Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

Eina sau, kaip šaunu   :wub:  :4u:  Sveikinu su pirmu pasimatymu :nestuke  Suteiki man vilties, kad po A ir man yra tikimybė turėti sėkmingą nėštumą  :4u:  

Kisulita, zinoma kad turesi, kitaip net negalvok ! Man 7 ciklas po A buvo sekmingas  :wub: 

Dekui visoms uz sveikinimus  :4u:​    

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 01 22, 10:49)
<p><span>01.21 - FoxLady nelaukia mmm</span>
<span>02.04 - Kisulita nelaukia mmm</span></p><p><span>02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm</span>
<span>02.08 - deraramos nelaukia mmm</span></p><p><span></span>
</p><p><span>Koreguojuos  smile.gif</span><span> </span></p><p><span></span>
</p><p><span>Naujokės, gal norite įsirašyti į sąrašiuką?  smile.gif</span><span> </span></p>

Norim smile.gif
02.17 - Gardi nelaukia mmm.
Tai eksperimentas su tuo vėjo įpūtimu nepavyko, ND po "kalendorinės" ovuliacijos be pasekmių smile.gif Bet mmm vėlavo net 5 dienas, ko gyvenime nėra buvę. Gadinau NT vieną po kito, nesamus vaiduoklius mačiau, prisisvajojau biggrin.gif pasirgau vos tris dienas ir vėl vėliavą mums į rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 01 22, 19:57)
Manau, kad prieš IUI reiktų pasidaryti pratekamumo tyrimą  smile.gif

O kaip sutrumpintai jis vadinasi? As maniau kad iui biggrin.gif nesigaudau dar procedurose blush2.gif
Atsakyti

Manrods nera sutrumpintai. Kiausintakiu pratekamumo testas tiesiog. Tikrai pries IUI turi paskirt, nes be jo nera prasmes IUI - jeigu netycia yra kazkokiu bloku, nieks nieko nepasieks ir bus veltui procedura. Su gine pakalbet reik. Tik rekomenduoju nuskausminamuju pries kokia valanda isgert, kad nebutu kaip man :D

Atsakyti

Kisulita, zinoma kad turesi, kitaip net negalvok ! Man 7 ciklas po A buvo sekmingas  :wub:

Bandau negalvoti, bet vis tiek ta baimė yra, tai belieka tikėtis, kad viskas bus gerai  :4u:​ 

Atsakyti

Sikart labai skausminga mano ov, visa laika maudzia pilva, nd metu irgi labai skaudejo :( anksciau jausdavau paskaudejimus, bet ne sitiek. Ir nuotaika sh, beveik kaip per mmm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 23 sausio 2018 - 17:35

Labutis visoms mergytėms. Noriu prisijungti ir aš į jūsų gretas nes laukimas tampa smagesnis čia. Belaukdama dviejų stebuklėlių sėdėdavau čia  :)  Nuo to laiko jau praėjo 9 metai. Sugalvojom kad norisi dar mažo stebuklėlio kol amžius leidžia  :D

Pirmas mėnuo kai nesisaugom. Kolkas vaisingų dienų ir ovuliacijos neskaičiuoju nes sexiukas pas mus kiekvieną dieną tai žiūrėsim kaip ir kada mums čia pasiseks  :nestuke Jei Dievulis duos tai labai džiaugsimės, o jei ne vadinasi nebereikia  :)

Visoms linkiu kuo greičiau pradėti auginti pilvukus.

Mano ciklas tikslus 25 dienos. Pagal kalendorių vaisingos ir ovuliacija buvo. Savo darbą padarėm ir MB kaip tik išvyko šią savaitę atostogų. Tai žiūrėsim kokių lauktuvių turėsim  :D . Mmmm....turėtų būti vadario 3d. Jeigu nesunku paprašysiu įrašyt į sarašiuką. Ačiū  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti

Mergelikes naujos, mes cia nesikuklinam, i nelaukianciu mmm sarasiuka pacios isirasom - nukopijuojat paskutini ir isirasot, o i sarasa temos pradzioj, tai kai kas nors kuria nauja tema ir paraso, tai mergaitei parasot, kad irasytu nuo kada ir kelinta planuojat :)

Siaip gal reiketu sita irasyt i pirma temos posta? Nes naujokes ateina pasimetusios ir issigandusios, gi nezino tvarkos. Butu aiskiau turbut.

Deraramos, jamk balioncika uz nemalonius pojucius :4u:  As tau i kompanija. Penktadieni per procedura sake dar nesimato ovuliacijos artejant, ilgesnis bus ciklas, bet jau imu jaust pabadymus, ypac kairej kiausadezej, turbut si menesi is jos kiausinius desiu :D Lyg ir 16c ka tik prasidejo, tai kaip man - visai nromalu, apie kokia 18 paprastai buna. Tai jau ememes namu darbu. Viliames, kad gal neprireiks Letrozole gert ir nereikes visiems kest mano amzino pms :D Bet kazkaip optimistiskai nusiteikus. Ne tai, kad del sito ciklo konkreciai, labiau kad "jeigu si menesi nesigaus, nu tai vaistai TIKRAI turetu padet". O gal ir si cikla gautusi, vistik praskalavo man ten viska - gal to ir tereikia :rolleyes: Nes sako juk viskas viskas tvarkoj pas abu.

Atsakyti

Man truputį neaišku dėl tos ov vis dar.. Tarkim testas teigiamas buvo (ryškiausias) 14cd ryte. 14 cd dieną tokia savijauta, kaip turint temperatūros, bet vakare pasimatavau, jos nebuvo- 36,4. 14-15 cd jutau skausmus pilvo srityje. Šįryt 16 cd temperatūra tokia pat kaip paskutines dienas - 36,5. Būna antroje ciklo pusėje užkyla iki 36,8. Ar tai reiškia, kad ov dar neįvyko? Gal tik šiandien vyksta?

Per daug painiavos, norisi, kad viskas sutaptų, kas turi sutapti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 24 sausio 2018 - 07:25
01.21 - FoxLady nelaukia mmm
02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.04 - Kisulita nelaukia mmm
02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.17 - Gardi nelaukia mmm

Ikeliau naujokes, bet siaip kiekviena pati mes cia isirasom smile.gif
Man siandien jau 35cd ir mm ne kvapo, sianakt sapnavau kad testas teigiamas, tai snd vel pasidariau bet visiskai baltas, tad tikrai nesilaukiu. Greiciau ateitu tos nelemtosios, nes baisiai erzina ta 0,01% viltis doh.gif
Atsakyti

Ačiū labai už įkėlimą  :4u: 

FoxLady o kiek dienų tavo ciklas? Juk būna kad ir neparodo tie testai  :)​ 

Atsakyti
Paziurejau savo programeleje, tai paskutiniu metu buvo toks: 30-30-28-31-31.
Na turbut labai retas atvejas, kad nestumo metu nesigamintu HCG.. Ir testus naudoju jautrius - 10miu.
29d. esu uzsiregistravusi gimdos echoskopui, reikia pirmoje ciklo puseje, bet turbut teks atsaukti nes sirgsiu doh.gif
Atsakyti