Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 20:14)
JMD su dauuug pimpių drinks_cheers.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia dabar. Man svaru psl rodo. Kaip keista
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 20:16)
Čia kaži sporto klube fotkino? Tada nieko keisto, kad tiek kolorijų sudegina  karsta.gif

Paparazina duše
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:15)
2 treniruotes ir 8,25 km

Olimpinėms ruošies? biggrin.gif
Atsakyti
Perkate is www.shopsprings.com?

gal turite papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:17)
Cia dabar. Man svaru psl rodo. Kaip keista

Ai gi nieko tokio irnesakyk.gif mes visos savos ir niekam nesakysim rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 20:18)
Olimpinėms ruošies?  biggrin.gif

Tikrai taip biggrin.gif bet jau grizau liezuviu iskarusiu ir rytoj ciuju nebepasikelsiu biggrin.gif is vaiko kakavos puse puodo atemiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 sausio 2018 - 20:20
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:19)
Tikrai taip biggrin.gif bet jau grizau liezuviu iskarusiu ir rytoj ciuju nebepasikelsiu biggrin.gif is vaiko kakavos puse puodo atemiau  biggrin.gif

Nu tiek pasportavus jau nejuokink svieto, is vaiko bile kas atimtu biggrin.gif Eik i gatve atiminet biggrin.gif
Atsakyti
Dukros gan eilinė treniruotė rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 20:29)
Dukros gan eilinė treniruotė  rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Maladiec tavo mergina nereali. Bet Ji daugiau nei dvigubai uz mane jaunesne del ko jai labai pavydziu. Sekmes jai jos begimuose, beje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:33)
Maladiec tavo mergina nereali. Bet Ji daugiau nei dvigubai uz mane jaunesne del ko jai labai pavydziu. Sekmes jai jos begimuose, beje  mirksiukas.gif

Ačiū,perduosiu smile.gif Dabar tik pertrauka-po traumos/po gipso atsistatinėja.Maladiec tai maladiec,bet bijau,kad nepersistengtų ax.gif .Suaugusi-nepapasakosi.Planuose ultramaronas wacko.gif Jaunoms pritrūksta valios ir ryžto tokiems bėgimams,vyresnėms-sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 20:39)
Ačiū,perduosiu smile.gif Dabar tik pertrauka-po traumos/po gipso atsistatinėja.Maladiec tai maladiec,bet bijau,kad nepersistengtų  ax.gif .Suaugusi-nepapasakosi.Planuose ultramaronas wacko.gif Jaunoms pritrūksta valios ir ryžto tokiems bėgimams,vyresnėms-sveikatos.

Atsistatys, zinok jauni sveiksta kaip kaciukai. Vapsce jinai turbine pas tave. Is kur pas pana tiek valios, sakes.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:41)
Atsistatys, zinok jauni sveiksta kaip kaciukai. Vapsce jinai turbine pas tave. Is kur pas pana tiek valios, sakes.

Taip jaunystėj kitaip wub.gif Svarbu mokslai nenukentėtų,trečias kursas-ui ui nelengva rolleyes.gif Kol kas suderina.Treniruotės daug laiko užima.
Gera matyt kaip ji džiaugiasi,kokia laiminga,kad tik Dievulis sveikatos duotų viskam wub.gif
Atsakyti