Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 21:58)
Susitinkam ir issimatuojam  biggrin.gif Taip ir XXL galima nusipirkti. Tipo - tiks  rolleyes.gif

Drąsiai galim kavytę sugert mirksiukas.gif biggrin.gif o tai muset 3 metus nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 02 vasario 2018 - 22:00
QUOTE(JMD @ 2018 02 03, 00:00)
Drąsiai galim kavytę sugert  mirksiukas.gif  biggrin.gif o tai muset 3 metus nemačiau  biggrin.gif

As arciau prie taves su darbu persikeliau. Per kelia tavo vaiko mokykla. Tai kad ne problema biggrin.gif
Atsakyti
Mano sese nesioja mazesni 38. Jai 8 tinkamas. Vos laisvokas. Bet jis ir neturi but aptemptas. As manau tas dydis priklausomas ir nuo to ko laukiat is palto.
Nes aprasymuose raso usa, kad su tokiais kaip seses ismatavimais merginos sugeba ir i 4 dydi ilist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:06)
As arciau prie taves su darbu persikeliau. Per kelia tavo vaiko mokykla. Tai kad ne problema  biggrin.gif

Oh nais biggrin.gif butinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:18)
Jei paskesiu 14, perleisiu  biggrin.gif Tik aisku bus kaip su dydziu, kai gausiu. Mano tamsiai zalias  wub.gif

as noreciau 14 , nes manau , kad mano laukiamas 12 bus mazokas . Mano ryskiai zalias.
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2018 02 03, 00:06)
Mano sese nesioja mazesni 38. Jai 8 tinkamas. Vos laisvokas. Bet jis ir neturi but aptemptas. As manau tas dydis priklausomas ir nuo to ko laukiat is palto.
Nes aprasymuose raso usa, kad su tokiais kaip seses ismatavimais merginos sugeba ir i 4 dydi ilist smile.gif

Seses kokios salies 38 dydis? Lietuviskuose nesiorentuoju, italiskas man tinka 44 dydis.
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 21:45)
O as Rapoja netikiu, bet abi L dydi perkame  tongue.gif  biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 21:49)
Rapoj ir xl sugalvoja pirkt ir dar man neparduoda  biggrin.gif akivaizdžiai krenta iš rūbo ale ne ir psio

Kokios jūs fainos friends.gif biggrin.gif Aha krenta dry.gif ...
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 02 03, 00:17)
as noreciau 14 , nes manau , kad mano laukiamas 12 bus mazokas . Mano ryskiai  zalias.

Pirma Likija paziures. Mano HTHR FOREST. Bet manau, kad tikrai paskui keisimes dydziais, nes sugaudem ka galejom. Nezinau, kaip mano sijonas Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool 14 dydzio atrodys. Aisku graziau originalas, o ne siaurintas. Lyg ir reiketu iki vasaros sukusti, bet paskui drabuziai per dideli bus. Dilema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 02 03, 00:20)
Kokios jūs fainos friends.gif  biggrin.gif Aha krenta  dry.gif ...

Apsnekejom uz akiu angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:26)
Pirma Likija paziures. Mano HTHR FOREST. Bet manau, kad tikrai paskui keisimes dydziais, nes sugaudem ka galejom. Nezinau, kaip mano sijonas Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool 14 dydzio atrodys. Aisku graziau originalas, o ne siaurintas. Lyg ir reiketu iki vasaros sukusti, bet paskui drabuziai per dideli bus. Dilema  biggrin.gif
Papildyta:

Apsnekejom uz akiu  angel_not.gif

Vat tas sijonas bus tikrai mano tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:26)
Bet manau, kad tikrai paskui keisimes dydziais, nes sugaudem ka galejom.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
žiauriai juokinga pasidarė biggrin.gif priminė tarybinius deficitų laikus, kai mamos univermage pirkdavo viską, ką duodavo, nesvarbu nei dydis, nei spalva, nei mergaitiškas ar berniukiškas rūbas, bile gauni pirkti kažko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 22:17)
Seses kokios salies 38 dydis? Lietuviskuose nesiorentuoju, italiskas man tinka 44 dydis.

Italiskuose as nesiorientuoju smile.gif
Uk 8-10 dydis jos
Usa 4-6

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 03, 00:27)
Vat tas sijonas bus tikrai mano  tongue.gif

Gaila atiduot unsure.gif Spalva grazi, bordo...
Atsakyti