Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš ne kaunietė, bet mano giminaičiai turi butuką nusipirkę ir įrengę spec. nuomai studentams. Galiu paklausti, ar laisvas ir kur.

Būtinai paragaukit jų firminio deserto vazonėlyje smile.gif

Nepykit, bet man tas vazonelis nepatiko. Trupinti sausainiai deserte - fui. Nieko ypatingo, o pristatyta buvo kaip wow. Bet tai čia mano nuomone 😊 Tiesa, ragavom keturiese. Nepatiko niekam 😉

Atsakyti

Man atrodo, ten išvis viskas laimės ir sezono dalykas, vienais metais vienur geriau, kitais- kitur unsure.giftaip su mėgstama kepykla buvo- užpernai asortimentas ir skonis buvo VAU, pernai- nu...gal... o šiemet- weukt.

Į Vandenį daug kas traukia todėl, kad vaikus yra kur padėt, nereik klausytis kniaukimo prie stalo- kąąąą veeeeikt? blink.gif

Vandenyje vaikams tikrai rojus. O mes kai be vaikų, tai labai smagu kai jų yra pilnas kiemas. Bet jie netrukdo, o padaro kavinę jaukesnę. 

Atsakyti

Mergaitės, negi nežinot??? Juk ne pirmus metus prekinatės 😊  Tommy papildo tas pačias prekes? Kol rinkausi, neliko dydžių    :wub: Ar verta laukti? Laaaabai reikia. 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 08 04, 10:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72169885" data-time="1533362248"><div><p>Man atrodo, ten išvis viskas laimės ir sezono dalykas, vienais metais vienur geriau, kitais- kitur vartotojo įkelta nuotraukataip su mėgstama kepykla buvo- užpernai asortimentas ir skonis buvo VAU, pernai- nu...gal... o šiemet- weukt.

Į Vandenį daug kas traukia todėl, kad vaikus yra kur padėt, nereik klausytis kniaukimo prie stalo- kąąąą veeeeikt? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Vandenyje vaikams tikrai rojus. O mes kai be vaikų, tai labai smagu kai jų yra pilnas kiemas. Bet jie netrukdo, o padaro kavinę jaukesnę. </p>

Ir, svarbiausia, gera tvora nuo gatvės, neišbėga kur nereikia paskui kamuolį pvz.

Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2018 08 04, 10:19)
mes gyvename gradiali. tragedija.Kai susimoki kosmosą pinigų, nesitiki, kad pateksi į kažkokį pensioną, kur vaikšto vos paeinantys su dviem lazdom ...
Visiska nesamone, kai bando du segmentus sukisti po vienu stogu.

Aj ir dar: restorane per pusrycius pilnas bliudas prikrautas ale sampano . Buteliai tušti  biggrin.gif  Ir vakar.ir šiandien ta interjero detale nesikeicianti  blink.gif  žodžiu "lygis" !

Užklauskit naglu veidu- čia kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 08 04, 10:19)
mes gyvename gradiali. tragedija.Kai susimoki kosmosą pinigų, nesitiki, kad pateksi į kažkokį pensioną, kur vaikšto vos paeinantys su dviem lazdom ...
Visiska nesamone, kai bando du segmentus sukisti po vienu stogu.

Aj ir dar: restorane per pusrycius pilnas bliudas prikrautas ale sampano . Buteliai tušti  biggrin.gif  Ir vakar.ir šiandien ta interjero detale nesikeicianti  blink.gif  žodžiu "lygis" !

O vos paeinantys su dviem lazdom neturi teisės gyventi prabangiam viešbutyje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2018 08 04, 14:15)
O vos paeinantys su dviem lazdom neturi teisės gyventi prabangiam viešbutyje? blink.gif

turi 4u.gif
man keista, kad prabangus viešbutis savo viduje įkuria vieną aukštą sanatorijai ir atskirą valgyklą kitam segmentui.
Ir ten nekvepia jokia prabanga.
aš taip nemakaluočiau.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 08 03, 22:28)
<p>Mergaitės, patarkit prašau  hmm.gif  Tommy papildo tas pačias prekes? Kol rinkausi, neliko dydžių  wub.gif Ar verta laukti? </p>

Sveiki, TH neperkame.
Atsakyti

Victorias secret braletės, dydis - S, abi po 11 eur

5b8b848c243d.jpg

733642bb1f33.jpg

S dydis atitinka 75B? 

Atsakyti
Parduodu striukyte panelei . XL big girls , 26e. 4u.gif
https://www.nordstro...rls?color=BLACK

vartotojo įkelta nuotrauka
peciai 36
krutine 40
rankove nuo peties 55.5
rankove nuo pazasties 43
visas ilgis 53
Atsakyti

Sveikos, gal galite pasakyti kur pandorai dabar sale? ;)

Atsakyti
QUOTE(simmurr @ 2018 08 05, 16:46)
<p><span>Sveikos, gal galite pasakyti kur pandorai dabar sale? ;)</span></p>

Sveiki, atostogaujame, pradėsime pirkimus rugpjūčio gale.
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
Pirkčiau Quay Australia akinukus. Su pasiųlymais ir kainomis prašome į AŽ.
Ačiū
Atsakyti