Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 11 24, 19:40)
Ačiū, apsieisiu biggrin.gif  4u.gif

as pardaviau draugei ir uzsakiau jai dar juodus biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 24 lapkričio 2018 - 20:11
Ieskau S gal kuri nenesiojat ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kas turit Palladium batus ar patogūs, kiek žiūrinėju visur rašo, jog dydžiu mažinti . ax.gif Nuolaida gera, galvoju reikia ar nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2018 11 24, 21:09)
Kas turit Palladium batus ar patogūs, kiek žiūrinėju visur rašo, jog dydžiu mažinti .  ax.gif  Nuolaida gera, galvoju reikia ar nereikia  biggrin.gif

tuos turiu https://palladiumboo...cts/93472-001-m
9,5 atitinka 40,5 , paprastai usa 10 perku. Šilti, faini, deja, slidoki kaip paaiškėjo šiandien.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 24, 20:12)
tuos turiu https://palladiumboo...cts/93472-001-m
9,5 atitinka 40,5 , paprastai usa 10 perku. Šilti, faini, deja, slidoki kaip paaiškėjo šiandien.

su timberlandais prie sandros laiptu vos smegenu nepalikau siand blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 24, 21:17)
su timberlandais prie sandros laiptu vos smegenu nepalikau siand  blink.gif

man atrodo šiandien su bet kokiais batais galima buvo nusivožti neblogai smile.gif aš irgi prie Sandros, kaip karvė ant ledo slidinėjau biggrin.gif
Atsakyti
Loren gal ir Kaunas gavo 16 d. Siunta?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 24, 21:17)

aš ir su palladium, ir su timberiais šiandien pačiuožinėjau, vos parėjau kaip klipata unsure.gif Prekytes manoush'ke paeme, lyg be traumų unsure.gif reiks kažkaip perimt, labai laukiu šįkart wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 24, 20:23)
man atrodo šiandien su bet kokiais batais galima buvo nusivožti neblogai  smile.gif  aš irgi prie Sandros, kaip karvė ant ledo slidinėjau biggrin.gif

man teko dar į pardą klibinkščiuot, nes uždaryta gatvė buvo. tai vėjas iš nugaros nupūtė biggrin.gif atgal tai sunkakokai yriausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 11 24, 22:17)

QUOTE(Carlin @ 2018 11 24, 22:23)
man atrodo šiandien su bet kokiais batais galima buvo nusivožti neblogai  smile.gif  aš irgi prie Sandros, kaip karvė ant ledo slidinėjau biggrin.gif

Nu peklon, tikrai koks slidumas blink.gif ir niekas nebarstyta unsure.gif
Tikiuosi visos sveikos šiandien iš manęs gryžo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 11 24, 20:38)
Nu peklon, tikrai koks slidumas  blink.gif  ir niekas nebarstyta  unsure.gif
Tikiuosi visos sveikos šiandien iš manęs gryžo  4u.gif

nebuvo kada barstyt, gi reikejo zygiuot. kokia as pikta ant tu paradu negaliu. miegot neduoda per savo nesamones. geriau vietoj to tanko vargsus pamaitintu.
Atsakyti