Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 01 30, 19:24)
friends.gif  biggrin.gif
Aš irgi manau,kad visaip pravalas  biggrin.gif Bet visgi  ko gero teisingą sprendimą priėmė komanda.Pirkėjų galybė,išankstinių norinčių-irgi ,o va tos kai kurios tikrai sekančios papildymus,jcrew fanės ir nuolatinės pirkėjos-lieka be nieko.Kažkaip nesąžininga,abydna tada...Aišku,kai patenki eilės priekyje gaudymui ir pagauna - wub.gif  rolleyes.gif

būtent ,apie tai ir kalbu ,tokias kaip jūs drinks_cheers.gif ir kitas mergaites  ax.gif

Manau, kad sioj komandoj yra daug norinciu pirkti, todel susidaro Jcrew spustys, o papildo kartais 1-2 dydziais. Nemanau kad cia del gaudymo mes kazko negavom. Pvz. Siunciau uzsakyma, is karto dviem tarpininkem si komanda neuzsake, kita uzsake, tai reiskia kad nebuvo is anksto norejusiu., o tiesiog kita komanda neturejo tokio srauto norinciu pirkti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolipa: 30 sausio 2018 - 19:19
Coconas bright plum 10 ir 6Tall
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2018 01 30, 19:11)
Manau, kad sioj komandoj yra daug norinciu pirkti, todel susidaro Jcrew spustys, o papildo kartais 1-2 dydziais. Nemanau kad cia del gaudymo mes kazko negavom. Pvz. Siunciau uzsakyma, is karto dviem tarpininkem si komanda neuzsake, kita uzsake, tai reiskia kad nebuvo is anksto norejusiu., o tiesiog kita komanda neturejo tokio srauto norinciu pirkti.

Aha ir aš padariau išvadą kad ne viena pirkėja ant svieto yra
Atsakyti
Perleidžiu šiandien pagautų juodų batelių 8 dydį. Sau paėmiau didesnius.
https://www.jcrew.co...ame=dusty-slate
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kam pagelbes. Prie rankoves ilgio nuo pazasties skaicius rankoves plotis placiausioj vietoj 😁
Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:

Italian featherweight cashmere turtleneck, M dydis, HTHR Silver spalva, kaina 34,49$

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

Daphne coat in Italian tweed, dydis 00, kaina 96,49$

Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$

Pink parka with quilted lining, dydis S, kaina 50,49$

Lottie tassel flats in suede, 6H dydis, Black spalva, kaina 24,49$

AT kasmyro tunika, S dydis, Tinto Red spalva, kaina 39,94$

Atsakyti
jau man tas crew nusibodo. Kiek žiūriu vėl naujų gražių dalykų, ypač vaikams įkelta wub.gif bet neįmanoma juk visko susipirkt cray.gif nebežiūrėsiu net.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 01 30, 21:39)
jau man tas crew nusibodo. Kiek žiūriu vėl naujų gražių dalykų, ypač vaikams įkelta  wub.gif bet neįmanoma juk visko susipirkt cray.gif  nebežiūrėsiu net.

Rodyk ka grazaus pamatei
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 01 30, 20:39)
jau man tas crew nusibodo. Kiek žiūriu vėl naujų gražių dalykų, ypač vaikams įkelta  wub.gif bet neįmanoma juk visko susipirkt cray.gif  nebežiūrėsiu net.

Sakyk metgaitėm įkelia nes bernam nulis
Atsakyti
Labas vakaras, ar ryt siuntinukai dalinami ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 01 30, 22:39)

Bet daug kam netaikoma -50 unsure.gif
Atsakyti
Vientisa pizama su brieduku, dar 50% galios

Vyriskos pasiltintos kelnes 25$

Vyriskos pasiltintos kelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 sausio 2018 - 21:03