OLD NAVY papildoma 40% nuo raudonu kainu visam CLEARANCE skyriui, laukiu uzsakymu. Jei siunciat krepsio kopija, butinai ismeskite prekes is saviskio, kad mes galetume jas susideti!
QUOTE(ericute @ 2018 01 18, 17:49)
Ka cia prikeisi,jei megztinukai iko bambos gaunasi
tai kad cropped modeliai labai ant bangos dabar arba tunikas pirkt kad normalaus ilgio butu
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 17:01)
tai kad cropped modeliai labai ant bangos dabar arba tunikas pirkt kad normalaus ilgio butu
Tai gerai kai esi visa džiūsna o man ant krūtinėstas cropped pasikabina ir kaip atrodo
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 13:49)
Ojezau. Nu mano visiskas nudveselis, bet taip blogai nera.
Nuo kūdumo nepriklauso
QUOTE(RIJADA @ 2018 01 18, 14:37)
ojaaazau, nebuvau 3 dienas, 39 psl. pripliurpti eina švilpt, nebeperskaitysiu visko O taip rūpi, kas čia ką perka ir diskutuoja
Oi daug prarasi ,jei neskaitysi
Aš kasdien užmetu akį,bet irgi vos bespėju kažkaip,bais plepios šiom dienom
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 18:09)
Tai gerai kai esi visa džiūsna o man ant krūtinėstas cropped pasikabina ir kaip atrodo
Manau nuo (.)(.) Priklauso. Nes kai pas mane a dydis tai galiu belenkokio storumo but, vis tiek kaip ant pakabos kris 🤣😂 neslepsiu dziaugiuosi 😁
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 17:09)
už tai liežuvis tavo iki kelių , jau kai pasakys tai
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 18:51)
už tai liežuvis tavo iki kelių , jau kai pasakys tai
Galetu papildomai pirsliaudama piniga kalt 😁😂🤣
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 17:52)
Galetu papildomai pirsliaudama piniga kalt 😁😂🤣
grynai talentas
Mergaitės, Yoox nuolaidą dar taiko?
man besirenkant lyg dingo nuolaida iš krepšelio
man besirenkant lyg dingo nuolaida iš krepšelio
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 17:51)
Manau nuo (.)(.) Priklauso. Nes kai pas mane a dydis tai galiu belenkokio storumo but, vis tiek kaip ant pakabos kris 🤣😂 neslepsiu dziaugiuosi 😁
Bet tai žinai, kai krūtinė a dydis, o vietoj preso - bačka, nu tai tas cropped irgi soriukas, bet ne kažką
Merginos, o Notino parduodami testeriniai kvepalai normalus? Jie raso, kad buna baltoj dezutej (cia man visai nesvarbu dezute) ir daznai be to purkstuko. Tai vat del to purkstuko neramu, ar tinka nuo bet kuriu turimu kvepalu?
Mergaitės, kur perkate rūbus paaugliams? Kurie jau ,,išlipo'' iš visų Crazy, Gymbo vaikiškų dydžių. 164 cm ūgio bernui verkiant reikia šortų