Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 11 27, 12:55)
https://www.nordstro.....SILVER MIRROR beje gavau situos raybanus wub.gif  nerealiai geruliai..  4u.gif o dar uz tokia juokinga kaina  biggrin.gif

ir Tau jie 54 mm nedideli? 😱 mano abeji RB 50 mm ir tai baigiu pamest 😭 o mordelė mano ne iš smulkiųjų unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės ,priminkite,iš kur perkate batraiščius nevarstomus.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 27 lapkričio 2018 - 12:56
Merginos,

gal galite rekomenduoti paakiu ir veido kremus sausejanciai odai link 40 metu, o dar prasidejus saltukui is vis baigia isdziuti viskas... Gal kazka esat ypatingo naudoje?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 11 27, 13:12)
sorry uz of topic ,bet jusu cia tiek daug , su savo patirtim ir ziniomis .

help.gif  Merginos ,rekomenduokit prasau gera suaugusiu ortodonta Vilniuje , ieskau  patyrusia gyd. su pasaukimu savo darbui , adekvacia kaina ir nuosirdziu bendravimu .TIKIU,  KAD TAIP BUNA  bigsmile.gif
Trys skirtingi odontologai chirurgai  siuncia pas ortodonta  det breketus ...kaip nenoriu...man tie breketai kosmosas kazkoks , bijau    wacko.gif

Kaune tai žinau nuostabia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 27, 13:26)
ir Tau jie 54 mm nedideli? 😱 mano abeji RB 50 mm ir tai baigiu pamest 😭 o mordelė mano ne iš smulkiųjų  unsure.gif

tikrai ne smile.gif dar taip smagiai priglunda.. kiti turimi 53 mm toks jausmas kad didesni net..
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 11 27, 13:43)

prasom pasidalint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 11 27, 14:05)
tikrai ne smile.gif dar taip smagiai priglunda.. kiti turimi 53 mm toks jausmas kad didesni net..

o kur as buvau kai tu juos pirkai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 11 27, 14:43)

turbūt Latkauskienė arba Atienė
Papildyta:
QUOTE(7sense @ 2018 11 27, 15:09)
o kur as buvau kai tu juos pirkai? blink.gif

“Draugą bėdoj pažinsi” rolleyes.gif 😉
Aš tai jų neėmiau, nes dydis be proto didelis, neįsivaizduoju kaip jai nedideli jie unsure.gif
Atsakyti
Merginos, apie kokius maisto papildus kažkada čia kalbėjote nuo herpio viruso?

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 11 27, 14:16)
turbūt Latkauskienė arba Atienė

Latkauskienė ir Vilniuje dirba. Ozo odontologijos klinikoje.

evvva, parašykite man, pasidalinsiu patirtimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampariskinas: 27 lapkričio 2018 - 13:21
Latkauskienė man nereali gydytoja! 4u.gif
Atsakyti