Mano sese nesioja mazesni 38. Jai 8 tinkamas. Vos laisvokas. Bet jis ir neturi but aptemptas. As manau tas dydis priklausomas ir nuo to ko laukiat is palto. Nes aprasymuose raso usa, kad su tokiais kaip seses ismatavimais merginos sugeba ir i 4 dydi ilist
Mano sese nesioja mazesni 38. Jai 8 tinkamas. Vos laisvokas. Bet jis ir neturi but aptemptas. As manau tas dydis priklausomas ir nuo to ko laukiat is palto.
Nes aprasymuose raso usa, kad su tokiais kaip seses ismatavimais merginos sugeba ir i 4 dydi ilist
Pirma Likija paziures. Mano HTHR FOREST. Bet manau, kad tikrai paskui keisimes dydziais, nes sugaudem ka galejom. Nezinau, kaip mano sijonas Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool 14 dydzio atrodys. Aisku graziau originalas, o ne siaurintas. Lyg ir reiketu iki vasaros sukusti, bet paskui drabuziai per dideli bus. Dilema Papildyta:
Pirma Likija paziures. Mano HTHR FOREST. Bet manau, kad tikrai paskui keisimes dydziais, nes sugaudem ka galejom. Nezinau, kaip mano sijonas Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool 14 dydzio atrodys. Aisku graziau originalas, o ne siaurintas. Lyg ir reiketu iki vasaros sukusti, bet paskui drabuziai per dideli bus. Dilema Papildyta:
Bet manau, kad tikrai paskui keisimes dydziais, nes sugaudem ka galejom.
žiauriai juokinga pasidarė priminė tarybinius deficitų laikus, kai mamos univermage pirkdavo viską, ką duodavo, nesvarbu nei dydis, nei spalva, nei mergaitiškas ar berniukiškas rūbas, bile gauni pirkti kažko