Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 02, 13:55)
kol kas geresnio nei ricinų aliejaus kaukės- neradau

Man nereikia kaukiu neturiu laiko. Man reikia tokio, kuomet isplovus galva sutepi plaukus, jie zvilga tampa glotnus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 13:59)
Man nereikia kaukiu neturiu laiko. Man reikia tokio, kuomet isplovus galva sutepi plaukus, jie zvilga tampa glotnus.

Gryni aliejai, be chemijos neduos to efekto.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 02 02, 16:01)
Gryni aliejai, be chemijos neduos to efekto.

As tai kai nenaturaliste ir nezlaivalge, tai irgi su silikonais naudoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juk nevalgai ju, patepus karta ar pora per savaite nemanau, kad baisi zala organizmui padaryta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Irgi naudoju si, man vos keliu laseliu uztenka
https://www.topbeaut...e-plaukams-89ml
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2018 02 02, 15:05)
As tai kai nenaturaliste ir nezlaivalge, tai irgi su silikonais naudoju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Juk nevalgai ju, patepus karta ar pora per savaite nemanau, kad baisi zala organizmui padaryta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

aš kasdien naudoju plaukams, kažkaip nebijau. Ant veido savaitgaliais švarų tepu.
Atsakyti
Klausimas ne į temą ax.gif Ar tokios spalvos j.crew tipių būna?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliukste: 02 vasario 2018 - 14:07
kaip man gražu wub.gif wub.gif wub.gif ir kaip gaila, kad ne mano plačiajai....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 15:59)

JMD, nu visos sitos priemones plaukams man nerealios wub.gif
Papildyta:
Plaukai ir zvilga, ir glotnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2018 02 02, 14:07)
Klausimas ne į temą ax.gif  Ar tokios spalvos j.crew tipių būna?

Man rodos, cia Vibrant flame spalva
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 13:21)
Mergai, kokį aliejų plaukam esat atradę ? Tie visokie silikonai vardu “chi” netinka  unsure.gif reikia žmoniško ir kad plaukai ne snargliais kabėtų o tiesiog glotnūs būtų.

O tu fenu dziovini ar palieki savieigai?
Atsakyti
Gal nusimato Kaune siuntinukai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 02, 14:34)
O tu fenu dziovini ar palieki savieigai?

Fenu. Nes jei savieigai ir dar su aliejum būčiau baraška. O aš noriu tiesių švelnių plaukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(7sense @ 2018 02 02, 14:05)
As tai kai nenaturaliste ir nezlaivalge, tai irgi su silikonais naudoju  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Juk nevalgai ju, patepus karta ar pora per savaite nemanau, kad baisi zala organizmui padaryta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nepanaudok to brudo mėnesį kol nusiplaus ir pamatysi kokie iš tiesų tavo plaukai. Ragas blink.gif aš buvau apgadinus savo grožius. Ni ni ni daugiau. Baigiasi mano vienas tokys, bet jau nesusvietno brangumo. Galvoju maž atradus kažką bišk padoresne kaina.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 15:10)
Fenu. Nes jei savieigai ir dar su aliejum būčiau baraška. O aš noriu tiesių švelnių plaukų biggrin.gif

Tiesintuvu tiesink biggrin.gif
Papildyta:
striukė visai nieko smile.gif
Atsakyti