis 5 min trunka, pažastys iki 10 min. Blauzdos kiek ilgiau, nes plotas didesnis. Bet tikrai procedūra nėra ilga ir iškenčiamaz

Aš maniau, kad tu su Aleksandritu dareis, nes tą rekomendavai biggrin.gif Dukrai su juo daro
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 22:55)
Aš maniau, kad tu su Aleksandritu dareis, nes tą rekomendavai  biggrin.gif  Dukrai su juo daro

nu viskas, suviliojot su lazerio procedurom! darysiuosi ir as, nes turiu toookia problema ir geda su savo juodais juodais storais plaukeliais VISUR.... aciu uz rekomendacijas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2018 11 28, 22:09)
nu viskas, suviliojot su lazerio procedurom! darysiuosi ir as, nes turiu toookia problema ir geda su savo juodais juodais storais plaukeliais VISUR.... aciu uz rekomendacijas! 4u.gif

Xa xa, manęs turbūt nieks neperspjaus biggrin.gif velnias tik ką daryt su ta britva. Man bus šakėėėsss. Amba. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 28, 22:13)
Xa xa, manęs turbūt nieks neperspjaus  biggrin.gif  velnias tik ką daryt su ta britva. Man bus šakėėėsss. Amba.  unsure.gif

Su masinele trumpinkit, pirmu numeriu.
Atsakyti
laikrodukai,o jau pradine kaina blink.gif griebkite dovanoms ax.gif

https://www.worldofw...m/s-coifman?p=2
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.columbia.com
www.swarovski.com