Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 01 19, 14:12)
Jie su antibiotiku, dazniausiai su gentomycinu.

negaliu pasakyt zinokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 01 19, 13:11)
L man nerodo, rodo tik S ir M  unsure.gif

man rodo xs, s , L ir XL biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei apie ta samamine su violetiniu kailiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 19 sausio 2018 - 12:14
QUOTE(spygliz @ 2018 01 19, 14:14)
man rodo xs, s , L ir XL  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif jei apie ta samamine su violetiniu kailiu biggrin.gif

o man xs,m, l ir xl nu ciudai kazkokie unsure.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
O man nei vieno dydzio, viskas out of stock (apie parka cia).
Atsakyti
Man rodė tik S ir L. Dabar jau rodo out of stock.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 11:37)
Nugi pajamkite parka linamog kol yra  4u.gif

Merginos, jus negalite isivaizduoti, kas darosi paste. As mielai paimciau kiekviena uzsakyma ta pacia sekunde, kai jis atsiunciamas, bet tai fiziskai neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 19, 14:18)
Merginos, jus negalite isivaizduoti, kas darosi paste. As mielai paimciau kiekviena uzsakyma ta pacia sekunde, kai jis atsiunciamas, bet tai fiziskai neimanoma.

isivaiduojame 4u.gif gaila, kad nepavyko, gal papildys dar, nes visoms skirtingai rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 19, 13:18)

Linamog laikykis lithuania.gif
jei bent kiek tave guodžia tai mano pašte ne ką geresnė situacija, tik šiek tiek nuobodesniais dalykais užkimšta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 19, 12:21)
Linamog laikykis  lithuania.gif 
jei bent kiek tave guodžia tai mano pašte ne ką geresnė situacija, tik šiek tiek nuobodesniais dalykais užkimšta biggrin.gif biggrin.gif

Todel as tik asmenini tikrinu biggrin.gif man jau penktadienis biggrin.gif tingiu beleka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 19, 13:25)
Todel as tik asmenini tikrinu biggrin.gif man jau penktadienis biggrin.gif tingiu beleka biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 19, 14:18)

Diiiiiidelis diiiidelis ačiū, linamog, už "užsakyta"!!!!!!!!!!! 4u.gif yahoo.gif oro_buckis.gif Nu gal neatšauks mums tų "parkų" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 19, 11:46)
Koloidinio sidabro. Brrrr kokia njaurybė. Jei ten bacilatai tik blogiau nuo jo.

Vln Gintarine prie onkologinio gamina ir Kolargoli ( 2%, 3%), ir su gentamicinu lasiukus. Gydytojai tai paprastai zino, atejus su receptu daznai jau turi pagamintu is anksto.
Papildyta:
Nieko nespejau, nei pamatyt, nei nusipirkt verysad.gif
Papildyta:
wubsikai https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti