Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jolanta0417 @ 2018 02 01, 10:34)
Labas rytas,gal kas gali pasakyti kiek sveria mazdaug chateau parka jcrew ?  4u.gif

Maniškė 12 dydžio svėrė 1,78 4u.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:
vartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

Daphne coat in Italian tweed, dydis 00, kaina 96,49$

Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$

Pink parka with quilted lining, dydis S, kaina 50,49$

Lottie tassel flats in suede, 6H dydis, Black spalva, kaina 24,49$
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2018 02 01, 11:41)
sveiki, tai supratau, kad factory 14 dydyje sūnus paskendo, o jcrew pukine marshmalaw 14 dydžio gera? nes mano panelė turi factory 10 dydžio parką, tai kitiems metams jcrew galvojau 12 dydį, bet pasiskaičiau, kad jau 14 dydžio reikėtų, nes ūgis ir dabar jos 144 unsure.gif

oi nepazymejau, nea marsmalaw 10 dydis nuo pernainesioja, bet JMD sunus tokio ugio 12 nesioja sake gera.

As sunui parka emiau pagal dydziu lentele nes 14 dydis jaunuo 152 kazkur cm nu maniaukitiem metam ok , bet kai gavom.....nu skesta kapitaliai, bet kas zino gal per metus paaugs, bet nenoriu klaidint gal mergaiciu skyrius vel kitaip fasonai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 01, 09:35)
maniske labai smulki bet auksta.  3 metu nesiojo 4-5 dydi smile.gif balandzio gale 4 tai kitiem metam 6-7 emiau smile.gif

Aciu, paemiau 4-5 metu. 4u.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.com/p/H2223
https://www.jcrew.com/p/F4420
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 01 vasario 2018 - 09:53
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 01, 09:41)

Man šita irgi labai faina, bet bijau pirkt, nes kažkaip galvoju, kad Mango, Zaros striukės kiaurai peršlaps po pirmo lietučio/sniegelio unsure.gif O pas mus, kaip matyt, daugiausia šlapia būna...
Aišku, ta Loft'inė, kur daug griebė, akivaizdu, kad irgi sušlaptų biggrin.gif Aš lyginu su panašaus lygio kainom, kur būna aiškiai parašyta "waterproof"
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2018 02 01, 09:41)
sveiki, tai supratau, kad factory 14 dydyje sūnus paskendo, o jcrew pukine marshmalaw 14 dydžio gera? nes mano panelė turi factory 10 dydžio parką, tai kitiems metams jcrew galvojau 12 dydį, bet pasiskaičiau, kad jau 14 dydžio reikėtų, nes ūgis ir dabar jos 144 unsure.gif

Mano berniukas 144, dėvi kriu 12 dydi pūkės. Manau dar ir kitam rudeniui/žiemai gera bus.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2018 02 01, 11:57)
Man šita irgi labai faina, bet bijau pirkt, nes kažkaip galvoju, kad Mango, Zaros striukės kiaurai peršlaps po pirmo lietučio/sniegelio unsure.gif O pas mus, kaip matyt, daugiausia šlapia būna...
Aišku, ta Loft'inė, kur daug griebė, akivaizdu, kad irgi sušlaptų biggrin.gif Aš lyginu su panašaus lygio kainom, kur būna aiškiai parašyta "waterproof"

o jei purkst nanoteku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 01, 09:59)
o jei purkst nanoteku unsure.gif

Gal ir padėtų, bet aš manau, kad jei jau parkos kaina siekia 100+, jinai turėtų pati turėt savybę nepermirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2018 02 01, 12:01)
Gal ir padėtų, bet aš manau, kad jei jau parkos kaina siekia 100+, jinai turėtų pati turėt savybę nepermirkt biggrin.gif

ne nu tas tai taip beabejo, na matysiu ka gausiu gap, jei tiks modelis tai mano minti sbuvo ja impregnuot, o jei netiks tai grazinsiu atgal, na 50 eur pamegint galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 01, 09:41)

Gal tiktų M https://shop.mango.c...2.coats2;Parkas

Aš ją matavausi, nepatiko tie raišteliai taip aukštai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturday: 01 vasario 2018 - 10:04
QUOTE(jolipa @ 2018 02 01, 09:24)
O geras, vis nematydavau sios  spalvos ir mazo dydzio, bet siandien jau nebera. verysad.gif

Žinokit reikia "sėdėt" ant to daikto vartotojo įkelta nuotrauka nes kai man reikėjo cocono, tai aš telefone vis refreshinau. Nes juos pildo per visą dieną vis. Ir kartais net nerašo sumažintos kainos, bet pasirinkus petite išmeta pigesnius.
Atsakyti