Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Prisiduokit, kas dar Goosiu su nuolaida prisipirkot? O tai tiek buvo kniaukimo, kad ieskom norim biggrin.gif o dabar tyyylu...
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2018 11 24, 13:26)
Nervas ima,kad nerandu ka pirkti  ax.gif  vyras sako tu per metus tiek priperki, kad nenuostabu  biggrin.gif

Cia kazkuri mergaite blasesi ir klausinejo apie AL aulinukus, ar radot kur padoria kaina ?

Jei australia luxe, tai ju ruelala turi dabar
Atsakyti
Sveikos, kur tie papuošalai? dievinu papuošalus ir ypač perlus wub.gif

labai tikejausi is j.crew..bet ko norejau dydziu nepapilde verysad.gif
gooses ir man reiketu, bet kol nenumeciau po gimdymo savo prikaupto grožio, tol bausiu save ir nieko nepirksiu..verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 24, 14:28)
Prisiduokit, kas dar Goosiu su nuolaida prisipirkot? O tai tiek buvo kniaukimo, kad ieskom norim  biggrin.gif o dabar tyyylu...

drinks_cheers.gif spygliz surado kur yra su nuolaidom ir turbut tik ji ir nusipirko biggrin.gif
Buvau kavos su draugem, nu kaip niuriu tamsu o ir visos dar tamsiom striukem, paltais blink.gif taip norisi ryskiu wub.gif as altitude lt ryskia imsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 24 lapkričio 2018 - 12:35
Čia tiek šnekam apie storas šiltas striukes, bet niekada negirdėjau minint Parajumper. Įdomu, kodėl? Nepopuliaru? Nes, pvz., manu jų dizainas labiau patinka nei goos'ių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 11 24, 12:33)
drinks_cheers.gif spyglyz surado kur yra su nuolaidom ir turbut tik ji ir nusipirko biggrin.gif
Buvau kavos su draugem, nu kaip niuriu tamsu o ir visos dar tamsiom striukem, paltais blink.gif  taip norisi ryskiu wub.gif as altitude lt ryskia imsiu  wub.gif

Neliūdim paradas pro langus žygiuoja. Visą naktį žygiavau su jais, repeavo. Iš namų išvažiuot negaliu. Košmaras kažkoks.

Niūrumas nesusvietnas. Spalvų ir aš noriu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 11 24, 11:44)

Prie kompo nueisiu, tai ten. Dbr telefone
QUOTE(spygliz @ 2018 11 24, 11:59)
gerai, kad papuosalu nenesioju  biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 11 24, 12:08)
aha paroooo. labai perlus myliu, nors daugelis ju ir dezutes guli, bet nors turejimo jausmas vez  biggrin.gif

Apie tamstą pagalvojau. Man irgi perlai nr. 1. Ypač auskarai pagyvina veidą, bent jau mąnąjį smile.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2018 11 24, 12:32)
Sveikos, kur tie papuošalai? dievinu papuošalus ir ypač perlus wub.gif

labai tikejausi is j.crew..bet ko norejau dydziu nepapilde verysad.gif
gooses ir man reiketu, bet kol nenumeciau po gimdymo savo prikaupto grožio, tol bausiu save ir nieko nepirksiu..verysad.gif

Aha, vėliau biškįsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2018 11 24, 12:35)
Čia tiek šnekam apie storas šiltas striukes, bet niekada negirdėjau minint Parajumper.  Įdomu, kodėl? Nepopuliaru? Nes, pvz., manu jų dizainas labiau patinka nei goos'ių ax.gif

manau nepopuliaru ir nepigu. as vis dar paieskose, tai man sita labai labai grazi raudona.

https://www.parajump...a...&quantity=1

vat uzsikabinau uz raudonos ir pasiusk biggrin.gif
Atsakyti
As tik treninga nusipirkau ax.gif
Drauge parduoda 11 ir 12 dydi ugg tapkiu su uzkulniu rudas, gal kam reikia dovanom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2018 11 24, 13:35)
Čia tiek šnekam apie storas šiltas striukes, bet niekada negirdėjau minint Parajumper.  Įdomu, kodėl? Nepopuliaru? Nes, pvz., manu jų dizainas labiau patinka nei goos'ių ax.gif

Aš jom kliedėjau, kol gyvai OZE nepačiupinėjau. Kažkokios nemielos.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2018 11 24, 12:40)
Prie kompo nueisiu, tai ten. Dbr telefone
Apie tamstą pagalvojau. Man irgi perlai nr. 1. Ypač auskarai pagyvina veidą, bent jau mąnąjį  smile.gif
Aha, vėliau biškįsmile.gif

aha, atsviecia man is uz tamsiu plauku. prie visko tinka.
Atsakyti
Man labai patiko dizaino ir šiltumo prasme Wellensteyn..
šiandien ten truputį pigiau. Vyras nusipirko, o aš save toliau baudžiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 11 24, 12:53)
Man labai patiko dizaino ir šiltumo prasme Wellensteyn..
šiandien ten truputį pigiau. Vyras nusipirko, o aš save toliau baudžiu  unsure.gif

vyro tevui tokia pirkau pernai biggrin.gif ir vyras, beje, tokia turi. jam ji pati silciausia.

as pirkau is brands4friends.de, ten daznai jom nemenku nuolaidu buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 lapkričio 2018 - 13:01