BLOOMINGDALES
BANANA REPUBLIC
GAP FACTORY
LAST CALL
LOFT
OLD NAVY
SWANSON VITAMINS
TANFORLESS
TARTE COSMETICS
TIMBERLAND 30% krepsy ir dar papildoma 15%, viso iseina 40% nuo raudonos kainos
Turime laisvus:
J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:
Italian featherweight cashmere turtleneck, M dydis, HTHR Silver spalva, kaina 34,49$
J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$
Daphne coat in Italian tweed, dydis 00, kaina 96,49$
Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$
Pink parka with quilted lining, dydis S, kaina 50,49$
J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:
Italian featherweight cashmere turtleneck, M dydis, HTHR Silver spalva, kaina 34,49$
J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$
Daphne coat in Italian tweed, dydis 00, kaina 96,49$
Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$
Pink parka with quilted lining, dydis S, kaina 50,49$
LAST CALL
Koks nuolaidos kodas?🤔 rašo 'Enter code into the promo code box at checkout', bet pačio kodo nematau..
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Bright plum 10 dydis
QUOTE(boruzhe @ 2018 01 30, 15:00)
Rapoja tai tikrai žino
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 15:28)
Tai rapoja čia pagelbėjo, man irgi padėjo nuspręsti
QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 15:53)
tai visaip pravalas. Nes tu nezinai kelinta eilej. Gali but 30 prieto megztinio ir vienodai rukysi su tom kurios siuncia kai pamato. O jei pamatai ir siunti nezinai kiek isankstiniu pries tave, tik meskos paslauga padarai nes parodai kad yr
Aš irgi manau,kad visaip pravalas Bet visgi ko gero teisingą sprendimą priėmė komanda.Pirkėjų galybė,išankstinių norinčių-irgi ,o va tos kai kurios tikrai sekančios papildymus,jcrew fanės ir nuolatinės pirkėjos-lieka be nieko.Kažkaip nesąžininga,abydna tada...Aišku,kai patenki eilės priekyje gaudymui ir pagauna -
QUOTE(Panda @ 2018 01 30, 16:32)
Aš manau, kad šis sprendimas sąžiningas, nes paskutiniu metu nemažai laiko leidau gaudydama jcrew ir dabar tik supratau, kad dėl tų eilių daug prekyčių man nenupirko kai išsiųsdavau nuorodas vos tik prekytė atsirasdavo
būtent ,apie tai ir kalbu ,tokias kaip jūs ir kitas mergaites
QUOTE(bruske @ 2018 01 30, 18:19)
Koks nuolaidos kodas?🤔 rašo '<span>Enter code into the promo code box at checkout', bet pačio kodo nematau..
Kodas aktyvuojasi einant pr el.laiska, jis vienkartinis, todel neviesinsime.
Kodas aktyvuojasi einant pr el.laiska, jis vienkartinis, todel neviesinsime.
O kaip žinoti į kurią nuolaidą taikyti? nes $150 nuo $300 ir 30% nemažai skiriasi
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 17:45)
Aš kalbėjau, jei papildymas per nuorodas, ne puslapyje. Tada tikimybė didesnė
Papildyta:
Pati jo norėjau, bet pažiūrėjau, kad trumpesnis nei tipiai ir nebenorėjau
Papildyta:
Pati jo norėjau, bet pažiūrėjau, kad trumpesnis nei tipiai ir nebenorėjau
Dėl Jcrew, tai nors šįkart ir aš netyčia papuoliau į gaudynių sąrašą, nes anksčiau irgi dažniausiai likdavau už borto Tiesiog šįkart pasitaikė, kad pradėjau žiūrinėtis beveik pradžioj įkarščio.
Tada aišku dėl tipio, nes vis pasižiūriu ar nėra Jums dydžio, kai švarko žiūrėdavau Na, man prie džinsų aukštu liemeniu, tai tiks ir trumpas
QUOTE(rapoja @ 2018 01 30, 18:24)
Aš irgi manau,kad visaip pravalas Bet visgi ko gero teisingą sprendimą priėmė komanda.Pirkėjų galybė,išankstinių norinčių-irgi ,o va tos kai kurios tikrai sekančios papildymus,jcrew fanės ir nuolatinės pirkėjos-lieka be nieko.Kažkaip nesąžininga,abydna tada...Aišku,kai patenki eilės priekyje gaudymui ir pagauna -
būtent ,apie tai ir kalbu ,tokias kaip jūs ir kitas mergaites
O as visad maniau, kad pirma perka tos dienos uzsakymus, o jei prekiu pakanka, tada laukiancioms is saraso, kurios neturi galimybes jungtis tuo laiku. Man tokia tvarka atrode logiska, vis geriau negu nieko. Juolab ne visos gaudo tuos pacius degancius deficitus.
QUOTE(bruske @ 2018 01 30, 18:40)
O kaip žinoti į kurią nuolaidą taikyti? nes $150 nuo $300 ir 30% nemažai skiriasi
Tai su didesne imsim, jei tik susirinks, mes juk maksimalistes
Laukiu OLD NAVY su 30%, nedaug truksta iki free ship
Renkasi LOFT su 70%
JCREW pildomas
QUOTE(linamog @ 2018 01 30, 19:56)
Tai su didesne imsim, jei tik susirinks, mes juk maksimalistes
Renkasi LOFT su 70%
JCREW pildomas
Renkasi LOFT su 70%
JCREW pildomas
loft -70 tik toms prekems, kur nurodyta?
QUOTE(TrioSSS @ 2018 01 30, 19:03)
loft -70 tik toms prekems, kur nurodyta?
Taip, tik toms