Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 02 02, 22:29)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
žiauriai juokinga pasidarė biggrin.gif priminė tarybinius deficitų laikus, kai mamos univermage pirkdavo viską, ką duodavo, nesvarbu nei dydis, nei spalva, nei mergaitiškas ar berniukiškas rūbas, bile gauni pirkti kažko biggrin.gif biggrin.gif

Tu zinai kuria cia diena eidama i maxe uzejau i apranga. Na kas kart europoj eidama i parda praeinu, bet niekad ten nesu buvus. Uzejau. As kai pamaciau kainas su nuolaidom. Nuvirtau. Kazkokia klaikyzna 200€. Nu zynocia ne. Lai pasiunta. O svarbiausia modelis dar kaip modelis, bet vat medziagu baisumas. Na tai retas. Kur geresne medziaga, tai kaina is viso kazkokia virskosmosine. Tai cia palygint kainu atzvilgiu rojus. Tai as suprantu visas pilnai. Kad matant kokybisko audinio siuolaikisko modelio dailu daikta zapadlo uz tokia kaina negriebt. Nesvarbu kad nioliktas.
Papildyta:
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:32)
Gaila atiduot  unsure.gif Spalva grazi, bordo...

Sakes kaip tiks tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2018 02 02, 22:32)
Italiskuose as nesiorientuoju smile.gif
Uk 8-10 dydis jos
Usa 4-6

itališki dydžiai yra 4 didesni nei lietuviški. Tarkim jei lietuviškas 38, tai itališkas bus 42.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 03, 00:29)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
žiauriai juokinga pasidarė biggrin.gif priminė tarybinius deficitų laikus, kai mamos univermage pirkdavo viską, ką duodavo, nesvarbu nei dydis, nei spalva, nei mergaitiškas ar berniukiškas rūbas, bile gauni pirkti kažko biggrin.gif biggrin.gif

Na ne visai taip. Visko is eiles neslaviau, tik kas antra-trecia nuoroda ax.gif Ir spalvas patinkancias atsirinkau biggrin.gif Ir XS bei S dydziu nepirkau biggrin.gif Cia taip yra, kad perki, kad paskui nesigailetum, kad nenusipirkai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 22:35)
Tu zinai kuria cia diena eidama i maxe uzejau i apranga. Na kas kart europoj eidama i parda praeinu, bet niekad ten nesu buvus. Uzejau. As kai pamaciau kainas su nuolaidom. Nuvirtau. Kazkokia klaikyzna 200€. Nu zynocia ne. Lai pasiunta. O svarbiausia modelis dar kaip modelis, bet vat medziagu baisumas. Na tai retas. Kur geresne medziaga, tai kaina is viso kazkokia virskosmosine. Tai cia palygint kainu atzvilgiu rojus. Tai as suprantu visas pilnai. Kad matant kokybisko audinio siuolaikisko modelio dailu daikta zapadlo uz tokia kaina negriebt. Nesvarbu kad nioliktas.

aš net neabejoju biggrin.gif ir visiškai suprantu, tą norą pirkti, nes ir pati prisiperku ko reikia ir ko nereikia. Bet taip juokingai nuskambėjo biggrin.gif
lietuviškos kainos tai mane išvis stebina. Aš kai Gedo pr. dirbti pradėjau, tai dabar dažniau į mūsų parduotuves užeinu ir būna vis nusiperku per durną galvą ką nors. Tai jau 100 kart persižegnojau dėl kokybės ir kainos santykio, bet vis tiek užlipu ant to paties grėblio biggrin.gif gražu, perku, o tada po vieno užsidėjimo metu lauk praktiškai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 03, 00:35)
Papildyta:

