Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 01 18, 15:13)
turbut uzsegimus reiksme teikia nebent paaugliam kokiu 14 m. smile.gif, nes mano 9 m. giliai dzin kuri puse jis, sesei irgi  4u.gif  svarbu silta ir nesalta

As kazkada 9-meciui nupirkau dzinsus is mergaiciu skyriaus, nes labai kudas maniskis ir mergaitiski jam pagal ploti tikdavo labiau, tai iskart pasake, kad su dzinsais kazkas negerai (is iprocio, jam nepatogus uzsegimas buvo ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 18 sausio 2018 - 13:20
QUOTE(zibuteg @ 2018 01 17, 23:16)
As buvau pirkus Lbiotica, man visai patiko, efektas jautėsi. Lenkiuosi  vaistinėje beveik dvigubai pigiau nei pas mus.
Reiks gal vėl pradėt teptis.

Niu kaip aciu, reikes ismeginti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 01 18, 14:23)
drąsiai ir į 30 tilpsit jei paprasti boyfriend, bet šie yra slim tai ir 31 bus liux jei blauzdos ne labai storos 😉

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 18, 13:13)
turbut uzsegimus reiksme teikia nebent paaugliam kokiu 14 m. smile.gif, nes mano 9 m. giliai dzin kuri puse jis, sesei irgi  4u.gif  svarbu silta ir nesalta

Peciu plotyje dra skirtumas yra
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2018 01 18, 13:17)
As kazkada 9-meciui nupirkau dzinsus is mergaiciu skyriaus, nes labai kudas maniskis ir mergaitiski jam pagal ploti tikdavo labiau, tai iskart pasake, kad su dzinsais kazkas negerai (is iprocio, jam nepatogus uzsegimas buvo ).

Klyne vietos nera vat kas blogai.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 01 18, 15:17)

cia kai as dukrai uzdejau brolio kelnes po namus tiesiog tasyt, tai ji pasake per klyna negerai kazkas ir kabojo klynas biggrin.gif nors sunus kudas buvo tuo metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2018 01 18, 14:26)
Niu kaip aciu, reikes ismeginti  smile.gif  4u.gif

Lenkuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 01 18, 15:37)
Lenkuose  biggrin.gif

Kad ir euro vaistinej yra matau http://www.eurovaist...1-day-7-ml.html 4u.gif ar ne toks??
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 18, 15:34)
Peciu plotyje dra skirtumas yra
Papildyta:

Klyne vietos nera vat kas blogai.

Tai kad jis tokio kudumo, kad mergaiciu skiny dzinsiukai jam kaip normalus dzinsai. Ten vietos dviem klynam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 01 18, 13:47)
Tai kad jis tokio kudumo, kad mergaiciu skiny dzinsiukai jam kaip normalus dzinsai. Ten vietos dviem klynam  biggrin.gif

Ojezau. Nu mano visiskas nudveselis, bet taip blogai nera.
Atsakyti
AMERICAN EAGLE
vartotojo įkelta nuotrauka

BANANA REPUBLIC

JCREW FACTORY

YOOX

MACYS

OLD NAVY

RALPH LAUREN

SHOES

SHOPDISNEY

VITACOST
Atsakyti
prisijunkit prie LOFT -50%
https://www.loft.com...er-dress/451063
https://www.loft.com...p;prodId=455119
Atsakyti
ojaaazau, nebuvau 3 dienas, 39 psl. pripliurpti blink.gif doh.gif eina švilpt, nebeperskaitysiu visko biggrin.gif O taip rūpi, kas čia ką perka ir diskutuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 18 sausio 2018 - 14:38