Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 01 30, 09:02)
manau reikai siust komandai ir ji pasakys ar taiko ar ne 4u.gif

Laukiame tik tokiu uzsakymu, kuriems 100% galioja kodas, nes tikrinimams gaistamas laikas, per kuri dingsta prekes.

QUOTE(Dziugile @ 2018 01 30, 09:13)
<p>O tai kaip geriau siųst - kas kartą nauju meilu ar ant to pačio, jei nori papildyt? unsure.gif </p><p>Kažkaip neįkertu šitos medžioklės taisyklių biggrin.gif  biggrin.gif​ </p>

Papildymus siuskite naujais laiskais, siek tiek pakeite antraste, kad neateitu prikibes prie ankstesnio laisko.

QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 09:59)
O jus kazkokius patvirtinimus gaunat? As 7:40 issiunciau ir nieko, tada dar uz valandos pasidomejau ar gavo laiska irgi nieko. Per ta laika ppailde du kartus, tada viskas dingo ir nezinau ka cia daryt biggrin.gif

Papildete laiska, jis pakilo prie nauju, todel buvo paziuretas ir atsakytas veliau.

QUOTE(Gafsa @ 2018 01 30, 10:37)
Man irgi parase, kad neliko rytinio uzsakymo, manau, trina tuos laiskus  unsure.gif

Taip, tokius archyvuojame, nepaliekame gaudymams.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 30, 10:43)
Laukiame tik tokiu uzsakymu, kuriems 100% galioja kodas, nes tikrinimams gaistamas laikas, per kuri dingsta prekes.
Papildymus siuskite naujais laiskais, siek tiek pakeite antraste, kad neateitu prikibes prie ankstesnio laisko.
Papildete laiska, jis pakilo prie nauju, todel buvo paziuretas ir atsakytas veliau.
Taip, tokius archyvuojame, nepaliekame gaudymams.

Nepildžiau tik paklauaiau ar gavot
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2018 01 30, 11:38)
Cia visos rasot, kad norit coconu, bet pasakysiu, kodel as saviskius pardaviau. Gal kam pravers tokia info. Jis tikrai grazus, kokybiskas ir tt, taciau vis tik manau, kad jis tinka tik ilgakalkems. Medziaga jo labai standi, todel uzsisegti iki virsaus, jeigu kaklas nera ilgas, ir taip nesioti, na neimanoma. Galvos tada negali pasukti. O prasisegus buti irgi nebusi. Salika uzsideti - na niekaip nepritaikiau. Nezinau, gal but cia ne mano modelis smile.gif

Keista, negalvojau, kad as ilgakakle bigsmile.gif, bet tikrai nepasidore, kad labai trukdytu. Del saliku tai pritariu, kad sunkiau priderint. kolkas vieninteli, kuri nesioju ant pilko cocoon tai woven geometric scarf. As irgi tuoj gausiu geltona, su saliku dar reiks pasukt galva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 10:44)

As suprantu, turiu omeny, kad per kiekviena laisko atnaujinima, kazko parasyma jis kyla prie nauju laisku, i pati virsu.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 30, 11:41)
https://www.jcrew.co...isFromSale=true gavau sita  wub.gif  tiesiog tobulybe  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 01 30, 11:42)
cia  man  vienai  tie RL  dzinsai  nepatinka  matau ... (  spygli  ne  asmeniskai, spalva  man  nepatinka)

ne vienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 10:44)

Nu ir automatiškai nukrito žemyn biggrin.gif

Bet tai kokios aistros, koks nekantrumas biggrin.gif lyg didžiaisiais deficitų laikais biggrin.gif kam tiek nervų gadintis dėl skudurų? biggrin.gif
Atsakyti
Supratom del, jcrew. tikrinsime.

o jei negavome jokio atsakymo del j,crew tai vsio nebelaukt, nes as siuntus viena uzsakyma buvau kur 100 proc taike -50
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 30, 10:48)
Supratom del, jcrew. tikrinsime.
o jei negavome jokio atsakymo del j,crew tai vsio nebelaukt, nes as siuntus viena uzsakyma buvau kur 100 proc taike -50

Kazkoki atsakyma gausit tikrai. Dirbam dviese, matau paste dar 80 neatsakytu laisku.

Primenu - uzsakymu laukiame butinai su US nuorodomis, dydziais, kainom, tiksliom spalvom. Antrasteje nikas, miestas, parduotuves pavadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 sausio 2018 - 10:58
QUOTE(Carlin @ 2018 01 30, 10:47)
Nu ir automatiškai nukrito žemyn biggrin.gif

Bet tai kokios aistros, koks nekantrumas biggrin.gif lyg didžiaisiais deficitų laikais biggrin.gif kam tiek nervų gadintis dėl skudurų? biggrin.gif

As tai tik paklausiau. Nei nervyjuosi nei ka. Siaip idomu ir tiek. Tikrai ne nuoga esu.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2018 01 30, 10:52)
O kodėl perleidžiat??!!! Aš va gailiuosi jau kokias 4 dienas, kad nepirkau jų, kai buvo  hmm.gif cry.gif bet man 30 reiktų dydžio, arba, jei Spygliz sako, kad 29 didoki jai, tai imčiau 29 gal...  unsure.gif jei kas pasiūlys...  rolleyes.gif

wauuu, žiūriu, atsirado jie vėl... bet nuolaidos lyg nebėra  unsure.gif

tik todel, kad greiciausiai bus dideli. Labai jie faini, jei bus 25 dydzio, tikrai imsiu wub.gif Aciu, spyliz, kad dalinates foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 01 30, 11:47)
o kiek kainavo?

28,79 gavos 36 eu

QUOTE(Vitro @ 2018 01 30, 11:47)
ne vienai  mirksiukas.gif

skonio reikalas, gyvai man asmeniskai geriau nei mano foto apskritai boyfriendai ir dar taskyti ne kievienai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif reiktu prie geresnio apsvietimo nusifotkint ax.gif
Atsakyti