Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 08 29, 17:50)
Aha, 9 kg skalbia 6 kg džiovinti gali, aeg. Geras daiktas, dar labai einama garais lyginimo funkcija.
Dar papildomas pliusas, kad dziovindama ji ir pati issidziovina, galima uzdaryt paskui, neisimeta joks kvapas. Ir puikiai pukus nurenka dziovindama, katino plaukus nuo puskojiniu.

Tai jeigu idedi skalbti 8 kilogramus tai iskart po skalbimo turi nutraukti procesa ir isimti du kilogramus slapiu i "tazika" tam kad likusius 6 dziovykle isdziovintu ir tik veliau likusius 2 dziovini? Arba tiesiog zinai kad skalbti geriausiu atveju gali tik 6 kilogramus? Idomu kiek ilgai laiko aparatas kai vieni ir tie patys guoliai atlieka apsukas skambimui ir dar dvigubai tiek dziovinimui hmm.gif Kai sudedu skalbimo ir dziovinimo laika tai gaunas virs 4 valandu... vadinas po darbo jau reikia iskart partija ideti kad iki miego speti isrusiuoti... nekalbu jau apie ta funkcija kur pradziovini iki "lyginamojo" sausumo... nes palyginti jau nebutu kada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 29 rugpjūčio 2018 - 17:30
QUOTE(rapoja @ 2018 08 29, 13:56)
Mano dukrai TOKS geriausias.Ilgus plaukus sausus ir šlapius be problemų iššukuoja,nepeša.Pas mus žiūriu dabar gera kaina rolleyes.gif

Maniškei irgi. Tas wet visai nepasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 08 29, 17:28)
Tai jeigu idedi skalbti 8 kilogramus tai iskart po skalbimo turi  nutraukti procesa ir isimti du kilogramus slapiu i "tazika" tam kad likusius 6 dziovykle isdziovintu ir tik veliau likusius 2 dziovini? Arba tiesiog zinai kad skalbti geriausiu atveju gali tik 6 kilogramus? Idomu kiek ilgai laiko aparatas kai vieni ir tie patys guoliai atlieka apsukas skambimui ir dar dvigubai tiek dziovinimui  hmm.gif Kai sudedu skalbimo ir dziovinimo laika tai gaunas virs 4 valandu... vadinas po darbo jau reikia iskart partija ideti kad iki miego speti isrusiuoti... nekalbu jau apie ta funkcija kur pradziovini iki "lyginamojo" sausumo... nes palyginti jau nebutu kada smile.gif

Tai ir nemanau, kad tokie aparatai tinka šeimoms su dviem/trim vaikais, pati išvardinot, kiek laiko užima. Pvz. kai man tik su vyru, o dažnai būnam ir po vieną, toks variantas būtų pats tas. Galiausiai niekas ir nekrauna tų 8 kg, mano skalbyklė 5 kg, nesu tiek gyvenime pridėjus, mėgstu skalbti nepilnai pakrautą, kad gerai išsiskalbtų ir išsiskalautų.
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2018 08 29, 16:56)
Gafsa, koks modelis? 4u.gif

QUOTE(RIJADA @ 2018 08 29, 17:01)
Jos šitas, turiu išsisaugojus  ax.gif  https://pigu.lt/lt/s...5hwd?id=5148682

aha, tas

QUOTE(Carlin @ 2018 08 29, 17:23)
Plius yra rūbų, kurių nedžiovinu (besiūliai liemenukai, kai kurie sporto rūbai), tai su 2in1 vėl gi procesas pasunkėtų  unsure.gif

Tokius tiesiog išimu.

QUOTE(Ingusia31 @ 2018 08 29, 18:28)
Tai jeigu idedi skalbti 8 kilogramus tai iskart po skalbimo turi  nutraukti procesa ir isimti du kilogramus slapiu i "tazika" tam kad likusius 6 dziovykle isdziovintu ir tik veliau likusius 2 dziovini? Arba tiesiog zinai kad skalbti geriausiu atveju gali tik 6 kilogramus? Idomu kiek ilgai laiko aparatas kai vieni ir tie patys guoliai atlieka apsukas skambimui ir dar dvigubai tiek dziovinimui  hmm.gif Kai sudedu skalbimo ir dziovinimo laika tai gaunas virs 4 valandu... vadinas po darbo jau reikia iskart partija ideti kad iki miego speti isrusiuoti... nekalbu jau apie ta funkcija kur pradziovini iki "lyginamojo" sausumo... nes palyginti jau nebutu kada smile.gif

