Ir dar įdomūs atsiliepimai Ann Taylor polyester bliuzelių - ar jis nėra toks "šaltas"?
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.stevemadden.com
www.aeropostale.com-30%
www.armaniexchange.com
www.swarovski.com
www.nyandcompani.com
www.uniqlo.com
www.samsonite.com-30%
www.freepeople.com
www.sheepskinshoes.com
www.victoriassecret.com
www.levis.com-Buy 1 Item, Get 50% Off The Second One
www.triangle.com
www.hm.com
www.cosstores.com
www.loft.com - 50%
www.anntaylor.com - 50%
www.jcrewfactory.com 50%
www.sierratradingpost.com
www.gapcom-20%
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
www.shopdisney.com
www.shopjustice.com
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.sephora.com
www.vitacost.com - 30%
www.theperfumespot.com - 20%
www.puritan.com - 20%
www.walgreens.com
www.tanforless.com
www.sleekshop.com
Turime laisvus:
J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:
S dydzio JCREW Italian featherweight cashmere turtleneck, HTHR Silver spalva, kaina 34,49$
L dydzio JCREW Italian cashmere cardigan sweater, Black spalva, kaina 42,99$
QUOTE(juratela @ 2018 01 18, 14:57)
Jetus, siūlykite kašmyrus jeigu kur bus apie plus minus 30dol., sugadinau savo Cunda kašmyriuką susegamą, per skubėjimą nesumažinau išsukimo
Aš irgi pirmą kart gyvenime sugadinau meriną skalbyklėje. Ir meriną, ir kašmyrą ištisai skalbiu ir džiovinu, buvo viskas puikiai, nes senoje skalbyklėje vilnai max 400-600 apsukų buvo. O dabar su nauja skalbykle skalbiau, o ten vilnos programa 1200.... net nepagalvojau sumažint, kol neišėmus nepamačiau ką pridirbau... svarbiausia skalbiau du merinukus, vienas viskas ok, o kitas susitraukė :cry:
Šiaip keista, kad apskritai skalbyklėje tiek apsukų ant vilnos programos gamykliškai uždėta.
QUOTE(ericute @ 2018 01 18, 16:18)
Nepirksiu ir as:( aplamai pradejau vis maziau sau pirktis,nes pilna spinta per trumpu rubeliu is amerikes
keist poziuri reik
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 16:48)
Aš irgi pirmą kart gyvenime sugadinau meriną skalbyklėje. Ir meriną, ir kašmyrą ištisai skalbiu ir džiovinu, buvo viskas puikiai, nes senoje skalbyklėje vilnai max 400-600 apsukų buvo. O dabar su nauja skalbykle skalbiau, o ten vilnos programa 1200.... net nepagalvojau sumažint, kol neišėmus nepamačiau ką pridirbau... svarbiausia skalbiau du merinukus, vienas viskas ok, o kitas susitraukė :cry:
Šiaip keista, kad apskritai skalbyklėje tiek apsukų ant vilnos programos gamykliškai uždėta.
kazkokia nesamone mano skalbykle sena kaip zeme ir galima tik mazint apsukas nuo 800 bet nepadidinsi ne per kur kaip ir temperaturos vilnos programai, max 30
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 15:55)
kazkokia nesamone mano skalbykle sena kaip zeme ir galima tik mazint apsukas nuo 800 bet nepadidinsi ne per kur kaip ir temperaturos vilnos programai, max 30
Tai pas mane irgi nepadidinsi nei vienai programai nei max apsukų, nei max temperatūros, gali tik mažinti. Bet gamykliškai vilnai uždėta daug apsukų, dabar galvoju gal ne 1200, bet kažkas apie 1000. Tai sumažint aišku gali, bet aš net apie tai nepagalvojau pasirinkus vilnos programą....
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 18, 15:06)
QUOTE(doruta @ 2018 01 18, 15:13)
ir man idomu.
Berods 59.99 -50%
QUOTE(Carlin @ 2018 01 18, 16:48)
Tai mano nesusitraukė, nes tik apsukų nesumažinau, temp. 30buvo, bet skylės kelios atsirado Gal sumastysiu apvelti kaip nors, nes visas tai geras liko, nešiojamas, tik tiek, kad viena skylutė nugaroje. Spalva tokia furshia, graži, tai toks puošnus jis
Balto kašmyriuko, tai priekyje viena skylutė, tai tikrai reikės nuvelti kokią gėlytę ar boružiukę, ar išsiuvinėti ką nors, kaip tas šuniukas Jcrew
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2018 01 18, 16:30)
Moterys ar, ir kaip jūs nešiojate tuos faux fur stole grozius? va AT bais nupigintas stai grožis . Vakar Crew tokių buvo - bet taip sudvejojau, ar dėvėčiau, nors labai gražu akiai.
Ar patogus daiktas?
Ar patogus daiktas?
Akrilinis, slys ir bus nepatogu nešioti. Bent jau aš turiu mažesnį Monton pirktą, taip pat akrilinį, tai nenešioju, nes jis slidus, nebent susegti sage, gal tada
Ar perkat CHANEL ???
Noriu akinuku ?
Kur ieskoti
Noriu akinuku ?
Kur ieskoti
Mergo, ko kašmyrus man iš po nosies nugvelbėt, nespėjau nė sužiūrėti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 18, 16:55)
Ka cia prikeisi,jei megztinukai iko bambos gaunasi