Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

BLOOMINGDALES
vartotojo įkelta nuotrauka

BANANA REPUBLIC

GAP FACTORY

LAST CALL

LOFT

OLD NAVY

SWANSON VITAMINS

TANFORLESS

TARTE COSMETICS

TIMBERLAND 30% krepsy ir dar papildoma 15%, viso iseina 40% nuo raudonos kainos
Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:

Italian featherweight cashmere turtleneck, M dydis, HTHR Silver spalva, kaina 34,49$

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

Daphne coat in Italian tweed, dydis 00, kaina 96,49$

Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$

Pink parka with quilted lining, dydis S, kaina 50,49$

Atsakyti

LAST CALL
e903dce311a0683ffc8e02d4f803deed899.JPG

Koks nuolaidos kodas?🤔 rašo 'Enter code into the promo code box at checkout', bet pačio kodo nematau.. :unsure: 

Atsakyti

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Bright plum 10 dydis

Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2018 01 30, 15:00)
Rapoja tai tikrai žino rolleyes.gif

QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 15:28)
Tai rapoja čia pagelbėjo, man irgi padėjo nuspręsti

friends.gif biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 15:53)
biggrin.gif tai visaip pravalas. Nes tu nezinai kelinta eilej. Gali but 30 prieto megztinio ir vienodai rukysi su tom kurios siuncia kai pamato. O jei pamatai ir siunti nezinai kiek isankstiniu pries tave, tik meskos paslauga padarai nes parodai kad yr biggrin.gif

Aš irgi manau,kad visaip pravalas biggrin.gif Bet visgi ko gero teisingą sprendimą priėmė komanda.Pirkėjų galybė,išankstinių norinčių-irgi ,o va tos kai kurios tikrai sekančios papildymus,jcrew fanės ir nuolatinės pirkėjos-lieka be nieko.Kažkaip nesąžininga,abydna tada...Aišku,kai patenki eilės priekyje gaudymui ir pagauna - wub.gif rolleyes.gif
QUOTE(Panda @ 2018 01 30, 16:32)
Aš manau, kad šis sprendimas sąžiningas, nes paskutiniu metu nemažai laiko leidau gaudydama jcrew ir dabar tik supratau, kad dėl tų eilių daug prekyčių man nenupirko kai išsiųsdavau nuorodas vos tik prekytė atsirasdavo ax.gif

būtent ,apie tai ir kalbu ,tokias kaip jūs drinks_cheers.gif ir kitas mergaites ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 30 sausio 2018 - 18:28
QUOTE(bruske @ 2018 01 30, 18:19)
Koks nuolaidos kodas?🤔 rašo '<span>Enter code into the promo code box at checkout', bet pačio kodo nematau.. unsure.gif

Kodas aktyvuojasi einant pr el.laiska, jis vienkartinis, todel neviesinsime. ax.gif
Atsakyti

Kodas aktyvuojasi einant pr el.laiska, jis vienkartinis, todel neviesinsime. ax.gif

O kaip žinoti į kurią nuolaidą taikyti? :hmm: nes $150 nuo $300 ir 30% nemažai skiriasi :ax: 

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 17:45)
Aš kalbėjau, jei papildymas per nuorodas, ne puslapyje. Tada tikimybė didesnė smile.gif
Papildyta:

wub.gif
Pati jo norėjau, bet pažiūrėjau, kad trumpesnis nei tipiai ir nebenorėjau  biggrin.gif

Dėl Jcrew, tai nors šįkart ir aš netyčia papuoliau į gaudynių sąrašą, nes anksčiau irgi dažniausiai likdavau už borto biggrin.gif Tiesiog šįkart pasitaikė, kad pradėjau žiūrinėtis beveik pradžioj įkarščio.

Tada aišku dėl tipio, nes vis pasižiūriu ar nėra Jums dydžio, kai švarko žiūrėdavau 4u.gif Na, man prie džinsų aukštu liemeniu, tai tiks ir trumpas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 30, 18:24)
friends.gif  biggrin.gif
Aš irgi manau,kad visaip pravalas  biggrin.gif Bet visgi  ko gero teisingą sprendimą priėmė komanda.Pirkėjų galybė,išankstinių norinčių-irgi ,o va tos kai kurios tikrai sekančios papildymus,jcrew fanės ir nuolatinės pirkėjos-lieka be nieko.Kažkaip nesąžininga,abydna tada...Aišku,kai patenki eilės priekyje gaudymui ir pagauna - wub.gif  rolleyes.gif

būtent ,apie tai ir kalbu ,tokias kaip jūs drinks_cheers.gif ir kitas mergaites  ax.gif

O as visad maniau, kad pirma perka tos dienos uzsakymus, o jei prekiu pakanka, tada laukiancioms is saraso, kurios neturi galimybes jungtis tuo laiku. Man tokia tvarka atrode logiska, vis geriau negu nieko. Juolab ne visos gaudo tuos pacius degancius deficitus.
Atsakyti
QUOTE(bruske @ 2018 01 30, 18:40)
O kaip žinoti į kurią nuolaidą taikyti? hmm.gif nes $150 nuo $300 ir 30% nemažai skiriasi ax.gif 

Tai su didesne imsim, jei tik susirinks, mes juk maksimalistes biggrin.gif

Laukiu OLD NAVY su 30%, nedaug truksta iki free ship

Renkasi LOFT su 70%

JCREW pildomas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 sausio 2018 - 19:02
QUOTE(linamog @ 2018 01 30, 19:56)
Tai su didesne imsim, jei tik susirinks, mes juk maksimalistes biggrin.gif

Laukiu OLD NAVY su 30%, nedaug truksta iki free ship

Renkasi LOFT su 70%

JCREW pildomas

loft -70 tik toms prekems, kur nurodyta?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2018 01 30, 19:03)
loft -70 tik toms prekems, kur nurodyta?

Taip, tik toms
Atsakyti