Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 02 02, 15:07)
didesnius visada galima pataisyt i mazaja puse biggrin.gif

Tikrai? Kazkaip nepagalvojau apie tai. Tik ar nekainuos pataisymas tiek, kiek patys dzinsai biggrin.gif paraisiunciau kaip tik vienus, bet didoki, tai gal tikrai pataiayt reika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 02, 13:23)
nezinau. man tai sitas kazkoks stebuklas
https://www.topbeaut...e-plaukams-89ml

Bet jis su silikonais.
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2018 02 02, 13:33)
Tikrai? Kazkaip nepagalvojau apie tai. Tik ar nekainuos pataisymas tiek, kiek patys dzinsai biggrin.gif paraisiunciau kaip tik vienus, bet didoki, tai gal tikrai pataiayt reika  bigsmile.gif

Apie 7-8 eur esu mokėjus. Gal 25 lt dar kada "anais" laikais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 13:21)
Mergai, kokį aliejų plaukam esat atradę ? Tie visokie silikonai vardu “chi” netinka  unsure.gif reikia žmoniško ir kad plaukai ne snargliais kabėtų o tiesiog glotnūs būtų.

Man šitas labai tiko, tikrai geriau už chi ir giordani aliejuką
Būna eurokose dažnai nuolaida
siberica neapsunkinantis paluko galiukams

Dar išsaugojus šitą, bet nebandžiau

Siberica
Atsakyti
https://www.jcrew.com/p/H7808 15,50
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 12:16)

jėtus 😍 kaip gerai, kad palatos draugės rūpinasi 😘😍👍 turiu panašų Aberio, bet ir šį gaudysiu 😉 jau ne tik namiškiai žino, kad aš vaikštau”nublukusi, nuplyšusi, taškyta, kamufliažinė, sendinta” 🤣 anksčiau vyras vis su nagu krapštydavo mano rūbus, sakydavo, kad nešvarūs ir neskalbti rūbai 😂 kai nesenai užsidejau naują RL kombezą taškytą, sako: klausyk kam tu leidi tokius pinigus, duok aš tau nutaškysiu

vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Sky_diver @ 2018 02 02, 14:33)
Tikrai? Kazkaip nepagalvojau apie tai. Tik ar nekainuos pataisymas tiek, kiek patys dzinsai biggrin.gif paraisiunciau kaip tik vienus, bet didoki, tai gal tikrai pataiayt reika  bigsmile.gif

visi mano turimi RL (10-tys) džinsai atitinka turimus kitokius, visad imu 8 arba 29/30 dydį 😉 sakyčiau imkit įprastą 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 02 vasario 2018 - 13:48
tai reikiai žūrėt kur 100 proc. aliejus be priedų.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 02, 11:03)
kaspiniuociu kiek tik norit  smile.gif
https://www.jcrew.co...olor_name=ivory

labai geras papildymas siandien biggrin.gif

QUOTE(rapoja @ 2018 02 02, 11:17)
Man kaspinuočio XL reikia.Gal kuri persigalvojot-prašom pasiūlyti ,perimsiu skaičius  4u.gif  smile.gif

Skaitau šįryt "kaspinuotis, kapsintuotis" - foto nedėsiu kaspinuočio lotuliukas.gif fear.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 02, 14:33)
Bet jis su silikonais.

tai va, pasidaviau ir aš tai masinei bangai, tik gavus pamačiau sudėtį, tai stengiuos labai retai jį naudot 😉
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 02, 14:21)
Mergai, kokį aliejų plaukam esat atradę ? Tie visokie silikonai vardu “chi” netinka  unsure.gif reikia žmoniško ir kad plaukai ne snargliais kabėtų o tiesiog glotnūs būtų.

kol kas geresnio nei ricinų aliejaus kaukės- neradau
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 02, 15:07)
didesnius visada galima pataisyt i mazaja puse biggrin.gif

o gavus mazesnius visada galima sukusti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 02, 14:55)
kol kas geresnio nei ricinų aliejaus kaukės- neradau

perku vaistinėse arba eurokos ricinų aliejų. maišau su citrina dar kartais ir su kiauš. tryniais. Palaikau kelias valandas. Plaukai minkštučiai, blizga.

Atsakyti