Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

Pas susiplanavusias uzmaciau, kad musu Simona02 vakar pagimde mergyte  :wub:  Sveikinimai jai  :wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Foxlady, zinau kaip jautiesi. Mano paskutines mm buvo lapkricio 25d. o neigiamais testais uzversta visa vonia. Ir galvok ka nori 😔 ir sis rytas prasidejo nuo meigiamo testo. As jauciu psichologiny nestuma. Sleikstulys, maudenimai, galvos svaigimas, kestas pasirinkimas maistu. Vakare atsisedus galvoju ar taip yra istikruju ar as viska labai vaizdziai isigalvoju. Kitas rytas vel taip pat prasideda su testu rankoj. Tuoj bankrotas 😁 vyro pirmas klausimas ryte: nu jau spejai siandien sugadint testa? Kartais galvoju geriau jau tos mm ateitu, kur jos taip uztruko.

Atsakyti
Gintare, tai tau jau menuo kaip veluoja? Reiketu gal jau ginekologei pasirodyti, pasitarti ka daryti
Atsakyti

Na dar pasuglystej man buvo diagnozuota pks. Sake negalesi tureti vaiku, arba tai bus padaryti labai sunku. Mano mm nebudavo ir pora menesiu. Bet praejus 6metam po diagnozes ir pradejus planuoti stebuklely pastojau po 3ciklo. Po gimdymo mm buvo kaip laikrodukas. Sunui bus 5metukai. Ir galvoju ar cia sutapimas, kad pradejom pkanuoti antra leliuka ar kas nors bendro su pks. Nors po pastojimo suabejojau ar sy sindroma turiu kai gan lengvai pastojau. Jeigu gyvenciau LT turbut jau senai buciau variusi pas gine. Bet cia nera taip paprasta ir laisvas suderinti ir pas ja papulti kai nera extra atvejis.

Atsakyti

Valio temp uzkilo 36.9 :) ov ivyko, dabar reikia apsisarvuoti kantrybe laukiant rezultatu :D

Atsakyti

O, ziuriu pramiegojau trolius, pirstais besivaisinancius. Kazkaip nepriimu tokiu postu rimtai. Anksciau dar tikedavau, dabar jau nebe, kazkas trolina turbut ir tiek.

Na dar pasuglystej man buvo diagnozuota pks. Sake negalesi tureti vaiku, arba tai bus padaryti labai sunku. Mano mm nebudavo ir pora menesiu. Bet praejus 6metam po diagnozes ir pradejus planuoti stebuklely pastojau po 3ciklo. Po gimdymo mm buvo kaip laikrodukas. Sunui bus 5metukai. Ir galvoju ar cia sutapimas, kad pradejom pkanuoti antra leliuka ar kas nors bendro su pks. Nors po pastojimo suabejojau ar sy sindroma turiu kai gan lengvai pastojau. Jeigu gyvenciau LT turbut jau senai buciau variusi pas gine. Bet cia nera taip paprasta ir laisvas suderinti ir pas ja papulti kai nera extra atvejis.

Lengvai pastojai, nes pataikei, kada ovuliacija ivyko. PKS ne visada reiskia, kad ovuliacija isvis nevyksta. Man buvo ciklu kazkur po pusantro menesio ir tt, nezinau kaip tada - vyko ar ne. Dabar VK kaip ziuri, ovuliacija man paciai vyksta, tik velokai, uztai ciklai ilgesni ir nevienodi. Bet vyksta :) Nu dar sako apvalkalai ten kazkokie storesni yra, del to apvaisint sunkiau, tai man gal tas ir trukdo. Bet zodizu. PKS dar nera visiska nevaisingumo diagnoze :)

Kad man paciai tas daeitu!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 24 sausio 2018 - 16:13

