Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 01 30, 11:53)
O kodel jus sugalvojot taip? Kad lyg nieko panasaus nerase.

rase, buvo parasyta, kad pirmenyne isankstiniams atsiustiems, ir tik tada uzsakymams. Man ir labai keistai, nes jei as pamaciau ir siunciu, tai gaunas gauna ta kuri kazkada nusiunte ir ramiai sedi ir laukia, o mes akis pakabine gaudom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 30, 09:57)
rase, buvo parasyta, kad pirmenyne isankstiniams atsiustiems, ir tik tada uzsakymams. Man ir labai keistai, nes jei as pamaciau ir siunciu, tai gaunas gauna ta kuri kazkada nusiunte ir ramiai sedi ir laukia, o mes akis pakabine gaudom 4u.gif

Tada nelogiska. Gaudyti nebeverta. As noriu kokono. 12 dydzio. Tall. Zalios arba plum spalvos. Tai tada isankstini nusiunciu ir necekinu saito daugiau.
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2018 01 30, 09:59)
Tada nelogiska. Gaudyti nebeverta. As noriu kokono. 12 dydzio. Tall. Zalios arba plum spalvos. Tai tada isankstini nusiunciu ir necekinu saito daugiau.

Nebepriima isankstiniu biggrin.gif

O jus kazkokius patvirtinimus gaunat? As 7:40 issiunciau ir nieko, tada dar uz valandos pasidomejau ar gavo laiska irgi nieko. Per ta laika ppailde du kartus, tada viskas dingo ir nezinau ka cia daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 sausio 2018 - 10:06
QUOTE(Trolėmolė @ 2018 01 30, 11:53)
Pagal Spygliz komentarą pasiskaičiavau, kad per didelius užsisakiau.

Spygliz, prašom pasirodyti su džinsiukais  4u.gif

Su kokiais klubais koki dydi galvojate pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantukee @ 2018 01 30, 10:59)
Su kokiais klubais koki dydi galvojate pirkti?  4u.gif

Parašiau braskee84, kad perimčiau jos 26 dydį. Mano klubai 94cm. Gal ir 27 gerai būtų, bet nėr angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 30, 09:59)
Nebepriima isankstiniu biggrin.gif

Na as kalbejau retoriskai smile.gif

Uzsakyma siunciau 8 h. Iki siol nera jokio emeil. Jauciu nepavyko nupirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2018 01 30, 11:53)
Pagal Spygliz komentarą pasiskaičiavau, kad per didelius užsisakiau.

Spygliz, prašom pasirodyti su džinsiukais  4u.gif

Butu laaaabai idomu realia foto pamatyti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta1477 @ 2018 01 30, 09:59)

Buvo abi spalvos man rodos. Aš po 7 siunčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 30, 10:06)
Buvo abi spalvos man rodos. Aš po 7 siunčiau  ax.gif

As astunta nusiunciau, gal kelios minutes iki astuoniu. Parasiau kad tinka abi spalvos. Zalia dingo greiciau.
O jus gavote atsakyma, ar jums nupirko?
Atsakyti
Labas merginos,

reikėtų patarimo ax.gif
Kažkada seniai LT buvo šie kvepalai, vyriški, jų jau seniai niekur nerandu, bet vat sugalvojau patikrinti ir išmetė:
https://www.fragrant...r-Men-1886.html
tačiau jei pasirenku tą pirmąjį variantą, permeta į Ebay puslapį, rašo, kad siuntimas iš Gruzijos... blink.gif čia kažin originalas, nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Matyt negaista laiko patvirtinimams, ne kart gi taip buvo, ka spes- susluos ir veliau surasys, man rods abi perka
Atsakyti

Aš gavau patvirtinimą maikytei su šuniuku apie 8val.  

O cocoon paskui siunčiau, tai negavau nieko, nors jis gal gerą pusval.buvo..paskui dingo dydis. :unsure:​ 

Atsakyti