Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 11:23)
Tas geltonas dar prie veido įdomiai gali atrodyti  unsure.gif  biggrin.gif

o cia man visai graziai ziurisi
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 01 30, 11:20)

idekit nuoroda tos bliuskes ax.gif Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitro: 30 sausio 2018 - 10:30
QUOTE(Vitro @ 2018 01 30, 10:30)

Nesakau, kad negražus smile.gif bet man ta geltona tai visai netiktų biggrin.gif todėl net ir nesvarsčiau
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2018 01 30, 11:31)
Papildyta:

idekit nuoroda tos bliuskes  ax.gif  Aciu

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2018 01 30, 10:31)
Papildyta:

idekit nuoroda tos bliuskes  ax.gif  Aciu

As namie skareles bandziau prie veido kazkuria diena.
Tai man visos spalvos buvo geriau nei geltona.
Man netinka. Manau sviesiaplaukei tiktu. Arba labai ryskiu tamsiu bruozu moteriai.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 30, 12:27)

***** pas mane irgi 100 , ir as taip pergyvenu , kad isibarskinciau i 28 dydi blink.gif
Atsakyti
jei kas norit 29 RL dzinsu, tai as imu 28 biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Spygliau, Dafnes palta 0 pagavo, tikiuosi tilpsiu biggrin.gif Bet labai norejau wub.gif

As tai Cocona geltona va gausiu tuoj, jau gavau skaiciukus. Nezinau turiu kelis megztukus tokios spalvos, tai tinka man visai. Esu aristokratiskos odos rudaplauke (ta prasme plaukai rudi biggrin.gif) biggrin.gif Tikiuosi ir Coconas ziuresis unsure.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 10:26)
Nemanau kad tavo užsakymą gaudys. Aš gavau atsakymą neliko ir viso gero.

Man irgi parase, kad neliko rytinio uzsakymo, manau, trina tuos laiskus unsure.gif
Atsakyti
Cia visos rasot, kad norit coconu, bet pasakysiu, kodel as saviskius pardaviau. Gal kam pravers tokia info. Jis tikrai grazus, kokybiskas ir tt, taciau vis tik manau, kad jis tinka tik ilgakalkems. Medziaga jo labai standi, todel uzsisegti iki virsaus, jeigu kaklas nera ilgas, ir taip nesioti, na neimanoma. Galvos tada negali pasukti. O prasisegus buti irgi nebusi. Salika uzsideti - na niekaip nepritaikiau. Nezinau, gal but cia ne mano modelis smile.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.co...isFromSale=true gavau sita wub.gif tiesiog tobulybe wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cia man vienai tie RL dzinsai nepatinka matau ... ( spygli ne asmeniskai, spalva man nepatinka)
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 01 30, 10:41)
https://www.jcrew.co...isFromSale=true gavau sita  wub.gif  tiesiog tobulybe  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip dydis ?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2018 01 30, 10:38)
Cia visos rasot, kad norit coconu, bet pasakysiu, kodel as saviskius pardaviau. Gal kam pravers tokia info. Jis tikrai grazus, kokybiskas ir tt, taciau vis tik manau, kad jis tinka tik ilgakalkems. Medziaga jo labai standi, todel uzsisegti iki virsaus, jeigu kaklas nera ilgas, ir taip nesioti, na neimanoma. Galvos tada negali pasukti. O prasisegus buti irgi nebusi. Salika uzsideti - na niekaip nepritaikiau. Nezinau, gal but cia ne mano modelis smile.gif

Taip, tas kaklas tikrai kliūna. Bet iš kitos pusės kur rast bent panašios kokybės paltą tokia kaina? ax.gif
Atsakyti