Nors iki mmm...dar devynios dienos, bet šiandien pradėjau jaust, kad krūtinę turiu, nors neskauda bet padidėjusi į vakarą ypač. Ir jau antra diena atrodo nežinau ko noriu nirkas neskanu ir neužgauna širdies, o tinginystė kokia tai ojojoj  :oh:  :oh: galiu iš lovos neišlipt visą dieną. Aišku tyliai jau prisisvajoju ir tie požymiai matyt stipresni iš to noro, nes taip norėtųsi kad būtų užkibę  :geda:

Atsakyti

Tai va turbut pataikem netycia, nes niekada ov nesekiau, o nelabai ir tikejau, kad pastosiu, nes buvau susitaikius su gines zodziais. Turbut stebuklai yvyksta tada, kai maziausiai to tikiesi 😊

O cia ziuriu pas jus smagus vakaras🤣😂😁

Daug klausimu "protingu". Daug atsakymu 😁

As tai patarciau nesivalyt "nieko" y patalyne, o nusipraust pirmiausia 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare Zu: 24 sausio 2018 - 22:10
sakau uzsuksiu paskaityt kaip gyvenat..
doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Lilipons @ 2018 01 24, 16:25)
Klausiu paskutini karta, kad isitikinciau 😅</p>
<p>Labai ačiū, jei atsakysite!</p>

Taigi negi dar neaisku, laukies ir dar kaip. Toks grazus minkstas raguotas unikornas kovo astuoniolikta isvys pasauly wub.gif doh.gif doh.gif

Del sventos ramybes pasakyk mamai kad bus mociute wub.gif
gero vakaro.

Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2018 01 24, 11:38)
<p>Pas susiplanavusias uzmaciau, kad musu Simona02 vakar pagimde mergyte  wub.gif  Sveikinimai jai  wub.gif  wub.gif  wub.gif </p>

echh faina!

Ir del tavo echo smagu, nerealus jausmas! nesiok sekmingai!

Mano tame fronte nieko naujo. deja.
mano kraujo rodikliai labai prasti verysad.gif gelezis kritine, B vit truksta, skydliauke nedirba gerai, tai geriu tiroksina verysad.gif pradejau krapsyttis is kito galo kame problemos gali buti. nes kol pati nejudini tol kiti nedaro...
dar ten kelis genetinius dariau, kraujo kresumo pamirsau pavadinima, viskas tame fronte ok.
Zodziu nezinau kada kas bus, ka darysim toliau, truputi nestabiliai mintyse tai nezinau sunku kalbet. noriu tiket, kad viskas bus gerai, bet ta tikejimo gyslele labai labai plona.
Ai dar keista, rugseji prasiau kad darytu AMH tyrima, israse dabar matau rezultata. siaip jis butu geras, bet kai palyginu kas buvo pries du metus, tai nesuprantu jis negalejo tiek padidet. kita labo tai gal kur klaida, bet tai kas pasakys! nu man tai kazkaip nelogiska ir nesirisa. Bet pas gyd nejau po to kad pakomentuotu, as israse pamaciau kurio prasiau is ligonines. nukeliau vizitus nes dabar ner prasmes eit kai stovim vietoj,.

Bet dabar mintys nukreiptos kitur, pagaliau turim raktus wub.gif tai pamazu kursimes, yra laisvas mazas kambariukas, kursiu pozytivias mintis kad ten apsigyventu naujas narys, kitaip bus laisvas plotas biggrin.gif tongue.gif smile.gif
Atsakyti
02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.04 - Kisulita nelaukia mmm
02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm
Atsakyti

Grange, dziaugiuosi uz jus del namu :4u:

Visos cia tik kuriasi, suka lizdelius, matyt sutampa toks gyvenimo tarpsnis planuojant. As irgi laaabai noriu savu namu.. Tik kol kas jokio realaus varianto..

Foxlady, pramuse mmm pagaliau? Na ir uzvelavo, istampe nervus tau..

Atsakyti

Grange, o tau skydliaukė niekad tirta nebuvo? Ji labai stipriai gali įtakoti pastojimą ir nešiojimą. Šiek tiek apakus esu, kad jus tiesiai į IVF, be papildomų tyrimų siuntė. B12 irgi labai svarbus vitaminas.

Atsakyti