Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

OLD NAVY papildoma 40% nuo raudonu kainu visam CLEARANCE skyriui, laukiu uzsakymu. Jei siunciat krepsio kopija, butinai ismeskite prekes is saviskio, kad mes galetume jas susideti!
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 01 18, 17:49)
Ka cia prikeisi,jei megztinukai iko bambos gaunasi biggrin.gif

tai kad cropped modeliai labai ant bangos dabar biggrin.gif arba tunikas pirkt kad normalaus ilgio butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 17:01)
tai kad cropped modeliai labai ant bangos dabar biggrin.gif arba tunikas pirkt kad normalaus ilgio butu biggrin.gif

Tai gerai kai esi visa džiūsna o man ant krūtinėstas cropped pasikabina ir kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 13:49)
Ojezau. Nu mano visiskas nudveselis, bet taip blogai nera.

Nuo kūdumo nepriklauso mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(RIJADA @ 2018 01 18, 14:37)
ojaaazau, nebuvau 3 dienas, 39 psl. pripliurpti  blink.gif  doh.gif eina švilpt, nebeperskaitysiu visko biggrin.gif O taip rūpi, kas čia ką perka ir diskutuoja  biggrin.gif

Oi daug prarasi ,jei neskaitysi hihihi.gif
Aš kasdien užmetu akį,bet irgi vos bespėju kažkaip,bais plepios šiom dienom unsure.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 18:09)
Tai gerai kai esi visa džiūsna o man ant krūtinėstas cropped pasikabina ir kaip atrodo

Manau nuo (.)(.) Priklauso. Nes kai pas mane a dydis tai galiu belenkokio storumo but, vis tiek kaip ant pakabos kris 🤣😂 neslepsiu dziaugiuosi 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 18 sausio 2018 - 17:51
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 17:09)

už tai liežuvis tavo iki kelių , jau kai pasakys tai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 18, 18:51)
už tai liežuvis tavo iki kelių , jau kai pasakys tai doh.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galetu papildomai pirsliaudama piniga kalt 😁😂🤣
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 17:52)
Galetu papildomai pirsliaudama piniga kalt 😁😂🤣

grynai biggrin.gif talentas ok.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, Yoox nuolaidą dar taiko?
man besirenkant lyg dingo nuolaida iš krepšelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 17:51)
Manau nuo (.)(.) Priklauso. Nes kai pas mane a dydis tai galiu belenkokio storumo but, vis tiek kaip ant pakabos kris 🤣😂 neslepsiu dziaugiuosi 😁

Bet tai žinai, kai krūtinė a dydis, o vietoj preso - bačka, nu tai tas cropped irgi soriukas, bet ne kažką unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o Notino parduodami testeriniai kvepalai normalus? Jie raso, kad buna baltoj dezutej (cia man visai nesvarbu dezute) ir daznai be to purkstuko. Tai vat del to purkstuko neramu, ar tinka nuo bet kuriu turimu kvepalu? rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur perkate rūbus paaugliams? Kurie jau ,,išlipo'' iš visų Crazy, Gymbo vaikiškų dydžių. 164 cm ūgio bernui verkiant reikia šortų unsure.gif
Atsakyti