Merinukai tik po 17.5$
https://factory.jcrew.com/p/E5561
QUOTE(likija @ 2018 01 21, 17:45)
Merinas-akrilas
QUOTE(linamog @ 2018 01 21, 18:46)
Merinas-akrilas
Labai reikia tikrintis sudėtis. Gundžiausi AT megztinukais, tai neilono 25-35 proc. ir kita sintetika.
QUOTE(wowavyva @ 2018 01 21, 19:37)
ne ten turbut ardote, nes tas "isiuvas" yra ne klesnes apacioje, o zemiau keliu tiesiog.
Is vidaus? Nrs iš vidaus raudonu siulu idiuta matau, bet tsi kaip ptailges jei tik pilka medziaga pailges....susibludinau...
Dar karta klausiu. Be kur ieskoti CHANEL saules akinuku ,
Na man factory pukinukes nerealiai rudens pradziai sueina. Veliau soka i crew pukus 😍 siumetines gausiu siom dienom pakomentuosiu kas per sudetis. 😊 bet man isbandzius crew apskritai jokiu kitu brandu nesinori. Ir.. labai nustebau kai rasot kad pukuojasi. Neleidzia puku visiskai. Turiu 8 striukes ir pukai tikrai nelenda visiskai. Kaip minejau skalbiant jokiu budu minkstiklio negalima naudot.
QUOTE(kriisti @ 2018 01 21, 18:05)
Is vidaus? Nrs iš vidaus raudonu siulu idiuta matau, bet tsi kaip ptailges jei tik pilka medziaga pailges....susibludinau...
Iš vidaus. Pailgės, nes būtent ties keliais išorinės medžiagos yra daugiau ir paleidus apatinį sluoksnį pasileis ir viršutinis žemiau.
Ačiū pasisakiusioms dėl Jcrew
QUOTE(spygliz @ 2018 01 21, 18:11)
Ir.. labai nustebau kai rasot kad pukuojasi. Neleidzia puku visiskai. Turiu 8 striukes ir pukai tikrai nelenda visiskai. Kaip minejau skalbiant jokiu budu minkstiklio negalima naudot.
Mano su medinėmis sagomis biški pukuojasi. Minkštiklio nenaudoju, bet sakyt, kad visiškai nesipukuoja - negaliu.
Gal galite patarti . noreciau ViX maudymuko .kelnaites brazil modelio, ar xs bus geros, jei viska nesioju xs
QUOTE(loretaig @ 2018 01 21, 19:29)
Gal galite patarti . noreciau ViX maudymuko .kelnaites brazil modelio, ar xs bus geros, jei viska nesioju xs
Priklauso nuo modelio.
Bia tikrai uzteks xs jei toki nesiojat . O pvz ripple ar detailed bottom gal s geriau. Ripple tikrai s, nes risasi raisteliais :)
Topukai s dydis A/B maiseliai, priklausomai nuo modelio ir kiek dengimo noresi. M dydis ~B/C.