Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 11:54)
dar zinau, kad yra lasiukai su adrenalinu ir sako labai geri vaikams, bet jie gaminai  4u.gif  Ju beros yra Kaune azuolyno vaistineje ir kauno kliniku homeopatineje

Maniškiui seniau tokius rašydavo LOR'istė smile.gif Be jokių antibiotikų, tik adrenalinas+furacilinas.
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 01 19, 14:26)
Diiiiiidelis diiiidelis ačiū, linamog, už "užsakyta"!!!!!!!!!!!  4u.gif  yahoo.gif  oro_buckis.gif Nu gal neatšauks mums tų "parkų"  ax.gif

Nors kazkam pasiseke, o man ir tliau rodo L dydi ir deda i kasika nu uzsimusiu, ***** 4u.gif blink.gif blink.gif noriu ir as jos
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 12:38)
Nors kazkam pasiseke, o man ir tliau rodo L dydi ir deda i kasika nu uzsimusiu, *****  4u.gif  blink.gif  blink.gif noriu ir as jos

Cookies prasitrinkite, matysit realia padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 14:38)
Nors kazkam pasiseke, o man ir tliau rodo L dydi ir deda i kasika nu uzsimusiu, *****  4u.gif  blink.gif  blink.gif noriu ir as jos

As S dydi emiau dukrai 4u.gif Gal nuraminau biskuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 01 19, 13:40)
As S dydi emiau dukrai  4u.gif Gal nuraminau biskuti  mirksiukas.gif

tokia stiliova dukra bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 19, 14:40)
Cookies prasitrinkite, matysit realia padeti  ax.gif

Linamog prasau jei ju bus L dydis tokia kaina, kaip slavet, nu as rasausi pirma i eile siai parkai 4u.gif

Zinoma s ja vel seksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 19, 11:35)

nu jeigu jus apie sita parka tai man ir kompe ir telefone siuo metu rodo xs, L ir XL dydzius rolleyes.gif ir i krepsi deda, nelaikau krepsy aisku biggrin.gif pravalius cookies as visiskai kompas svarus biggrin.gif nes darbinis biggrin.gif su codu cozy 38,96 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 sausio 2018 - 12:48
QUOTE(spygliz @ 2018 01 19, 14:42)
tokia stiliova dukra bus  wub.gif

wub.gif wub.gif , jei tik gausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 19, 14:47)
nu jeigu jus apie sita parka tai man ir kompe ir telefone siuo metu rodo xs, L ir XL dydzius  rolleyes.gif ir i krepsi deda, nelaikau krepsy aisku biggrin.gif pravalius cookies as visiskai kompas svarus biggrin.gif nes darbinis biggrin.gif su codu cozy 38,96  unsure.gif

man per mozila rodo, o per explorer nera ju, nu apie sitas pacias niu
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 12:50)
man per mozila rodo, o per explorer nera ju, nu apie sitas pacias niu

Man Out of stock rodo.
Atsakyti
Kažkokios mistinės parkos biggrin.gif Man tai rodo kompe xs,m,l,xl , o tlf s ir m biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

foto iš atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 19 sausio 2018 - 13:25
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 01 19, 13:26)
Diiiiiidelis diiiidelis ačiū, linamog, už "užsakyta"!!!!!!!!!!!  4u.gif   yahoo.gif  oro_buckis.gif Nu gal neatšauks mums tų "parkų"  ax.gif

Šaunu bigsmile.gif Aš tai nuorodas buvau pamiršusi, tai įtariu nusikėlė kažin kur mano užsakymas, nes kartojau ant to paties laiško arba tiesiog nepagavo ax.gif

Gal kas turite ir galite pasakyti, ar spalva bus kaip foto, ar bus ryški, ar čia flamingo spalva Jcrew.com buvo ryški, nebepamenu ax.gif
https://factory.jcre...p;bmUID=m4cruul

Ir ar tiktų suaugusiam ji jei 14tipis tiko, tai 16striukė gal tiktų?
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2018 01 19, 14:16)
Kažkokios mistinės parkos  biggrin.gif Man tai rodo kompe xs,m,l,xl , o tlf s ir m  biggrin.gif

Vau, gyvai tikrai graži bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 sausio 2018 - 13:24