Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2018 01 30, 14:22)
as tokios irgi laukiu ant 6-7 smile.gif kaip dydis, kokio ugio mergytei emet?

busimai penkiametei (rudeni bus) emiau tokia, i dabartines jcrew striukes 4-5 sunkiai beitilps, dabar nesioja
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2018 01 30, 14:47)
<p>O sakykit, jie tikrai taip labai padidinti kaip visur rašo? Jūs kai jau buvote gavusi, gal tiksliau žinosite smile.gif 

Man visai neatrodo jis padidintas. Ėmiau įprastą savo dydį ir visiškai nenoriu mažesnio. Juk čia toks modelis, kad neturi būti aptemptas mirksiukas.gif Čia aš apie Cocooną rašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka7: 30 sausio 2018 - 12:59
Jei kas pagavot ruda arba tamsiai zalia 10 dydzio cocoon uz $65 ir nepatiks - siulykit man.

Na gal ir paciai pavyks pagauti, tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Kažkas klausėte kokius megztinukus pagavo komanda, žinoma nnupirko ne tik šiuos, bet va šiuos jau buvau palaidojus, kad negausiu, bet komanda sužvejojo 4u.gif wub.gif
merinukas Ivory https://www.jcrew.com/p/G8452
kašmyriukas BELVEDERE RED https://www.jcrew.co...isFromSale=true

QUOTE(kriisti @ 2018 01 30, 09:10)
su kailiuku papilde dydziu yra ir 14 ir 16 dydis 4u.gif

Dėkui, siunčiau, bet labai daug užsakymų, vėlai išsiiunčiau, tai nebeliko ax.gif

QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 10:10)
čia jau brangūs biggrin.gif buvo po 9$ vartotojo įkelta nuotrauka

Aha, man vieną dark coral irgi mergaitės pagavo wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2018 01 30, 10:25)
Parodau kasmyrą biggrin.gif tik foto nevykus
vartotojo įkelta nuotrauka

O, koks fainas bigsmile.gif Aš irgi laukiu, vienas pirmųjų nupirktas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2018 01 30, 13:58)
Man visai neatrodo jis padidintas. Ėmiau įprastą savo dydį ir visiškai nenoriu mažesnio. Juk čia toks modelis, kad neturi būti aptemptas  mirksiukas.gif Čia aš apie Cocooną rašau  4u.gif

Pritariu 4u.gif Norint oversize vaizdo, imti iprasta dydi, norin aptemptesnio - dydziu mazeni. Ir man tai tobuli paltukai, gal tas kakliukas jei ji iki galo uzsisegi ir nera super patogu, bet kai pripranti, netrudko. As ji deviu pavasari ir rudeni ant silkiniu markeneliu, tai nesisegu iki smakro biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 01 30, 15:05)
Pritariu  4u.gif Norint oversize vaizdo, imti iprasta dydi, norin aptemptesnio - dydziu mazeni. Ir man tai tobuli paltukai, gal tas kakliukas jei ji iki galo uzsisegi ir nera super patogu, bet kai pripranti, netrudko.  As ji deviu pavasari ir rudeni ant silkiniu markeneliu, tai nesisegu iki smakro  biggrin.gif  4u.gif

Aš įpratau prie tokio kaklo..tiesiog neužsisegu iki pat viršaus ir viskas puikiai. Man tai pats tobuliausias paltukas, tikrai vėl pirksiu (tik kokios kitos spalvos), kai senas nusibos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 01 30, 09:42)
cia  man  vienai  tie RL  dzinsai  nepatinka  matau ... (  spygli  ne  asmeniskai, spalva  man  nepatinka)
Papildyta:
kaip  dydis  ?

Lyn, ne vienai☺ ax.gif
Atsakyti
Gal galite patarti kokių parduotuvių su dideliais dydžiais smile.gif
Atsakyti

busimai penkiametei (rudeni bus) emiau tokia, i dabartines jcrew striukes 4-5 sunkiai beitilps, dabar nesioja

Rudenį bus 6 metai, tai negi 6-7 dydis bus maža? 8 gaudyt?? 

Atsakyti
loft renkate?
Atsakyti
Yra 23 dydis, kam tinka 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.jcrew.co...-splatter/G6657
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2018 01 30, 14:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="7sense" data-cid="71981590" data-time="1517309683"><div><p>busimai penkiametei (rudeni bus) emiau tokia, i dabartines jcrew striukes 4-5 sunkiai beitilps, dabar nesioja</p></div></blockquote><p></p><p>Rudenį bus 6 metai, tai negi 6-7 dydis bus maža? 8 gaudyt?? </p>

Mano merginai dar 3 nėra ji vos įsibraškina į 3 dydį striukės. Bet ji nėra iš smulkiųjų.
Atsakyti