Rapoja, na pagaliau lendam is mažos dėžutės į didesnę, bet turbūt laikinai, nes vyras nori pačiame centre gyventi. Kraustymaisi dabar, mažinimai daiktų..
O dėl skalbykliu-dziovykliu, tiesa sakant vieną ant kitos ir svarstau dėti atskiram kambarėlyje.
Ačiū, mergaitės, dar kartelį, einu paskaitysiu:)
Visai ne I tema, bet cia gaunami atsakymai I visus klausimus
Gal kas turit kontaktus kokio patikimo saldytuvu meistro? Vilnius
Aciu

Gal kas turit kontaktus kokio patikimo saldytuvu meistro? Vilnius
Aciu
QUOTE(linamog @ 2018 08 29, 18:17)
AEG 2 in 1 geros.
Didesnės nesamones nesu turejusi as su ja tiek vargau ir ne karta buvau apsempta tai dabar turiu 2 in 1 ir naudoju tik kaip skalbykle ir dar pilkai dziovykle dabar be problemu
QUOTE(tiubiteika @ 2018 08 29, 21:28)
Didesnės nesamones nesu turejusi as su ja tiek vargau ir ne karta buvau apsempta tai dabar turiu 2 in 1 ir naudoju tik kaip skalbykle ir dar pilkai dziovykle dabar be problemu
Kokiu būdu apsemta? Per kur bėgo?
Ir kas yra ''ir dar pilkai dziovykle'' ?
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 21:35)
džiovyklę nudažė pilkai, kad kaip pelė po šluota tupėtų

QUOTE(Lux @ 2018 08 29, 21:40)

Baisiai įdomu, kur gali problemos išlįst. Tik aš linkus naiviai tikėtis , kad čia koks brokas ar vartojimo ypatumai

QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 21:43)

Baisiai įdomu, kur gali problemos išlįst. Tik aš linkus naiviai tikėtis , kad čia koks brokas ar vartojimo ypatumai

Mano draugė labai patenkinta. Jau du metus turi. Tik ji gigantiška, mums pro duris netilpo

QUOTE(Lux @ 2018 08 29, 21:44)
Mano draugė labai patenkinta. Jau du metus turi. Tik ji gigantiška, mums pro duris netilpo 

Bet kaip patogu ant viršaus viską susidėt

QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 19:10)
Man neaktualu, aš tokiais kiekiais niekad neskalbiu. Visad reik žiūrėt savo situacijos- kam aktualiau kalnai skalbinių, kam vietos problema. Nėra universalių atsakymų. O dėl išėmimo- išgręžti jie buna tik drėgni, tai kaip ir neskubius galima senoviniu būdu ant džiovyklės padžiaut, nedidelė bėda.
Aš daug skalbiu, bet, kad 6 kg, jau nekalbu apie 9 kg vienos rūšies surinkti nežinau ką reiktų daryt

Bet va laiko prasme tai susitaupo. Aišku keliems asmenims tai neaktualu.
Kai rinkausi džiovyklę skaičiau, kad šios AEG yra 2in1 lyderiai. Tai jei vietos nėra ir skalbinių ne fontanai, manau tikrai geras pasirinkimas.
QUOTE(Carlin @ 2018 08 29, 22:05)
Aš daug skalbiu, bet, kad 6 kg, jau nekalbu apie 9 kg vienos rūšies surinkti nežinau ką reiktų daryt
man vienu metu pakeitus visų šeimos narių ir svečių patalynę tiek nesigautų
o aš dar kai pagal spalvas/medžiagas rūšiuoju, tai man čia nesuvokiami kiekiai.
Kai rinkausi džiovyklę skaičiau, kad šios AEG yra 2in1 lyderiai. Tai jei vietos nėra ir skalbinių ne fontanai, manau tikrai geras pasirinkimas.

man 3kg-20min einamiausia programa

Temperatūrą ir gręžimo greitį pareguliuoju pagal audinius ir psio.
QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 23:19)

batus tik tiek skalbiu... bet ne vaiku rubus

QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 22:19)

per tiek laiko net skalbimo priemones neistirpsta