gal kas norit jungtis prie cinamono,gautusi po $4.46
https://www.iherb.co...6-oz-50-g/35483
QUOTE(JMD @ 2018 11 25, 17:08)
Labai gražūs paltai. Kokios ten orientacinės kainos?
QUOTE(Lux @ 2018 11 25, 16:32)
Labai gražūs paltai. Kokios ten orientacinės kainos?
Jeigu pirkti Inavati tai tik tiesiogiai is ju, jie turi parde kalvariju g.prie Sigmos. Taip pat Inavati paltu yra Aprangoje- kaina kosmosas. Pirkau pora paltu tiesiai is Inavati pries kelis metus, tai mokejau uz trumpa berods 200 tada dar litu su akcija, o uz ilga 400, tai Aprangoje toks pats ilgas tik kitos spalvos tada 800 lt kainavo.
QUOTE(Irreelle @ 2018 11 25, 17:42)
Jeigu pirkti Inavati tai tik tiesiogiai is ju, jie turi parde kalvariju g.prie Sigmos. Taip pat Inavati paltu yra Aprangoje- kaina kosmosas. Pirkau pora paltu tiesiai is Inavati pries kelis metus, tai mokejau uz trumpa berods 200 tada dar litu su akcija, o uz ilga 400, tai Aprangoje toks pats ilgas tik kitos spalvos tada 800 lt kainavo.
Aš vis tingiu nuvaryt, nors draugė turi, čiupinėjau, nerealus. Kurioj vietoj aplink Sigmą ieškot?
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 25, 16:44)
Aš vis tingiu nuvaryt, nors draugė turi, čiupinėjau, nerealus. Kurioj vietoj aplink Sigmą ieškot?
Tarp sigma vieso tranporto stoteles( nezinau tik kaip tiksliai ji dabar vadinasi, bet buvus Sigma) ir baldu rojaus yra tokie vartai ivaziuoti i kiema, tai tame vidiniame kieme parduotuve, ivaziavus pastatas tiesiai ir po kaire ziuret.
QUOTE(Irreelle @ 2018 11 25, 17:42)
A, tai ne tūkstančiai. Super, reiks man ten nuvaryti, šeštadienį dirba. Kažin ar jie turi žieminių. Man į teatrą reikia.
QUOTE(Lux @ 2018 11 25, 16:50)
A, tai ne tūkstančiai. Super, reiks man ten nuvaryti, šeštadienį dirba. Kažin ar jie turi žieminių. Man į teatrą reikia.
Pernai maciau kazkoki panasu i ziemini ju FB puslapyje. Parduotuveje senokai nebuvus. Ne tukstanciais tikrai kainuoja, o kokybe tikrai labai gera.
QUOTE(linamog @ 2018 11 25, 16:45)
man nerodo