QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 28, 21:44)
Papasakokite NUO IKI.. manau, visos būsim dėkingos
Tai, kad nelabai yra ką pasakoti. Tiesiog reikia ryžtis. Procedūros ne iš malonių, bet 5 min. galima pakentėti
Aš pirmiausia blauzdas pasidariau, nes mano plaukas juoda ir storas, tai net nuskutus likdavo juodi taškiukai. Bandžiau depiliacijas, bet vargas būdavo ataugint plauką, kaip pirmykštis žmogus vasarą jausdavausi. Tada pasiryžau pažastims, jas kas rytą skusdavau, bet vistiek juodas plaukas šviesdavo. Po kelių lazerio procedūrų supratau, koks tai stebūklas
kai nereik kas ryt brūžinti ir oda balta graži. O tada ilgiausiai kaupiausi bikiniui, nes jis skausmingiausias. Bikinį jau daug metų cukrumi depiliuodavau, bet irgi dvi savaitės kol pilnai plaukas ataukdavo būdavo kančia. Nei į baseiną nueisi, nieko
prieš darant lazerį reikia skusti kurį laiką ir nedepiliuot, kol pilnai atauga visi plaukai. Tai tuo periodu išvis kaip akmens amžiuje su peiliukais jaučiausi
žodžiu stebūklas tas lazeris. Kad ir neišnyks visiškai plaukas, kartą į metus gali pasidaryt procedūras vardan komforto jausmo.
Procedūrų kiekis priklauso nuo plauko ir lazerio, bet tikrai reikia 5 (aleksandrito lazeriu) ar 10 kitu. Pradžioje kas mėnesį ar du (priklausomai kaip plaukas auga). Man jau po trijų rezultatas akivaizdus būdavo, tai tada kas pusmetinį pakartotinai pasidarai ir viskas.