Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 02 02, 15:29)
Tiesintuvu tiesink  biggrin.gif
Papildyta:
striukė visai nieko  smile.gif

Kažkada tiesinau, bet gaila degint tuos plaukus ištisai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 15:31)

Ilgalaikį tiesinimą pasidaryk.Stebuklų nebūna ,kad patepi ir vualiaaa kokia visa faina bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.guessfactory.com - 20%
www.armaniexchange.com
www.finishline.com
www.coachoutlet.com
www.stevemadden.com
www.uniqlo.com
www.sheepskinshoes.com
www.triangle.com
www.michaelkors.com
www.groupon.com
www.landsend.com - 10%
www.gapfactory.com - 30%
www.hautelook.com
www.talbots.com
www.bluefly.com
www.ralphlauren.com - 30%
www.loft.com - 40%
www.gap.com - 40%
www.anntaylor.com - 50%
www.jcrew.com - 25% regular kainoms

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.sephora.com
www.theperfumespot.com - 20%
www.vitacost.com - 16%
www.puritan.com
www.stockngo.com
www.notino.com
www.skinstore.com - 20%
www.ahava.com
www.tanforless.com
www.pharmaca.com - 20%

renkame

Agadir Argan Oil Daily Moisturizing Shampoo - po $7.32
Agadir Argan Oil Daily Moisturizing Conditioner - po $7.47
Agadir Argan Oil Daily Volumizing Shampoo po - $7.36
Agadir Argan Oil Daily Volumizing Conditioner - po $7.53
vartotojo įkelta nuotrauka

Chi Silk Infusion - po $9.72

Chi Keratin Mist - po $6.19
Green Tea by Elizabeth Arden Cream Deodorant for Women po $16.79
Crest 3d White Arctic Fresh Whitening Toothpaste po $2.79
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 vasario 2018 - 15:34
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 16:31)

Ilgalaikis tiesinimas, bent man, pasiteisinusi procedūra. Nors visokių nuomonių prisiskaičiau, kad žaloja plauką ir pan, bet turbūt 7 kartus esu tiesinusis ir ateity tiesinsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 02, 15:35)
Ilgalaikis tiesinimas, bent man, pasiteisinusi procedūra. Nors visokių nuomonių prisiskaičiau, kad žaloja plauką ir pan, bet turbūt 7 kartus esu tiesinusis ir ateity tiesinsiu. smile.gif

Aldehidais tuos plaukus dūchina. Nea. Negadinsiu. Nors aišku fenas ne gėris, bet kam likt be plaukų anksčiau laiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 02 02, 15:33)
Ilgalaikį tiesinimą pasidaryk.Stebuklų nebūna ,kad patepi ir vualiaaa kokia visa faina bigsmile.gif  biggrin.gif

Žinok kiek visko išbandžiau. Bet tik į senatvę atradau, kad lašas aliejaus ir vėsus fenas yra mano draugai. Ir efektas ilgesnis nei kad mane su tais lygintuvais išlygindavo. Išeidavau iš kirpyklos po kelių h visi banguoti. Dabar trumpi lengviau man juos valdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 16:39)
Žinok kiek visko išbandžiau. Bet tik į senatvę atradau, kad lašas aliejaus ir vėsus fenas yra mano draugai. Ir efektas ilgesnis nei kad mane su tais lygintuvais išlygindavo. Išeidavau iš kirpyklos po kelių h visi banguoti. Dabar trumpi lengviau man juos valdyt biggrin.gif

Aš tiesinu su fenu, kurio šepetys sukasi. Labai liuks, tik aišku - drėgnam ore ragas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 15:37)
Aldehidais tuos plaukus dūchina. Nea. Negadinsiu. Nors aišku fenas ne gėris, bet kam likt be plaukų anksčiau laiko biggrin.gif

Liks tų plaukų,neperdėk.Na pabūkim dar gražios kažkiek metų,o paskui,skarutės,skrybėlaitės irnesakyk.gif ....
Va viena iš šitų draugių dar vis labai saugo savo plaukus hihihi.gif Juokauju aišku ok.gif
Kai yra ilgi gražūs plaukai suprantu-saugo,puoselėja,kiekvienas galiukų pakirpimas baugina,kad sutrumpės ir pan,o jei nėra ilgi/trumpi,vistiek pastoviai kerpami-galima ir daugiau visokių nukrypimų leisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 17:39)
Papildyta:

Pagyventum Klaipedoj, cia vejas ir dregme is kart tave sugarbanotu biggrin.gif
Atsakyti
Matėt šitą FB biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
Laba diena,
aš su klausimu ne apie drabužius ar batus, bet labai tikiuosi, kad gausiu patarimą.
Gal esat pirkusios vartelius, dedamus į duris katinui ar šuniukui landžioti, kurie atsidaro tik tada, kai katinas ar šuniukas turi tą čipą po oda įdėtą? Tikiuosi, supratot apie ką aš čia. Kiek žiūriu LT zoo prekių parduotuvėse, nerandu. Yra tik paprastų vartelių. Ačiū, jei kas patars.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 15:10)
Fenu. Nes jei savieigai ir dar su aliejum būčiau baraška. O aš noriu tiesių švelnių plaukų biggrin.gif
Papildyta:

Nepanaudok to brudo mėnesį kol nusiplaus ir pamatysi kokie iš tiesų tavo plaukai. Ragas  blink.gif aš buvau apgadinus savo grožius. Ni ni ni daugiau. Baigiasi mano vienas tokys, bet jau nesusvietno brangumo. Galvoju maž atradus kažką bišk padoresne kaina.

Grisiu namo, imesiu kas man efektyviausia. As ir fenu dziovinu ir dazniau tiesinu nei lamdau kad susigarbanotu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 02, 16:20)
Grisiu namo, imesiu kas man efektyviausia. As ir fenu dziovinu ir dazniau tiesinu nei lamdau kad susigarbanotu.

Varau pas tave kaip tik biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(7sense @ 2018 02 02, 16:01)
Pagyventum Klaipedoj, cia vejas ir dregme is kart tave sugarbanotu biggrin.gif

Atvarysiu kt sav į Klaipę biggrin.gif
Atsakyti