Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 09 02, 18:45)
Factory paltų dydžiai atitinka, turint omeny, kad čia oversize modelis. Kaina su kodu ne stebuklinga, vidutiniška.

Tokia kaina Jcrew dar butų nieko, bet Factory tikrai didoka, jų kokybė ir sudėtis kiek skiriasi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū labai už info. mirksiukas.gif
Gal dar atsirastų kas turit 120 per krūtinę ir patartumėt kokį dydį pirkti žieminių striukių ar paltų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2018 09 02, 21:55)
Gal dar atsirastų kas turit 120 per krūtinę ir patartumėt kokį dydį pirkti žieminių striukių ar paltų.  4u.gif

Šiam modeliui gal klubai svarbiau mirksiukas.gif
Jcrew temoj yra parduodamų.
Aš 12 dydį parduodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 08 30, 07:46)
man tai dabar išvis stebuklas yra Miele skalbyklė, kur nieko nereikia dėti/pilti biggrin.gif ta prasme kartą per kelis mėnesius įdedi specialias kasetes su dviem skirtingais skalbikliais ir pamiršti. Tada prieš skalbiant tik nusistatai kokios spalvos rūbus plauni, kokio nešvarumo jie ir viskas. Skalbyklė pasisveria skalbinių kiekį ir priklausomai nuo pasirinktų nustatymų automatiškai pasirenka kiek kurio skalbiklio paimti. Rūbai visada idealiai išplauti. Jei kažkokių dėmių yra, pili papildomai dėmių valiklį, pasirenki programoje kokio pobūdžio dėmė (kraujas, riebalai, vaisiai ir pan.) ir ją išplauna.
Jei tarkim programa express ir trunka 20 min., tai automatiškai nustatomas lengviausias skalbinių užterštumas ir skalbiklio programa paima mažiausiai įmanomą kiekį.

o kokia tavo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2018 09 02, 21:55)
Gal dar atsirastų kas turit 120 per krūtinę ir patartumėt kokį dydį pirkti žieminių striukių ar paltų.  4u.gif

Manau 16-18 dydį.
Atsakyti
Na sveikos, mielosios,

kaip be Jūsų liūūūūdna !!! ką ryt pirksim? ką numačiusios? be ko negalit gyventi?
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 09 03, 10:10)
Na sveikos, mielosios,

kaip be Jūsų liūūūūdna !!! ką ryt pirksim? ką numačiusios? be ko negalit gyventi?

Labai reik oversized camel ar kokios kitos rudos spalvos saliko, dar renkuosi, ieskau, neissirenku. Man si rudeni norisi sodriu rudu bordo atspalviu.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 09 03, 00:12)
o kokia tavo?

Tokia http://www.technikan...wkh-131-wps.htm

Na sveikos, mielosios,

Man tai palto labai reikia unsure.gif oversized, žemiau kelių, šilto unsure.gif bet jau kelinti metai nieko nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 09 03, 11:48)
Labai reik oversized camel ar kokios kitos rudos spalvos saliko, dar renkuosi, ieskau, neissirenku. Man si rudeni norisi sodriu rudu bordo atspalviu.

Pasidalinkit nuorodom, jei ka radot grazaus:) as taip pat norih panasu isigyti tik man nebutinai bordo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivute_DV: 03 rugsėjo 2018 - 10:57
QUOTE(Daivute_DV @ 2018 09 03, 11:57)
Pasidalinkit nuorodom, jei ka radot grazaus:) as taip pat norih panasu isigyti tik man nebutinai bordo:)

neradau unsure.gif
Atsakyti
Na sveikos, mielosios,

Man tai jau turbūt nieko.... Nu raudono sijono nebent biggrin.gif biggrin.gif
---
Per tą laiką žiūriu dar kiek nepranešiotų rūbų yra, pamiršus net kai kuriuos - - jau gal ir gerai, kad pertraukėlę normalią padarė merginos, - tai buvo ger proga pasirevizuoti spintą smile.gif

Bet va jaunoji karta kai auga, tai čia bus nuolatinis poreikis biggrin.gif

Taip kad "oi laukiam laukiam,
mes merginų laukiam" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Naujas, švelniai rožinės spalvos merino vilnos megztukas, dydis XS - atitinka.
Kainas 16eur.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti