QUOTE(rozzyte @ 2007 06 15, 15:47)
ir dar kai parduodi nama brangiau nei jis ivertintas ir jei pigiau nei jis ivertintas, kas tada buna? tai reikia ziureti ne i tai uz kiek jis seniau buvo pirktas bet dar ir i tai kiek jis ivertintas?
pakomentuokit kas galit,nes as cia zalia
pakomentuokit kas galit,nes as cia zalia
jei parduodi pigiau tai nieko,o vat jei brangiau jei nera praeje po isigijimo trys metai uz ta skirtuma turesi moketi mokescius.
o pries dovanojant ivertinti reikia taip pat todel, nes jei parduosi paskui brangiau tai taip pat uz ta skirtuma mokesi mokescius.
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2007 06 15, 12:13)
man ir panasi situacija su tais 3 metais, pernai pirkau buta,o siemet noriu ji arduoti ir i nama keltis, tik beda ta,kad mes jau kai pirkom ta buta nesitikejau kad man saus i galva taip greit ji parduoti, tai jau tada uzrasem su pardavejais mazesne suma ( tik 50000lt)o kitus grynais padavem,o dabar noriu ta buta parduoti, taciau tikroji pardavimo suma virsija 200tukst, galeciau tartis su pirkejais rasyt mazesne suma, bet kas dabar gaus tiek pinigu, jau kaip yra jei tarkim padovanociau mamai ta nama? kiek kainuoja tas popierizmas, ir po to jei ji man padovanos tuos pinigus? kazi ar taip galima, juk kazkokia nesamone gausis, as jai buta padovanoju ji man pinigus, turbut del to tikrai prisikabintu, ir isvis ar galima tiek pinigu dovanot apie 200tukst.ir kokius tada dokumentus reiktu tvarkyt ir kokius mokescius moket?
pabandyk paskui jau perkant nama mama padaryt bendrasavininke,o paskui po kokiu metu ji tau gali perdovanot savo dali,ir tikrai nesumokesi popieriu tvarkymui tiek kiek dabar tektu atiduoti mokesciams