Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos! Kokio dydžio džinsus ar kelnes imti J. Crew su 97 cm per klubus ir 176 cm ūgiu. Ačiū!

Atsakyti
Gavau sea mussel papildus. Kokia vaniūūūūčka blink.gif blink.gif jezau dieve mano blink.gif blink.gif išgėriau ir tampaus dabar nes visur tas krevečių ir dumblių kvapas mane paersekioja blink.gif weu biggrin.gif kaip gert unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 04, 14:24)
Gavau sea mussel papildus. Kokia vaniūūūūčka  blink.gif  blink.gif jezau dieve mano  blink.gif  blink.gif išgėriau ir tampaus dabar nes visur tas krevečių ir dumblių kvapas mane paersekioja  blink.gif weu  biggrin.gif kaip gert  unsure.gif

Skanu krevetės, gerk tik neišsimislijus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 02 04, 11:59)
Gautos Vilniaus 556, 557 dėžutės  4u.gif
Susimokėjusiems laiškučiai surašyti.

sveiki, laiskucio negavau .Esu susimokejusi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 04, 14:24)
Gavau sea mussel papildus. Kokia vaniūūūūčka  blink.gif  blink.gif jezau dieve mano  blink.gif  blink.gif išgėriau ir tampaus dabar nes visur tas krevečių ir dumblių kvapas mane paersekioja  blink.gif weu  biggrin.gif kaip gert  unsure.gif

Nu uzgeriant champagne, kas neaisku?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 04, 14:27)
Nu uzgeriant champagne, kas neaisku?

Raugesiu paskui tom krevetem biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 04, 15:24)

Geriau ir as, geras kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2018 02 04, 08:35)
O kokius zuvu taukus duodat??? ☺

tuoj ateis JMD ir pasakys, kad lievus biggrin.gif bet aš Eye Q duodu braškinius. Iš esmės tik todėl turbūt, kad maniškės juos vietoj saldainių valgo. Bandžiau geriamus anksčiau duot, tai kol buvo mažesnės, tol gėrė. O dabar niekaip. Tai šitie Eye Q braškiniai man labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 04, 15:43)
tuoj ateis JMD ir pasakys, kad lievus biggrin.gif bet aš Eye Q duodu braškinius. Iš esmės tik todėl turbūt, kad maniškės juos vietoj saldainių valgo. Bandžiau geriamus anksčiau duot, tai kol buvo mažesnės, tol gėrė. O dabar niekaip. Tai šitie Eye Q braškiniai man labai patinka  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Esprico dar yra tokie pat. Tik pigiau man rodos gaunas biggrin.gif
Atsakyti
Na, dėl kitų dydžių neatsirado kam patarti, gal su šiom pasiseks ax.gif
https://www.uniqlo.c...eviewsContainer
Kažkada kažkas pirkote šias kelnias. Gal patarsite dėl dydžio? rašo kad mažintos, tai 89cm klubais imti S, nes taip tai nešioju XS? Ačiū atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 04, 17:43)
tuoj ateis JMD ir pasakys, kad lievus biggrin.gif bet aš Eye Q duodu braškinius. Iš esmės tik todėl turbūt, kad maniškės juos vietoj saldainių valgo. Bandžiau geriamus anksčiau duot, tai kol buvo mažesnės, tol gėrė. O dabar niekaip. Tai šitie Eye Q braškiniai man labai patinka  biggrin.gif

As irgi siuos duodu, bet pradejau netiketi ju nauda, kada paprastus lysi gerem nesirgo vaikai, o dabar istisai mazasis.

Beja, gal operavote kas vaikam adenoidus.Gydytojai neaiskiai, netvirtai kalba, nezinom reikia ar ne mums tos operacijos.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 04, 16:00)
Na, dėl kitų dydžių neatsirado kam patarti, gal su šiom pasiseks  ax.gif
https://www.uniqlo.c...eviewsContainer
Kažkada kažkas pirkote šias kelnias. Gal patarsite dėl dydžio? rašo kad mažintos, tai 89cm klubais imti S, nes taip tai nešioju XS? Ačiū atsakiusioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Turiu. Nemažintos man atvirkščiai smunka.
Atsakyti