Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 23:18)
Jei paskesiu 14, perleisiu  biggrin.gif Tik aisku bus kaip su dydziu, kai gausiu. Mano tamsiai zalias  wub.gif

As lauksiu, o koki jus nesiojate dydi iprastai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2018 02 02, 23:34)
As lauksiu, o koki jus nesiojate dydi iprastai ? 4u.gif

Jcrew sijono 12 dydis aptemptas. Bet pas mane problemos su apacia. Sedint visi lasiniai apacioje kaupiasi lotuliukas.gif Laureno 10 arba M dydis.
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 21:32)
Seniai tu mane bematei  biggrin.gif Kas sportuoja, o kas ir bandeles ryja  ax.gif  biggrin.gif Paziurejau, kad turimas 12 crew ant ribos uzsisega, tai paemiau 14  tongue.gif
Papildyta:

4u.gif  Jusu paklausius tikrai kuda pasijusi biggrin.gif Kaip Linamoq sako - perki ka gauni  biggrin.gif Cia tipo bus labai oversized  biggrin.gif

Eik jau blink.gif netikiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 23:42)
Eik jau  blink.gif netikiu  tongue.gif

O as Rapoja netikiu, bet abi L dydi perkame tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 21:45)
O as Rapoja netikiu, bet abi L dydi perkame  tongue.gif  biggrin.gif

Rapoj ir xl sugalvoja pirkt ir dar man neparduoda biggrin.gif akivaizdžiai krenta iš rūbo ale ne ir psio
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 21:42)
Eik jau  blink.gif netikiu  tongue.gif

netikėk ja biggrin.gif aš ją šią savaitę mačiau, tikrai 14 dydis būtų į akį kritęs biggrin.gif
nusipirko deficitinį kokoną ne savo dydžio, tai dabar bando guosti save, kad geras bus lotuliukas.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 02, 21:50)
netikėk ja  biggrin.gif  aš ją šią savaitę mačiau, tikrai 14 dydis būtų į akį kritęs  biggrin.gif
nusipirko deficitinį kokoną ne savo dydžio, tai dabar bando guosti save, kad geras bus  lotuliukas.gif  birthday.gif

Būtent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 23:49)
Rapoj ir xl sugalvoja pirkt ir dar man neparduoda  biggrin.gif akivaizdžiai krenta iš rūbo ale ne ir psio

Laikysim ant sustorejimo biggrin.gif O kam tau paciai XL? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 02, 21:53)
Laikysim ant sustorejimo  biggrin.gif O kam tau paciai XL?  mirksiukas.gif

Nes tink man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 02, 23:50)
netikėk ja  biggrin.gif  aš ją šią savaitę mačiau, tikrai 14 dydis būtų į akį kritęs  biggrin.gif
nusipirko deficitinį kokoną ne savo dydžio, tai dabar bando guosti save, kad geras bus  lotuliukas.gif  birthday.gif

Ot kaip pirstu i aki lotuliukas.gif Bent dvi savaites pasidziaugsiu, kol gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 20:41)
Kokio grožio chloe suknelė  wub.gif  wub.gif numiriau vėl prisikėliau ir vėl pamirau  mega_shok.gif

Jooo... gaila, kad nei progu, nei figuros ner verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 23:54)
Nes tink man biggrin.gif

Susitinkam ir issimatuojam biggrin.gif Taip ir XXL galima nusipirkti. Tipo - tiks rolleyes.gif
Atsakyti