Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Renkasi VS, netrukus imsiu krepsi, galima jungtis, beauty skyriaus ispardavimas vyksta

Tuoj desiu ON su 40% clearance

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 19:46)
Mano tai jauciu jau ir kandims nebetinkami 😣
🤣😂😎

Eikit jūs pliurpalynės bigsmile.gif aš pavariau šiandėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 sausio 2018 - 20:16
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 19:53)
Eikit jūs pliurpalynės  bigsmile.gif aš pavariau šiandėj

Niu šaunuolė good.gif O koks čia laikrodis rolleyes.gif ?
bet koks be ryšio čia tavo nuotraukų kėlimo psl - ar čia man vienai tokias nesąmones šone rodo unsure.gif biggrin.gif (kai paspaudi,išdidini foto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 18 sausio 2018 - 20:00
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 19:59)
Niu šaunuolė good.gif
bet koks be ryšio čia tavo nuotraukų kėlimo psl - ar čia man vienai tokias nesąmones šone rodo  unsure.gif  biggrin.gif (kai paspaudi,išdidini foto)

Mesk ita savo obuoli per langa tongue.gif nors man per planse gerai ir per tel gerai
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 20:00)
Mesk ita savo obuoli per langa  tongue.gif nors man per planse gerai ir per tel gerai

Per kompą žiūriu lotuliukas.gif umn.gif devil.gif
Atsakyti

Nauja Natori Contour Bra 34 C dydzio ,orig kaina 64 dol
kaina - 15 eur

vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

Naujas V-neck cardigan, M dydzio, sudetis: 55% Cotton, 40% Nylon, 5% Acrylic, juodos spalvytes

kaina - tik 24 eur

Papildyta:

Naujas GAP Embroidered cable knit pullover, S dydzio
kaina- 29 eur

Papildyta:

naujas kašmyro megztukas, S dydzio, dark green spalvytes , sudetis: 100 proc kasmyras
kaina- 48 eur

naujos logo joggers S dydzio , minksos, patogios

kaina - 23 eur

naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztukas (RALPH LAUREN) , S dydzio, dydi atitinka, orig. kaina 140 dol, sudetis 64 acrylic,24 wool, 12 polyester

kaina- 37 eur

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 20:01)
Per kompą žiūriu  lotuliukas.gif  umn.gif  devil.gif

Tada kompa mesk biggrin.gif
Atsakyti
Niu šaunuolė good.gif O koks čia laikrodis  rolleyes.gif ?
bet koks be ryšio čia tavo nuotraukų kėlimo psl - ar čia man vienai tokias nesąmones šone rodo  unsure.gif  biggrin.gif (kai paspaudi,išdidini foto)

Mano kompe irgi pilnas ekranas pimpiu biggrin.gif Raso, kad Lietuvos vyrams nebereiks viagros biggrin.gif uj, JMD , nigaliuuuuu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 19:53)
Eikit jūs pliurpalynės  bigsmile.gif aš pavariau šiandėj

Nežinau ką turėčiau padaryt, kad tiek kalorijų sudegint biggrin.gif specialiai pasižiūrėjau, kad su savo svoriu 10 nubėgus 500- 600 kolorijų sudeginu unsure.gif

O tu matai tą patį, ką ir aš matau unsure.gif nes man telefone išsididinus nuotrauką tokie įdomus vaizdai apačioje unsure.gif ten įdomu irgi JMD fotkė unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 18, 20:12)
Mano kompe irgi pilnas ekranas pimpiu  biggrin.gif Raso, kad Lietuvos vyrams nebereiks viagros  biggrin.gif uj, JMD , nigaliuuuuu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu blyyyyn, galvoju čia man vienai kokie 4-5 stambiu planu unsure.gif tik pas mane seksologo kitokia citata, apie tai, ką reik daryt norint patenkinti žmoną unsure.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 18 sausio 2018 - 20:15
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 18, 20:12)
Mano kompe irgi pilnas ekranas pimpiu  biggrin.gif Raso, kad Lietuvos vyrams nebereiks viagros  biggrin.gif uj, JMD , nigaliuuuuu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 20:12)
O tu matai tą patį, ką ir aš matau  unsure.gif  nes man telefone išsididinus nuotrauką tokie įdomus vaizdai apačioje  unsure.gif  ten įdomu irgi JMD fotkė  unsure.gif

JMD su dauuug pimpių drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 20:13)
Nežinau ką turėčiau padaryt, kad tiek kalorijų sudegint biggrin.gif specialiai pasižiūrėjau, kad su savo svoriu 10  nubėgus 500- 600 kolorijų sudeginu  unsure.gif
O tu matai tą patį, ką ir aš matau  unsure.gif  nes man telefone išsididinus nuotrauką tokie įdomus vaizdai apačioje  unsure.gif  ten įdomu irgi JMD fotkė  unsure.gif
Papildyta:
Nu blyyyyn, galvoju čia man vienai kokie 4-5 stambiu planu  unsure.gif

2 treniruotes ir 8,25 km
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 20:14)
JMD su dauuug pimpių drinks_cheers.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia kaži sporto klube fotkino? Tada nieko keisto, kad tiek kolorijų sudegina karsta.gif
Atsakyti