Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 08 31, 08:39)
Parduodu tall xl suknele wub.gif , ilgis sulyg keliais, ne mini man su ugiu 177, sau pasilikus mazesni dydi. Kaina 12 eur

[ https://www.loft.com...p;prodId=453391]

Nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 08 31, 15:09)
Cia gelines piliules? Ar Jusu vaikai tokias prarija?

Kramtomos čia, jie neryja, sukramto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 08 31, 11:44)
nu kur jau mažas? einamiausias turbūt vyriškų batų dydis. Pas mane visi šeimoje 42-43 nešioja, pradedant  tėčiu, broliu,  vyru ir pusę kaimynų biggrin.gif

kaimynu batu neteko ismatuot bet mano vyras, jo brolis ir kiti pazistami tai tarp 45-47 ... maniskis 47, o va su kolega kaip sykis isikalbejom tai net trys vyrai ofise gali pasigirti 48-49 dydziu tongue.gif Tiesa mano sritis ne vaikiska tai ir vyrai rimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 08 31, 19:12)
Kramtomos čia, jie neryja, sukramto smile.gif

Liuks. Reikes nupirkti. Aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 08 31, 23:57)
kaimynu batu neteko ismatuot bet mano vyras, jo brolis ir kiti pazistami tai tarp 45-47 ... maniskis 47, o va su kolega kaip sykis isikalbejom tai net trys vyrai ofise gali pasigirti 48-49 dydziu  tongue.gif Tiesa mano sritis ne vaikiska tai ir vyrai rimti  ax.gif

Va kaip visur skirtingai biggrin.gif
Mano aplinkoje irgi visų koja 45-47, net paauglių biggrin.gif

Atsakyti
Gal kas turite parduoti naują ar tvarkingą dėvėtą nedidelę rankinę per petį (crossbody). Lauksiu pasiūlymų į AŽ, dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 08 31, 23:57)
kaimynu batu neteko ismatuot bet mano vyras, jo brolis ir kiti pazistami tai tarp 45-47 ... maniskis 47, o va su kolega kaip sykis isikalbejom tai net trys vyrai ofise gali pasigirti 48-49 dydziu  tongue.gif Tiesa mano sritis ne vaikiska tai ir vyrai rimti  ax.gif

O kas yra vaikiška ir ne vaikiška sritys?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 09 01, 00:22)
Va kaip visur skirtingai biggrin.gif
Mano aplinkoje irgi visų koja  45-47, net paauglių  biggrin.gif

Bet tai čia daugiau išimtis, nei taisyklė smile.gif gi ir moteriškų vienas einamiausių dydžių yra 38, nors aplink pilna moterų su 40 ar net 41.

QUOTE(JMD @ 2018 09 01, 08:39)
O kas yra vaikiška ir ne vaikiška sritys?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu tai gi visi vyrai, kurių koja 42-43 dirba vaikiškose srityse, o va jau su 50 dydžiu iškart gali pretenduoti į vyrišką sritį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 01, 09:50)
Bet tai čia daugiau išimtis, nei taisyklė smile.gif gi ir moteriškų vienas einamiausių dydžių yra 38, nors aplink pilna moterų su 40 ar net 41.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nu tai gi visi vyrai, kurių koja 42-43 dirba vaikiškose srityse, o va jau su 50 dydžiu iškart gali pretenduoti į vyrišką sritį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu tai vat, geležinė logika biggrin.gif einu pasakysiu diedui rytinį komplimentą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 09 01, 09:50)

Pilna jaunu moteru jau su 42-43, nes ir ugis virs 180 nebe retenybe biggrin.gif
Atsakyti
Greičiau panos pareitų pirkt,o tai su jumis galima depresūchą įsivaryt huh.gif Nei mano,anei vyro ūgis į jūsų standartus telpa,vyras tegali vaikiškoj srity dirbt,o ir skalb.mašina su džiovykle visai nieko gero karsta.gif mega_shok.gif lotuliukas.gif Dabar dar apie kokius svorių standartus pakalbėkit,tai visai temą užblokuot teks unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 09 01, 10:02)
Nu tai vat, geležinė logika  biggrin.gif einu pasakysiu diedui rytinį komplimentą  biggrin.gif

Aš tai jau nieko nebesakysiu unsure.gif nes maniškiui ir 43 kartais didelis būna unsure.gif

QUOTE(Gafsa @ 2018 09 01, 10:12)
Pilna jaunu moteru jau su 42-43, nes ir ugis virs 180 nebe retenybe  biggrin.gif

Tas tiesa, aš nuėjus dukros iš mokyklos pasiimti pasijaučiu kaip nykštukas biggrin.gif nors mokykloje niekada nebuvau mažiausia, kokia 3-4 nuo galo. O dabar pirmokės aukštesnės beveik biggrin.gif jau nekalbu apie batų dydį.
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 09 01, 11:01)
Greičiau panos pareitų pirkt,o tai su jumis galima depresūchą įsivaryt  huh.gif Nei mano,anei vyro ūgis į jūsų standartus telpa,vyras tegali vaikiškoj srity dirbt,o ir skalb.mašina su džiovykle visai nieko gero  karsta.gif  mega_shok.gif  lotuliukas.gif Dabar dar apie kokius svorių standartus pakalbėkit,tai visai temą užblokuot teks  unsure.gif  lotuliukas.gif

Tai tu bent gali guostis, kad tavo dukros koja jau greit bus didesnė už tavo. Tai gal bent ji į standartus įsipaišys. O pas mane viskas analogiška kaip ir pas tave, įskaitant lievą skalbyklę, tai dar negana to, vaikai mažiukai su mažomis kojomis unsure.gif unsure.gif čia antrokai 35-37 nešioja, o mano viso labo su 32 unsure.gif
Atsakyti