Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Rapoja, na pagaliau lendam is mažos dėžutės į didesnę, bet turbūt laikinai, nes vyras nori pačiame centre gyventi. Kraustymaisi dabar, mažinimai daiktų..
O dėl skalbykliu-dziovykliu, tiesa sakant vieną ant kitos ir svarstau dėti atskiram kambarėlyje.
Ačiū, mergaitės, dar kartelį, einu paskaitysiu:)
Atsakyti
Visai ne I tema, bet cia gaunami atsakymai I visus klausimus smile.gif

Gal kas turit kontaktus kokio patikimo saldytuvu meistro? Vilnius

Aciu
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 08 29, 18:17)
AEG 2 in 1 geros.

Didesnės nesamones nesu turejusi as su ja tiek vargau ir ne karta buvau apsempta tai dabar turiu 2 in 1 ir naudoju tik kaip skalbykle ir dar pilkai dziovykle dabar be problemu
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2018 08 29, 21:28)
Didesnės nesamones nesu turejusi as su ja tiek vargau ir ne karta buvau apsempta tai dabar turiu 2 in 1 ir naudoju tik kaip skalbykle ir dar pilkai dziovykle dabar be problemu

Kokiu būdu apsemta? Per kur bėgo?

Ir kas yra ''ir dar pilkai dziovykle'' ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 rugpjūčio 2018 - 20:36
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 21:35)
Kokiu būdu apsemta? Per kur bėgo?

Ir kas yra ''ir dar pilkai dziovykle'' ?

džiovyklę nudažė pilkai, kad kaip pelė po šluota tupėtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 29, 21:40)
džiovyklę nudažė pilkai, kad kaip pelė po šluota tupėtų unsure.gif

biggrin.gif

Baisiai įdomu, kur gali problemos išlįst. Tik aš linkus naiviai tikėtis , kad čia koks brokas ar vartojimo ypatumai biggrin.gif Man kokius pora metų lyg viskas gerai, pas draugę tokia pati- irgi nebuvo potvynių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 21:43)
biggrin.gif 

Baisiai įdomu, kur gali problemos išlįst. Tik aš linkus naiviai tikėtis , kad čia koks brokas ar vartojimo ypatumai  biggrin.gif  Man kokius pora metų lyg viskas gerai, pas draugę tokia pati- irgi nebuvo potvynių  biggrin.gif

Mano draugė labai patenkinta. Jau du metus turi. Tik ji gigantiška, mums pro duris netilpo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 08 29, 21:44)
Mano draugė labai patenkinta. Jau du metus turi. Tik ji gigantiška, mums pro duris netilpo verysad.gif

Bet kaip patogu ant viršaus viską susidėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 19:10)
Man neaktualu, aš tokiais kiekiais niekad neskalbiu.  Visad reik žiūrėt savo situacijos- kam aktualiau kalnai skalbinių, kam vietos problema. Nėra universalių atsakymų. O dėl išėmimo- išgręžti jie buna tik drėgni, tai kaip ir neskubius galima senoviniu būdu ant džiovyklės padžiaut, nedidelė bėda.

Aš daug skalbiu, bet, kad 6 kg, jau nekalbu apie 9 kg vienos rūšies surinkti nežinau ką reiktų daryt biggrin.gif man vienu metu pakeitus visų šeimos narių ir svečių patalynę tiek nesigautų biggrin.gif o aš dar kai pagal spalvas/medžiagas rūšiuoju, tai man čia nesuvokiami kiekiai.
Bet va laiko prasme tai susitaupo. Aišku keliems asmenims tai neaktualu.
Kai rinkausi džiovyklę skaičiau, kad šios AEG yra 2in1 lyderiai. Tai jei vietos nėra ir skalbinių ne fontanai, manau tikrai geras pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 08 29, 22:05)
Aš daug skalbiu, bet, kad 6 kg, jau nekalbu apie 9 kg vienos rūšies surinkti nežinau ką reiktų daryt biggrin.gif man vienu metu pakeitus visų šeimos narių ir svečių patalynę tiek nesigautų biggrin.gif o aš dar kai pagal spalvas/medžiagas rūšiuoju, tai man čia nesuvokiami kiekiai.
Bet va laiko prasme tai susitaupo. Aišku keliems asmenims tai neaktualu.
Kai rinkausi džiovyklę skaičiau, kad šios AEG yra 2in1 lyderiai. Tai jei vietos nėra ir skalbinių ne fontanai, manau tikrai geras pasirinkimas.

man 3kg-20min einamiausia programa biggrin.gif
Temperatūrą ir gręžimo greitį pareguliuoju pagal audinius ir psio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 rugpjūčio 2018 - 21:19
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 23:19)
man 3kg-20min einamiausia programa  biggrin.gif

batus tik tiek skalbiu... bet ne vaiku rubus unsure.gif idomu kaip nusiskalauja tie koncentratai per 5 minutes?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 22:19)
man 3kg-20min einamiausia programa  biggrin.gif

per tiek laiko net skalbimo priemones neistirpsta biggrin.gif skaiciau, jog tam, kad milteliai istirptu ir butu ju aprasomas poveikis, programa turetu trukti ne maziau nei 2 h. uztat tipo reikia pirkti skystus skalbiklius biggrin.gif as ta propaganda patikejau ir perku tik skystus nuo to laiko biggrin.gif
Atsakyti