Man neaktualu, aš tokiais kiekiais niekad neskalbiu. Visad reik žiūrėt savo situacijos- kam aktualiau kalnai skalbinių, kam vietos problema. Nėra universalių atsakymų. O dėl išėmimo- išgręžti jie buna tik drėgni, tai kaip ir neskubius galima senoviniu būdu ant džiovyklės padžiaut, nedidelė bėda.
Atsakyti
Labai ačiū mergaitės 4u.gif Einu studijuoti išvardintų variantųsmile.gif
Kraustomės į didesnį būstą, bet atskirai džiovyklei visvien vietos nėra, o taip svajojau:(

Rapoja, kurį miele modelį skalbyklės turi?
Atsakyti

Gal kam netiko Dr.Martens Flora UK7 dydis,

Pirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 08 29, 19:20)
Kraustomės į didesnį būstą, bet atskirai džiovyklei visvien vietos nėra, o taip svajojau:(

O vieną ant kitos dėti ?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 08 29, 20:20)

A pries renkantis dar paskaitykite sita reikaliuka http://www.mususavai...comment-page-9/
paskui radau kazkur tarptautini tyrima metalo sudeciu ir ten jau ir lengvieji automobiliai iejo ir kiti tiriamieji objektai... mieles siuo metu eilines masinos ir ju negalima lyginti su senais gerais modeliais... tik pinigos lupa is inercijos kaip seniau geriausias prekes zenklas...

Pati gyvenu standartiniam blokiniam daugiabutyje... mano virtuveje stovi skalbykle didele, dzovykle didele, indaplove didele ir orkaite ir mikrobange ir saldytuvas ir kaitlente ir visi kiti virtuvei reikalingi navarotai... reik tik pasukt galva ir manau galimybiu sutalpinti rastumete... 4u.gif Linkiu teisingu pasirinkimu 4u.gif nes su seima gyvenant aparatura sukas pilnu tempu kasdien visa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 29 rugpjūčio 2018 - 18:48
QUOTE(gėlužė @ 2018 08 29, 19:20)

Smagios permainos,faina bigsmile.gif smile.gif
Nežinau,bet va toks yra užrašas,tai gal čia ir yra modelis biggrin.gif miele w1 powerwash 2.0
Papildyta:
dėl sutalpinimo,juk taip daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 08 29, 18:49)
Tai ir nemanau, kad tokie aparatai tinka šeimoms su dviem/trim vaikais, pati išvardinot, kiek laiko užima. Pvz. kai man tik su vyru, o dažnai būnam ir po vieną, toks variantas būtų pats tas. Galiausiai niekas ir nekrauna tų 8 kg, mano skalbyklė 5 kg, nesu tiek gyvenime pridėjus, mėgstu skalbti nepilnai pakrautą, kad gerai išsiskalbtų ir išsiskalautų.

mano vokiete taip skalbia. ji turi trynukus. suvaro tuos rubus iki lubu. na tipo pilnai masina uzkrauna. istrauki, is tu vaiku kiseniu smelis byra, nes privaryta belekaip. as pati niekad nevarvolinu i ta masina iki lubu. butent del to paties, kad issiskalbtu ir gerai issiskalautu.
Atsakyti
Pas man tik viena programa priima didesni kieki... yra tokiu mano skalbykles programu kur tik po 2kg galima idet... pasveria ir jeigu daugiau neskalbia verysad.gif Siaip dideles skalbykles ir dziovykles tuom ir pliusas kad telpa nemzai bet skalbias pakankamai laisvai taip kag didesne ne ka daugiau kainuoja, vietos uzimta panasiai tiek pat o nauda seimai tikrai didesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 08 29, 20:01)
mano vokiete taip skalbia. ji turi trynukus. suvaro tuos rubus iki lubu. na tipo pilnai masina uzkrauna. istrauki, is tu vaiku kiseniu smelis byra, nes privaryta belekaip. as pati niekad nevarvolinu i ta masina iki lubu. butent del to paties, kad issiskalbtu ir gerai issiskalautu.

va va rolleyes.gif o dar skalbiant nepigius drapokus norisi ir kad atsargiai ir tt.

Varianto viena ant kitos nesvarsčiau dėl banalios priežasties- man atgrasus toks pramoninis vaizdas ir tiek, nors vietos vonioj pakaktų tam variantui, bet tik pagalvojau- ir brrr unsure.gif jei gyvenčiau name ir turėčiau skalbimui atskirą patalpą, tada imčiau du aparatikus .
Atsakyti