Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 09 01, 11:11)
Tai tu bent gali guostis, kad tavo dukros koja jau greit bus didesnė už tavo. Tai gal bent ji į standartus įsipaišys. O pas mane viskas analogiška kaip ir pas tave, įskaitant lievą skalbyklę, tai dar negana to, vaikai mažiukai su mažomis kojomis  unsure.gif  unsure.gif  čia antrokai 35-37 nešioja, o mano viso labo su 32  unsure.gif

Ale fainai ,kad nors kompaniją radau,vis ne taip baisu huh.gif lotuliukas.gif
Mano vyresniosios tai kaip ir neblogai +- 42 didis.gif beveik ir į tuos anuos standartus patenka hihihi.gif
Atsakyti
Aš tai jau nieko nebesakysiu  unsure.gif  nes maniškiui ir 43 kartais didelis būna  unsure.gif
Tas tiesa, aš nuėjus dukros iš mokyklos pasiimti pasijaučiu kaip nykštukas biggrin.gif nors mokykloje niekada nebuvau mažiausia, kokia 3-4 nuo galo. O dabar pirmokės aukštesnės beveik biggrin.gif jau nekalbu apie batų dydį.
Papildyta:
Tai tu bent gali guostis, kad tavo dukros koja jau greit bus didesnė už tavo. Tai gal bent ji į standartus įsipaišys. O pas mane viskas analogiška kaip ir pas tave, įskaitant lievą skalbyklę, tai dar negana to, vaikai mažiukai su mažomis kojomis  unsure.gif  unsure.gif  čia antrokai 35-37 nešioja, o mano viso labo su 32  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Įdomu kas tuos standartus nustatė lotuliukas.gif Pasaulis yra margas ir gražus. Grožis yra būtent tame, kad mes visi skirtingi ax.gif
Atsakyti
Man kaip kokie milžinai čia atrodo tooookie skaičiai - ūgis moterų virš 1.80,vyrai +- 2 metrai,batai arti 50 doh.gif scare.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2018 09 01, 11:19)
Pasaulis yra margas ir gražus. Grožis yra būtent tame, kad mes visi skirtingi ax.gif

Tai žinoma drinks_cheers.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 09 01, 10:01)
Greičiau panos pareitų pirkt,o tai su jumis galima depresūchą įsivaryt  huh.gif Nei mano,anei vyro ūgis į jūsų standartus telpa,vyras tegali vaikiškoj srity dirbt,o ir skalb.mašina su džiovykle visai nieko gero  karsta.gif  mega_shok.gif  lotuliukas.gif Dabar dar apie kokius svorių standartus pakalbėkit,tai visai temą užblokuot teks  unsure.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai jau nieko nebesakysiu  unsure.gif  nes maniškiui ir 43 kartais didelis būna  unsure.gif
Tas tiesa, aš nuėjus dukros iš mokyklos pasiimti pasijaučiu kaip nykštukas biggrin.gif nors mokykloje niekada nebuvau mažiausia, kokia 3-4 nuo galo. O dabar pirmokės aukštesnės beveik biggrin.gif jau nekalbu apie batų dydį.
Papildyta:

Žodžiu apipyliau vyrą komplimentais, liepė daugiau kroatiško alaus negert ir tiek ilgai nemiegot biggrin.gif visa romantika šuniui po uodega. Einu išplausiu grindis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 01, 10:38)
Žodžiu apipyliau vyrą komplimentais, liepė daugiau kroatiško alaus negert ir tiek ilgai nemiegot  biggrin.gif visa romantika šuniui po uodega. Einu išplausiu grindis  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Į didelių kojų temą smile.gif
Gal kas tokius 10 ėmėte ir per dideli? Turiu 9, mielai keisčiau;)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Pirkciau sia Muubaa pirkta yooxe 4US dydi, arba surizikuociau ir 2US pasiimti.

https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 01, 10:11)
Papildyta:

kaip tikrą lietuvę, pradžiuginsiu, kad dar yra ir blogiau smile.gif Mano vyro ir vyresnėlio sūnaus (taip pat jau vyro) koja 39 dydžio, o penktokas dabar nešioja 34 dydžio batus smile.gif Bet, mes juokdavomės su kolegėmis, kad vaikai auga nuo kojų ling galvos, nes paaugliukų kojos jau būna kaip suaaugusių, o galvelėse dar tuščia. Tai aš save raminu, kad pas mane atvirkščiai, nuo viršaus žemyn vyrai auga smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas parduodat berniukui J. Crew striuke ziemine? Ugis apie 1 metra..
Atsakyti
simpatiski kedukai https://www.6pm.com/...41596/color/278 , tik turbut nebus silti.
Atsakyti