Renkasi VS, netrukus imsiu krepsi, galima jungtis, beauty skyriaus ispardavimas vyksta
Tuoj desiu ON su 40% clearance
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 19:46)
Eikit jūs pliurpalynės aš pavariau šiandėj
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 19:53)
Niu šaunuolė O koks čia laikrodis ?
bet koks be ryšio čia tavo nuotraukų kėlimo psl - ar čia man vienai tokias nesąmones šone rodo (kai paspaudi,išdidini foto)
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 19:59)
Niu šaunuolė
bet koks be ryšio čia tavo nuotraukų kėlimo psl - ar čia man vienai tokias nesąmones šone rodo (kai paspaudi,išdidini foto)
Mesk ita savo obuoli per langa nors man per planse gerai ir per tel gerai
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:00)
Mesk ita savo obuoli per langa nors man per planse gerai ir per tel gerai
Per kompą žiūriu
Nauja Natori Contour Bra 34 C dydzio ,orig kaina 64 dol
kaina - 15 eur
Papildyta:
Naujas V-neck cardigan, M dydzio, sudetis: 55% Cotton, 40% Nylon, 5% Acrylic, juodos spalvytes
kaina - tik 24 eur
Papildyta:
Naujas GAP Embroidered cable knit pullover, S dydzio
kaina- 29 eur
Papildyta:
naujas kašmyro megztukas, S dydzio, dark green spalvytes , sudetis: 100 proc kasmyras
kaina- 48 eur
naujos logo joggers S dydzio , minksos, patogios
kaina - 23 eur
naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztukas (RALPH LAUREN) , S dydzio, dydi atitinka, orig. kaina 140 dol, sudetis 64 acrylic,24 wool, 12 polyester
kaina- 37 eur
Niu šaunuolė O koks čia laikrodis ?
Mano kompe irgi pilnas ekranas pimpiu Raso, kad Lietuvos vyrams nebereiks viagros uj, JMD , nigaliuuuuu
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 19:53)
Nežinau ką turėčiau padaryt, kad tiek kalorijų sudegint specialiai pasižiūrėjau, kad su savo svoriu 10 nubėgus 500- 600 kolorijų sudeginu
O tu matai tą patį, ką ir aš matau nes man telefone išsididinus nuotrauką tokie įdomus vaizdai apačioje ten įdomu irgi JMD fotkė
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 18, 20:12)
Mano kompe irgi pilnas ekranas pimpiu Raso, kad Lietuvos vyrams nebereiks viagros uj, JMD , nigaliuuuuu
Nu blyyyyn, galvoju čia man vienai kokie 4-5 stambiu planu tik pas mane seksologo kitokia citata, apie tai, ką reik daryt norint patenkinti žmoną
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 18, 20:12)
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 20:12)
O tu matai tą patį, ką ir aš matau nes man telefone išsididinus nuotrauką tokie įdomus vaizdai apačioje ten įdomu irgi JMD fotkė
JMD su dauuug pimpių
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 20:13)
Nežinau ką turėčiau padaryt, kad tiek kalorijų sudegint specialiai pasižiūrėjau, kad su savo svoriu 10 nubėgus 500- 600 kolorijų sudeginu
Papildyta:
Nu blyyyyn, galvoju čia man vienai kokie 4-5 stambiu planu
Papildyta:
Nu blyyyyn, galvoju čia man vienai kokie 4-5 stambiu planu
2 treniruotes ir 8,25 km
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 20:14)
JMD su dauuug pimpių
Čia kaži sporto klube fotkino? Tada nieko keisto, kad tiek kolorijų sudegina