Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 21:35)
Kas, ar PRL?

Jaučiu depiliacija
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 21:09)
Trečia, kas dar abejojat dėl plaukų šalinimo lazeriu,  Era tikrai rekomenduotina. Dukrai pirmą kartą procedūra atlikta bikinio ir šlaunų srityje prieš 8 sav. Tai dar neskuto, o šeštad. jau eis antrai proced.  blink.gif  Plaukas juodas, storas. Jau ir aš kurpiu planus sau.

Aš irgi pasidarius blauzdas ir pažastis ryžausi ir bikiniui. Jau tris procedūras pasidariau ir nesuvokiu, kaip galima buvo tiek metų be to gyvent biggrin.gif nerealus komfortas!
Atsakyti
Sveikos, kiek mazdaug bearpaw kur dabar akcija gali sverti? Galvoju jamt dovanu, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 28, 21:39)
Aš irgi pasidarius blauzdas ir pažastis ryžausi ir bikiniui. Jau tris procedūras pasidariau ir nesuvokiu, kaip galima buvo tiek metų be to gyvent  biggrin.gif nerealus komfortas!

Papasakokite NUO IKI.. manau, visos būsim dėkingos friends.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 20:35)
Kas, ar PRL?

Jo
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 28, 20:44)
Papasakokite NUO IKI.. manau, visos būsim dėkingos  friends.gif

Blyn čia nerealiai
Papildyta:
Kur gaut tokias pigiau

https://m.shopbop.co.../1593023804.htm
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 28, 20:55)

Vakar atvykau, gavau 4 procedūras, šnd, ryt ir poryt po 9 blink.gif biggrin.gif Šeštad. bus 6. Pirmad. iki 12 val. irgi lyg 4 bus. Triskart maitina, gyvenu liukso kambary. Sumokėjau 420.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 11 28, 20:58)
Vakar atvykau, gavau 4 procedūras, šnd, ryt ir poryt po 9  blink.gif  biggrin.gif  Šeštad. bus 6. Pirmad. iki 12 val. irgi lyg 4 bus. Triskart maitina, gyvenu liukso kambary. Sumokėjau 420.

Man reik varyt savo nugarą į vietą susirinkt.

Pasakok apie depiliaciją
Atsakyti

Sveiki,gal kas galetu padeti su TH vaikiskais dydziais, pvz.16 dydis, suaugusiam nesiojanciam XS -S butu mazas?🤔

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 28, 21:44)
Papasakokite NUO IKI.. manau, visos būsim dėkingos  friends.gif

Tai, kad nelabai yra ką pasakoti. Tiesiog reikia ryžtis. Procedūros ne iš malonių, bet 5 min. galima pakentėti biggrin.gif
Aš pirmiausia blauzdas pasidariau, nes mano plaukas juoda ir storas, tai net nuskutus likdavo juodi taškiukai. Bandžiau depiliacijas, bet vargas būdavo ataugint plauką, kaip pirmykštis žmogus vasarą jausdavausi. Tada pasiryžau pažastims, jas kas rytą skusdavau, bet vistiek juodas plaukas šviesdavo. Po kelių lazerio procedūrų supratau, koks tai stebūklas biggrin.gif kai nereik kas ryt brūžinti ir oda balta graži. O tada ilgiausiai kaupiausi bikiniui, nes jis skausmingiausias. Bikinį jau daug metų cukrumi depiliuodavau, bet irgi dvi savaitės kol pilnai plaukas ataukdavo būdavo kančia. Nei į baseiną nueisi, nieko unsure.gif prieš darant lazerį reikia skusti kurį laiką ir nedepiliuot, kol pilnai atauga visi plaukai. Tai tuo periodu išvis kaip akmens amžiuje su peiliukais jaučiausi biggrin.gif žodžiu stebūklas tas lazeris. Kad ir neišnyks visiškai plaukas, kartą į metus gali pasidaryt procedūras vardan komforto jausmo.
Procedūrų kiekis priklauso nuo plauko ir lazerio, bet tikrai reikia 5 (aleksandrito lazeriu) ar 10 kitu. Pradžioje kas mėnesį ar du (priklausomai kaip plaukas auga). Man jau po trijų rezultatas akivaizdus būdavo, tai tada kas pusmetinį pakartotinai pasidarai ir viskas.
Atsakyti
Carlin, o kainos? 4u.gif
Atsakyti
Ir dar, imant kažkaip kelias iškart, nuolaida gera pritaikoma. Dukrai bikinis ir šlaunys skaitėsi jau kaip dvi proced. Tai siūlo jai trečią kokią smulkesnę - pažastis arba ūsus pvz. Tada labai apsimoka.
Atsakyti
Carlin, apdirbinėja po vieną plaukelį? Turėtų būti ilgas kelias, kol kojas sutvarkys. Kiek jums kainavo bikinis, kol viską nuėmė? Kiek kartų ėjot?
Atsakyti