QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 19, 12:49)
va va galvojau, kad su sidabru. ten jau specifiškai parašo gydytoja, jei reikia.
Moterys, gal koki MAIKIŲ linkų turit? Crew ta prasme. Kokių ten tų Italy, Paris, London, juodų pilkų...
Moterys, gal koki MAIKIŲ linkų turit? Crew ta prasme. Kokių ten tų Italy, Paris, London, juodų pilkų...
https://www.jcrew.co...rt-tshirt/F4362
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 11:49)
but gerai kas issiunte uzsakymus, kad istrintu is kasiku, nes jei visos laikote jame tai ir neliks ju
As tai istryniau
QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 19, 13:39)
Aciukas Man irgi veiksmingiausias plovimas atrode, bet nenoriu isgasdint mazes su svirkstu tai perku Tominer jau paruosta vandeni. Bet kadangi as ta virusa parnesiau i namus tai sau isbandysiu jusu rekomenduota namini recepta
Fainos jus moteros, ir nuorodu geru issaugot ir patarimu negailt
Fainos jus moteros, ir nuorodu geru issaugot ir patarimu negailt
dar zinau, kad yra lasiukai su adrenalinu ir sako labai geri vaikams, bet jie gaminai Ju beros yra Kaune azuolyno vaistineje ir kauno kliniku homeopatineje
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 11:54)
dar zinau, kad yra lasiukai su adrenalinu ir sako labai geri vaikams, bet jie gaminai Ju beros yra Kaune azuolyno vaistineje ir kauno kliniku homeopatineje
Labai efektyvus, bet piktnaudziaut jais negalima. Reiktu naudot uzsitesusiai slogai
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 13:37)
Nugi pajamkite parka linamog kol yra
Aha, paimkite greiciau
QUOTE(eglute-2002 @ 2018 01 19, 14:05)
Aha, paimkite greiciau
deje as gavau, kad nera jos, nesuprantu tik kodel ja deda man ikasika ir rodo, kad yra L dydis
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 14:08)
deje as gavau, kad nera jos, nesuprantu tik kodel ja deda man ikasika ir rodo, kad yra L dydis
L man nerodo, rodo tik S ir M
QUOTE(kriisti @ 2018 01 19, 11:54)
Jie su antibiotiku, dazniausiai su gentomycinu.