Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Jei dar bus kokia nuolaida kailinems tapkems ieskau us 8 4u.gif gal kas spintoj laikot nenaudojamas?
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2018 11 27, 10:57)
Gal kas turi parduoti? Labai reik  4u.gif Nespėsiu parsisiųsti  verysad.gif

O iš Amazon tikrai nespėtų? Bent jau man taip papuolė,kad iš Amazon dabar labai greitai prekytės ateina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 11 27, 11:19)
Jei dar bus kokia nuolaida kailinems tapkems ieskau us 8  4u.gif gal kas spintoj laikot nenaudojamas?

kam tau tiek šlepečių? biggrin.gif pas mus namie nei vienas šlepečių nenaudoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 11 27, 11:25)
O iš Amazon tikrai nespėtų? Bent jau man taip papuolė,kad iš Amazon dabar labai greitai prekytės ateina  4u.gif

man ir atrodo, kad spetu, nes pernai tikrai pamenu kad lapkricio gale ar gruodi emiau ta pžmikrofona tai laisvai spejo ateit unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 lapkričio 2018 - 10:27
Sveiki, per kiek laiko ateitų į Lietuvą vakar pradėti rinkti užsakymai? Man tik maždaug reikia žinoti smile.gif

Ir panelės - kur rekomenduotumėt pirkti pūstą striukę - puffer jacket ?

Ačiū <3
Atsakyti
Sveiki Justarm, gal jau dalinate 573 dezutes prekytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 11 27, 10:25)
O iš Amazon tikrai nespėtų? Bent jau man taip papuolė,kad iš Amazon dabar labai greitai prekytės ateina  4u.gif

man iki 12,14 reik gauti LT unsure.gif

p.s. gal kazkas galetu perleist o as nupirkciau is amazono? Iki Kaledu tikrai turetu suspet 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 27 lapkričio 2018 - 10:32
QUOTE(Aleja.lt @ 2018 11 27, 12:31)
man iki 12,14  reik gauti LT  unsure.gif

p.s. gal kazkas galetu perleist o as nupirkciau is amazono? Iki Kaledu tikrai turetu suspet  4u.gif  ax.gif

Aiškumas verysad.gif pagalvojau, kad Kalėdoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurekii @ 2018 11 27, 10:27)
Sveiki, per kiek laiko ateitų į Lietuvą vakar pradėti rinkti užsakymai? Man tik maždaug reikia žinoti smile.gif

Ir panelės - kur rekomenduotumėt pirkti pūstą striukę - puffer jacket ?

Ačiū <3

Niekaip negalima vienareiksmiskai atsakyti, nes parduotuves siuncia skirtingais tempais, viena gali pristatyti per dvi darbo dienas, kita gali issiusti is sandelio tik po poros savaiciu.
Puffer visur yra, idekite, kokio mazdaug modelio zvalgotes?
Atsakyti
Metginos, bathandbodyworks parinktumet? rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit del Armani Exchange dydzio. Yra tik XS dydis, ar verta rizikuot imt su 89cm per krutine?
https://www.yoox.com...amp;sizeName=XS
Atsakyti
https://www.nordstro.....SILVER MIRROR beje gavau situos raybanus wub.gif nerealiai geruliai.. 4u.gif o dar uz tokia juokinga kaina biggrin.gif
Atsakyti