Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Noriu pasiūlyti naują J.Crew zefyrinę pūkinę striukę wub.gif

Spalva ryškaus zefyro. Užpildas 60/40 pūkai ir plunksnos. Rankogaliuose yra specialūs užsegimai, kuriais galima prisegti pirštines. Labai patogi, kokybiška.
Dydis: 8 metai, sakyčiau iki 128 cm
Kaina 50 €

Marshmallow puffer jacket
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 22, 00:03)
Noriu pasiūlyti naują J.Crew zefyrinę pūkinę striukę  wub.gif

Spalva ryškaus zefyro. Užpildas 60/40 pūkai ir plunksnos. Rankogaliuose yra specialūs užsegimai, kuriais galima prisegti pirštines. Labai patogi, kokybiška.
Dydis: 8 metai, sakyčiau iki 128 cm
Kaina 50 €

Marshmallow puffer jacket

Sita striuke uzdejus kapisona idealiai uzdengia kakla ausis 😍 labai labai nuostabi.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 21, 10:57)
Del kedu 😁 siemet atradau ECCO, labai patenkinta tiek kokybe tiek patogumu. Ecco cool ir hikinimui suejo, po sezono kaip nauji, kedai odiniai ECCO kiti spalva kazkaip pabluko, bet patogus iki negaliu, niekas nei atsilaupo nei plysta, jei ne pablukus oda tai butu amzinai kaip nauji. reebokus pora kart uzsidejau, nezinau neprilipo gal. Kito sezono laukiu. conversai labai suprastejo kokybes atzvilgiu per paskutinius metus. Kai budavo nesunesiojami dabar sezonui. Vyras tai per menesi varvatosus uzmuse 🤣 dar ugg kedai labai kokybiski. O i MK net neziuriu ne mano stilius visiskai.

jei kam reikia, aš parduodu bordinius 8 dydį. sau pasilikau šviesius 4u.gif
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 01 22, 10:05)

nu nerealiai patinka man Megan Hess kuryba wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 01 22, 07:27)
jei kam reikia, aš parduodu bordinius 8 dydį. sau pasilikau šviesius  4u.gif

galima pamatyti kokius..
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 22, 09:08)
nu nerealiai patinka man Megan Hess  kuryba wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jos ir klientai ispudingi biggrin.gif

Beje vis galvoju ka jos piesiami modeliai man primena, nugo ogi i tave panasus labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 22 sausio 2018 - 09:13
QUOTE(JMD @ 2018 01 22, 10:12)
Jos ir klientai ispudingi biggrin.gif

Beje vis galvoju ka jos piesiami modeliai man primena, nugo ogi i tave panasus labai  biggrin.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 22, 06:40)
Sita striuke uzdejus kapisona idealiai uzdengia kakla ausis 😍 labai labai nuostabi.

Tikrai labai kokybiška ir graži wub.gif Tik kas galėjo pagalvot, kad maniškė taip staigiai paaugs biggrin.gif tai dėl kelių mėnesių net nedaviau nešioti, nors labai prašė biggrin.gif

Aprašyme nerašė, kad pūkinė, bet 60/40 pūkai ir plunksnos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 21, 21:49)
As pukine vaikui sia ziema buvau uzdejus lygiai 2 kartus biggrin.gif  ir viena is ju buvo jai smarkiai per silta, apsirikau. Jei nepavyks parduot nors uz kazkiek, bus gyvas nuostolis. Vaiksto su Columbia kombikelnem, tos su kazkokia blizgancia kaip suprantu sildancia medziaga kur nugara ir krutine ir plona to kombio striuke.

Pernai visa ziema su Factory pukinuke isvaiksciojo, o kelias labai saltas dienas su GAP storesne. Man asmeniskai jei ne Columbia kombis, praktiskiau plona Factory, nes labai salta buna vos kelias dienas, tai uzvilkus papildomai silta megztuka galima apseit su vienu paltuku. Bet tikiu, kad ne man vienai vieno negana, norisi isbandyt ir toki ir kitoki  biggrin.gif

Aš po dvi perku dėl kitų sumetimų. Kai dar nebuvo sniego ir šalčio mažoji iš darželio grįždavo tokia striuke ir kelnėm, kad iš karto į skalbimo mašiną keliaudavo.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 01 22, 10:40)
Aš po dvi perku dėl kitų sumetimų. Kai dar nebuvo sniego ir šalčio mažoji iš darželio grįždavo tokia striuke ir kelnėm, kad iš karto į skalbimo mašiną keliaudavo.

man ir dvieju neuztenka biggrin.gif biggrin.gif plius kombis
Atsakyti
JMD, Jus rasete kad papildus sanariams is sportininku perkate, gal galetumete pasakyti kokius ? 4u.gif
Atsakyti