As visai cia i parduotuves nevaikstau del kainu, kad nervu negadinti ir del to, kad neitelpu i kelnes ir sukneles kazkokios trumpos. Nusipirkau palta is ASOS. Dar tokio ciudo nebuvau macius - kaip lenda plunksnos is pukiniu, tai is jo taip lenda sintiponas. Vaikstau apsisintiponijus lotuliukas.gif
Ivertinau, kad JAV prekes tikrai simta kartu kokybiskesnes
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 02 03, 00:39)
aš net neabejoju biggrin.gif ir visiškai suprantu, tą norą pirkti, nes ir pati prisiperku ko reikia ir ko nereikia. Bet taip juokingai nuskambėjo biggrin.gif
lietuviškos kainos tai mane išvis stebina. Aš kai Gedo pr. dirbti pradėjau, tai dabar dažniau į mūsų parduotuves užeinu ir būna vis nusiperku per durną galvą ką nors. Tai jau 100 kart persižegnojau dėl kokybės ir kainos santykio, bet vis tiek užlipu ant to paties grėblio biggrin.gif gražu, perku, o tada po vieno užsidėjimo metu lauk praktiškai  unsure.gif

Gerai, kad man tokie norai nekyla cia pirkti. Net nupurte pagalvojus, kad reiketu i kokia parduotuve eiti. Fui blink.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.aeropostale.com-15%
www.guessfactory.com - 20%
www.armaniexchange.com
www.finishline.com
www.coachoutlet.com
www.stevemadden.com
www.uniqlo.com
www.sheepskinshoes.com
www.triangle.com
www.michaelkors.com
www.groupon.com
www.landsend.com - 10%
www.gapfactory.com - 30%
www.hautelook.com
www.talbots.com
www.bluefly.com
www.loft.com - 40%
www.anntaylor.com - 50%
www.jcrew.com - 25% regular kainoms
www.sierratraidingpost.com-25%
www.ralphlauren.com-30%
www.hm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.sephora.com
www.theperfumespot.com - 20%
www.vitacost.com - 16%
www.puritan.com-20%
www.stockngo.com
www.notino.com
www.skinstore.com - 20%
www.ahava.com
www.tanforless.com
www.pharmaca.com - 20%

renkame

Agadir Argan Oil Daily Moisturizing Shampoo - po $7.32
Agadir Argan Oil Daily Moisturizing Conditioner - po $7.47
Agadir Argan Oil Daily Volumizing Shampoo po - $7.36
Agadir Argan Oil Daily Volumizing Conditioner - po $7.53
vartotojo įkelta nuotrauka

Chi Silk Infusion - po $9.72

[B]Chi Keratin Mist - po $6.19
Chi Infra Shampoo -po $5.91[/B]

Green Tea by Elizabeth Arden Cream Deodorant for Women po $16.79

Crest 3d White Arctic Fresh Whitening Toothpaste po $2.79
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 02 vasario 2018 - 22:54
Kas persigalvos, priglausiu M ar L, pirkta uz 12,50. Mano atsauke.
Atsakyti
Mdaaaaa. Pasitavarino matau moteriškės per tą salę biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Kas persigalvos, priglausiu M ar L, pirkta uz 12,50. Mano atsauke.
lou-grey-designer-Dark-Grey-Marl-Specked

O aš xs norėčiau  :4u:  mano irgi cancelino  :unsure: 

Atsakyti
Sakykit prasom, kuo skiriai Jcrew tall dydziai nuo regular ??? g.gif g.gif g.gif

Ar tik ilgiu, ar ir kiek platesni tall yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 02 vasario 2018 - 23:39
Laba, Linute parasiau Jums laiska, del skaiciuku😉
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:17)
Seses kokios salies 38 dydis? Lietuviskuose nesiorentuoju, italiskas man tinka 44 dydis.

Ojei. Mano italiskas 44, cocona nuo pernai tall 8 turiu.

QUOTE(Carlin @ 2018 02 02, 22:39)
lietuviškos kainos tai mane išvis stebina. Aš kai Gedo pr. dirbti pradėjau, tai dabar dažniau į mūsų parduotuves užeinu ir būna vis nusiperku per durną galvą ką nors. Tai jau 100 kart persižegnojau dėl kokybės ir kainos santykio, bet vis tiek užlipu ant to paties grėblio biggrin.gif gražu, perku, o tada po vieno užsidėjimo metu lauk praktiškai  unsure.gif

Ateik dirbt i miesto pakrasti
Yra tik kioskai ir ikiukas kazkur tolumoj
Ramu bigsmile.gif
Atsakyti