Dėl mk kedasų - pas batsiuvį susitikom su viena panele,ji atnešė allie tvarkyti po poros kartų išėjimų - sakė labai prasta kokybė,nepatogūs.Batsiuvys irgi išjuokė/išpeikė ...
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 21, 10:58)
Man 8tall geras, bet ten ir nuo virsutines dalies nemazai priklauso. Jei virsus 38 euro, tai gal 6, jei 40-8 usa.
dėkui
Papildyta:
QUOTE(7sense @ 2018 01 21, 10:10)
Nu "akurat"
Ačiū
kokia sito galutine kaina?
www.jcrew.com/lt/p/C9131?srcCode=AFFI00001&utm_source=affiliate&utm_medium=rewardStyle&siteId=QFGLnEolOWg-gb%2FA2DY1h4tDHA9OJZtJtg
ar xs -s nesiojant 2 dydis tiks ar didelis?
Komanda, o man uzsaket omega is puritans?uzsakyta tai negavau, o matau licna pardavinejat😄
Papildyta:
Aga as ir slamste radau saskaita😑
Papildyta:
As kai isidejus linelislt i kontaktus gal del to man i slamsta neina?
QUOTE(spygliz @ 2018 01 21, 13:45)
As kai isidejus linelislt i kontaktus gal del to man i slamsta neina?
reik pabandyt
QUOTE(kriisti @ 2018 01 21, 11:40)
Komanda, o man uzsaket omega is puritans?uzsakyta tai negavau, o matau licna pardavinejat😄
Papildyta:
Papildyta:
uzsakem,uzsakem
QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 21, 10:56)
Labas rytas,
Cocoon coat in Italian stadium-cloth wool - su 101-102 cm - 6 dydis, ar 8 tiks? Jei gerai menu yra sakę kad su 98 cm 4 dydį nešiojo. Nenuspręndžiu :/
Cocoon coat in Italian stadium-cloth wool - su 101-102 cm - 6 dydis, ar 8 tiks? Jei gerai menu yra sakę kad su 98 cm 4 dydį nešiojo. Nenuspręndžiu :/
Oversize turi buti oversize, imciau 10US.
QUOTE(angel dreams @ 2018 01 20, 22:25)
Turiu,tik man ju kokybe ne kokia pasitaike priekis atsilupo,is galo balta spalva nuejo vos po keliu uzsidejimu.
Turiu siuos mk https://www.michaelk...R-US_43R5ALFP3L man jie labai patinka, ir patogus ir niekas nesitrina, gal del to kad odiniai, nezinau, bet tikrai puikiai nesiojasi, ir nesigailiu pirkus. bent siuos tai rekomenduoju:)
Ar jus jau gavote naturessheabutter prekytes, kur pirkome su -40% nuolaida pries kaledas
As dar skaiciu nesu gavus is ju