Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2018 08 30, 16:31)
mes lenkuose irgi stosime...va ka atradome, tai Biedronkoje sirupus: su pušų ekstraktu, šeivamedžiu, aronijos...sudėtis gera, ir kaina nekanda. Dar anytai radau Pany Walevska  dezodoranta...gal pameni toki is tarybiniu laiku, jau patenkinta buvo .......per sentimentus kaliau...sakiau dabar reik specialiai paieskoti:)

Pamenu! Kremus mama su močiute pirkdavo. Man lenkuose labai carrefoure patinka ir auchanas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 30, 06:32)
As labai primityvi, trumpai programai - skysti ringuvos skalbikliai. Viskas issiplauna.  Bet tai zinoma nesuterliotiems rubams tinka, tiesiog nesiotiems.
Visokius skudurus ant 95 * prasuku.

Aš irgi. ringuva dar ir bekvapiai.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 08 30, 13:34)
Laba, gal kas turite COACH kuprinę, ar fainos jos? Pasidalinkite įspūdžiais, o gal kas gyvai matę biggrin.gif

turiu tokią
vartotojo įkelta nuotrauka
labai faina kokybiška, tik galetų svert mažiau ☺
turiu piniginių, delninių coach, tai kokybė superinė, nesenai vyrui rankinę parsiunčiau irgi tobula 👍
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2018 08 30, 16:43)
Šiaip jie netikrina visų rinkoje tuo metu tos pačios rūšies "produktų" , per didelis kiekis. Vieną kartą vienus, kitą kartą kitus, bet dažniau populiariausius, perkamiausius produktus. Labai nesigilinau, bet manau, kad Miele skalbikliai nėra masinis produktas smile.gif, t.y. jie yra brangūs ir prekybcentriuose nepardavinėjami.
[
va dėl šios priežasties ir nepirkau Miele, nes pagalvojau, kad man per didelis vargas bus galvot, kokio purvinumo rūbai ir sukinėt rankenėles  biggrin.gif

Nu jo, Miele skalbikliai brangūs, bet kažkaip jie man labai patinka.

Bet va man įdomu, kaip mašina pati gali nustatyti rūbų spalvą ir purvinumo lygį? biggrin.gif jei pats dėdamas abejoji biggrin.gif
Į Miele skalbikliai dedasi dviejų fazių, todėl priklausomai nuo nustatymo tam tikru skalbimo momentu naudoja daugiau vieno arba kito. Rinkdamasi irgi mačiau boschą su dozavimu, bet pasiskaičius atsiliepimus pirkau Miele ir po kolkas labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 08 30, 17:29)
Bet va man įdomu, kaip mašina pati gali nustatyti rūbų spalvą ir purvinumo lygį?  biggrin.gif jei pats dėdamas abejojiĮ

Spalvos neatspėja, tik purvinumo lygį, kuris nustatomas pagal išeinanti vandenį, pagal kuri automatiskai paimamas atitinkamas skalbikliu kiekis, taip pat trumpiau ar ilgiau skalbiami skalbiniai. Išskalbia gerai, nusiskundimų neturiu. Blogumas tik tas, kad tik vienos rūšies skalbiklis pilasi, tai mes supyle spalvotiems skalbiniams, kuriuos dažniausiai ir skalbiam, o kai baltus, vilnonius/silkinius ar juodus skalbiu, tada reikia išjungti automatinį skalbiklio paėmimą ir įpilti atitinkamo skalbiklio. Taigi, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius , galimybes ir susidėliotis prioritetus, svarbu būti patenkintais savo pirkiniais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 rugpjūčio 2018 - 18:44
QUOTE(regal @ 2018 08 30, 19:42)
Spalvos neatspėja, tik purvinumo lygį, kuris nustatomas pagal išeinanti vandenį, pagal kuri automatiskai paimamas atitinkamas skalbikliu kiekis, taip pat trumpiau ar ilgiau skalbiami skalbiniai. Išskalbia gerai, nusiskundimų neturiu. Blogumas tik tas, kad tik vienos rūšies skalbiklis  pilasi, tai mes supyle spalvotiems skalbiniams, kuriuos dažniausiai ir skalbiam, o kai baltus, vilnonius/silkinius ar juodus skalbiu, tada reikia išjungti automatinį skalbiklio paėmimą ir įpilti atitinkamo skalbiklio. Taigi, kiekvienas renkasi pagal savo poreikius , galimybes ir susidėliotis prioritetus,  svarbu būti patenkintais savo pirkiniais smile.gif

Tai kad ir spalva atspeja.. pasirinkus funkcija, kad imtu is tu skystu talpu, automatiskai pagal skalbiniu spalva ismeta arba white, jei baltus idedi, arba color, jei spalvotus. Skalbiklis tas pats ir baltiems ir spalvotiems. Ir skalbia liuks tikrai. O perkant skalbykle, duoda nemokamai du skalbiklius ir dar kupona kitiems 5 skalbikliams, zodziu pusmeti skalbikliu nereik pirkt.
Atsakyti

Gal kas nors turi Jcrew Nordic boots?

įdomu kaip dydžiai. 6H bus 6,5 ir tiks jei įprastai perku 6,5. Kažkodėl nėra ne pusinių dydžių unsure.gif

Turiu  :D Su 25,5cm peda tiko 8 dydis. Tikras kailis tikrai aulas ir dar , man rodos, liezuvis, kitur vidus dirbtinis kailis. Per salcius didelius gal ir salta su jais, as nesioju kai atlydys buna ar slapdriba - labai super su jais per pliurzas varyt. O ir nera slidus  :4u: 

Atsakyti
Parduodu tall xl suknele wub.gif , ilgis sulyg keliais, ne mini man su ugiu 177, sau pasilikus mazesni dydi. Kaina 12 eur

[ https://www.loft.com...p;prodId=453391]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 31 rugpjūčio 2018 - 06:57
Sollo, ačiū 4u.gif Gundausi ta klasikine medium dydžiu, bet vis susilaikau..
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 08 31, 07:39)
Parduodu tall xl suknele wub.gif , ilgis sulyg keliais, ne mini man su ugiu 177, sau pasilikus mazesni dydi. Kaina 12 eur

[ https://www.loft.com...p;prodId=453391]

Kriisste, per kur ji tau plati? Visai noriu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 31 rugpjūčio 2018 - 07:02
QUOTE(JMD @ 2018 08 31, 09:02)
Kriisste, per kur ji tau plati? Visai noriu  wub.gif

Per krutine skestu biggrin.gif neturiu tiek geriu. Ji tokia laisva
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 08 30, 22:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72191079" data-time="1535606175"><div><p>Gal kas nors turi Jcrew Nordic boots?
įdomu kaip dydžiai. 6H bus 6,5 ir tiks jei įprastai perku 6,5. Kažkodėl nėra ne pusinių dydžių vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Turiu  biggrin.gif Su 25,5cm peda tiko 8 dydis. Tikras kailis tikrai aulas ir dar , man rodos, liezuvis, kitur vidus dirbtinis kailis. Per salcius didelius gal ir salta su jais, as nesioju kai atlydys buna ar slapdriba - labai super su jais per pliurzas varyt. O ir nera slidus  4u.gif </p>

ačiū 4u.gif man tada 6 dydis tiks. Lyg pamenu, kad buvo geresne kaina jie? dabar 75 gaunasi unsure.gif
Atsakyti